Mobile menu
Kies je land
Winkelmandje0 producten
Hulp nodig?
050/407 910

Klantenservice
Ma-vrij: van 9u tot 15u30

Tip: Ordernummer bij? 

De leukste presentatie voor je suikerbonen

 

De geboorte van jullie kleine spruit is een bijzonder moment. Je wil dit moment dan ook uitgebreid vieren. Je wil familie, vrienden, collega’s... laten meegenieten van jullie vreugde en leuke doopsuiker hoort daar zeker ook bij. Iedereen die een bezoekje brengt, wil je trakteren op wat lekkers. En dit liefst zo origineel mogelijk. Maar hoe presenteer je die suikerbonen nu op een originele manier? Tadaaz geeft je heel wat inspiratie over doopsuiker zelf maken, presentatie van je doopsuiker, unieke doopsuikers…

Omdat de komst van een kindje ook heel hectisch kan zijn kan je gebruik maken van onze zwangerschapschecklist. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet. Bekijk hier ons volledige geboorte assortiment!

Presentatie suikerbonen: van snoepzakjes tot magneten

Suikerbonen zijn er in alle vormen en kleuren en zijn vaak heel leuk om te krijgen. Sommige mensen eten ze onmiddellijk op, maar heel wat mensen sparen ze ook en etaleren ze in huis.

Om een plekje op de schouw van familie en vrienden te verdienen wil je natuurlijk zo origineel mogelijk uit de hoek komen. Dat kan! Tadaaz biedt een groot assortiment aan presentatiemogelijkheden voor doopsuiker. Gaande van blikken doosjes, kubusdoosjes, snoepzakwikkels, stoffen snoepzakjes… tot zelf doosjes in de vorm van een tipi.   

Voor wie niet zo van snoepen houdt, zijn er ook leuke gadgets waar geen echte suikerbonen of snoepjes in hoeven. Zo zijn er doosjes met kleurpotloden, badges, magneten en zelfs bloempotjes.

Deze zijn allemaal personaliseerbaar met de naam van jullie kleine spruit en soms ook met een foto.

Eens je de heerlijke suikerbonen gekozen hebt en de perfecte verpakking klaar is, wil je ze natuurlijk ook mooi tentoonstellen. Ook hiervoor kan je bij Tadaaz terecht. We bieden een mooie presentatiedoos die achteraf ook nog andere doelen kan dienen. Zo kan je er een doos vol herinneringen van maken die je dan op een bepaalde leeftijd cadeau doet aan je zoon of dochter.

 

Gepersonaliseerde doopsuiker

Alle doosjes, zakjes… kun je personaliseren. Er zijn verschillende mogelijkheden. Je laat bijvoorbeeld een doosje bedrukken of je koopt een blikken doosje in een kleur naar wens en kleeft er een gepersonaliseerde sticker of magneet op. Je kan ook kiezen voor stoffen zakjes en er een toffe badge op prikken. De mogelijkheden zijn eindeloos! Hoe je je doopsuiker zelf kan maken ontdek je hier!

De doosjes of zakjes komen leeg aan. Op die manier kan je ook de inhoud volledig naar jouw wensen personaliseren met je favoriete snoep, chocolade of zelf badparels. Aan jou de keuze. Ook je bloempotjes kun je zelf vullen met je favoriete bloemetjes of plantjes. Hiermee kom je ongetwijfeld origineel uit de hoek.

Ook de presentatiedoos kan gepersonaliseerd worden door middel van een geboorteposter die je er gemakkelijk kan inkleven. De poster is eenvoudig aan te passen aan jouw wensen in onze editor. Deze leuke doos kan je nadien ook gebruiken om spullen van je baby in te bewaren of als decoratie op de kinderkamer!

Onze ontwerpers maakten zelf al heel wat leuke designs waaruit je kan kiezen. Vind je toch je zin niet en ben je een creatieve mama of papa? Of is meter of peter een designer in hart en nieren? Dan kan je ook je eigen ontwerp uploaden en op één van onze producten laten drukken.

Dezelfde stijl voor alle geboortedrukwerk

Als je je suikerbonen uitstalt is het mooi als alles een geheel vormt. Zo kun je dus het ontwerp van je geboortekaartje afstemmen op het ontwerp van je suikerbonen en op het ontwerp van de uitnodiging voor de babyborrel. Wie wil kan die stijl zelfs doortrekken in de decoratie op de babyborrel... van vlaggetjes tot menukaartjes.

Het is bij Tadaaz ook mogelijk om meerdere soorten verpakkingen voor suikerbonen met hetzelde ontwerp te bestellen. Denk maar aan een mix van kubusdoosjes, bloempotjes en blikken doosjes.

Ook de presentatie van jullie doopsuiker in een presentatiedoos kan in dezelfde stijl als al het andere drukwerk. Deze kan gepersonaliseerd worden door middel van een poster in de stijl van het geboortekaartje. Hebben jullie een kaartje met foto? Breng diezelfde foto dan zeker terug in het ontwerp van jullie doopsuiker.

Bij de geboorte van jullie kindje is het ook leuk om de kersverse meter, peter, oma en/of opa te verrassen met een gepersonaliseerd cadeautje. Ook hier kan je de stijl van je kaartje doortrekken in het ontwerp van het geschenk. Zo zijn er slabbetjes, koekjestrommels, onderzetters, tegels, mokken… en ga zo maar door!

Weet je op voorhand al welk ontwerp je gaat kiezen? Dan kan je deze cadeaus ook gebruiken om de meter of de peter te vragen. 

Nog meer inspiratie rond geboorte?

Zijn jullie nog op zoek naar een leuke manier om de meter of de peter te vragen? Of zoeken jullie nog een toffe manier om de zwangerschap aan te kondigen? Op onze blog vinden jullie heel wat inspiratie om de geboorte van jullie kindje van A tot Z speciaal te maken.