Hulp nodig ? 050/407 910

Decoratie

10 Producten

logo
speelse-vlaggenlijn-met-driehoekjes-motief-TA12907-1700002-03-1
logo
vlaggenlijn-multicolor-met-foto-s-TA12907-1700001-03-1
logo
stijlvolle-vlaggenlijn-in-peche-TA12907-1700004-03-1
logo
feestslinger-met-aquarel-groene-accenten-TA12907-1700005-03-1
logo
vlaggenlijn-voor-hippe-jongens-TA12907-1700006-03-1
logo
vlaggenlijn-met-geometrisch-motief-TA12907-1700003-03-1
logo
logo
logo
logo

Hippe communie decoratie voor het coolste feest!

De grote dag is bijna aangebroken, tijd dus om alle details voor het feest in orde te brengen! De afwerking van de feestlocatie is daarbij zeker van groot belang! Als je graag zelf je decoratie en tafeldecoratie verzorgt, zit je bij Tadaaz aan het juiste adres. 

 

Mix & match je vlaggenlijnen met je servetring, placemat, menukaart, bestekpochette en maak helemaal zo zelf je perfecte tafel! Een eerste communie, plechtige communie of lentefeest? Met de juiste decoratie wordt het gegarandeerd een feest!

 

100% gepersonaliseerde decoratie

Bij de keuze van communie decoratie wil je natuurlijk dat alles mooi bij elkaar past tijdens het feest en dat het helemaal in dezelfde stijl uitgewerkt wordt. Heel wat communiekaarten bij Tadaaz bieden de mogelijkheid om een volledig assortiment in dezelfde stijl te bestellen.

 

Het motief van je uitnodiging komt dan niet enkel weer in het aandenken, maar in de volledige decoratie van het communiefeest. Een placemat in dezelfde stijl, leuke servetringen met hetzelfde motief, de foto en het motief van het kaartje op de vlaggenlijn die je ophangt in de zaal… We doen er alles aan om het onvergetelijk te maken.

 

Een leuk idee is bijvoorbeeld om de hobby’s van je zoon of dochter te gebruiken als thema! Alles kan 100% gepersonaliseerd worden op Tadaaz. Nog inspiratie nodig voor de tekst van je kaartje? Lees er hier meer over!

 

De leukste decoratie voor het perfecte feest

Een perfect feest organiseren vraagt heel wat voorbereiding. En het is extra leuk om dit zelf te doen! Kies je mooiste communiefoto’s en plaats die op de placemats, menukaartjes, vlaggenlijn… Vul je eigen tekst aan en maak zo alle decoratie voor je feest zelf online.

Wist je dat je ook veel zaken kan decoreren met eigen foto’s? Ideaal voor een persoonlijke touch! Zoon of dochter zullen vast schitteren op jullie decoratie! Tadaaz garandeert prachtige decoratie en een snelle levering van alle decoratie voor jouw feest!

Als je het feest bij je thuis organiseert, kan je zeker ook je decoratie afwerken met gepersonaliseerde vlaggenlijnen. Van ontwerpen met foto’s in roze tinten voor meisjes tot stoere ontwerpen voor de jongens!

 

Placemats met een plus

Ontdek op onze placemats het leuke extraatje... Op de ommezijde staat een leuke kleurplaat voor de allerkleinsten. Zo heb je tegelijk een prachtige tafel en de perfecte bezigheid voor de kleine feestvierders.

 

Klaar met eten? Kleuren maar! Met deze originele aankleding zal je vast en zeker vrienden en familie omver blazen.

 

Deel de leukste communie bedankjes uit

Op een extra tafel in de feestzaal maak je uiteraard ook een mooie presentatie van alle communiebedankjes die je aan je gasten mee zal geven op het eind van het feest. Ook hier kan je opnieuw de thema van je feest doortrekken door dezelfde motiefjes en kleuren te gebruiken. Je gasten zullen deze leuke herinnering zeker kunnen appreciëren!

 

Maak een assortiment van allerlei bedankjes zoals snoepzakjes, kubusdoosjes, magneetjes met een toffe foto,... en verras zo je gasten met een op en top persoonlijk geschenkje na afloop van je communie of lentefeest. Op onze website vind je alles voor een origineel communiefeest!

 

om je feest tot in de puntjes af te werken. Hier vinden jullie vast en zeker nog meer inspiratie voor het organiseren van je feest!