Hulp nodig ? 050/407 910

Bedankjes voor je feest maken

Ben je van plan om iets te vieren? Bijvoorbeeld je verjaardag, trouwdag, pensioen of misschien wel zomaar... dan kan je bij Tadaaz zowel je uitnodigingen als je bedankjes vinden! 

Eerst regel je de uitnodigingen voor het feest en zodra deze de deur uit zijn, kan je gaan nadenken over de rest. Want je wilt natuurlijk wel dat ze na je feest nog heerlijk kunnen nagenieten en terugdenken aan die gezellige dag of avond. Wij kregen al verschillende keren de vraag of wij nog iets meer konden bieden dan alleen de kaartjes, iets tastbaars om mee te geven als de gasten naar huis gaan.  En dat is gelukt, kijk maar eens hier.

 

Een uniek bedankje

We willen een product aanbieden dat zowel origineel als vrolijk is. Want een feestje is natuurlijk een ‘Happy Moment’! Daarom dachten we oa. aan metalen ronde blikjes, aangeboden in verschillende kleuren. Van zachte tijdloze kleuren, denk maar aan taupe, lichtblauw, mint groen en baby roze tot kleuren van de liefde, wit en rood. Vul de blikjes met snoep en werk ze af met een leuke sticker en je bent zeker van succes!  Maar we hebben ook magneetjes die je op de blikjes of op je koelkast kunt hangen, labeltjes voor een traktatie en snoepzakwikkeltjes. Deze accessoires kan je allemaal personaliseren. Keuze genoeg zou ik zo zeggen.

 

Voorbereiding

Wist je dat je eventueel je bedankjes nu al kan klaarzetten en later bestellen? Heel handig! Dit kan je doen door op je favoriete bedankje te klikken en dan rechts in beeld op ‘personaliseer’ te klikken. Daar pas je het bedankje naar wens aan. In de laatste stap kan je je aanpassingen via een pop-up venster opslaan in je concepten. Bewaar jouw concept onder een unieke naam zodat je het later gemakkelijk terugvindt bij ‘Mijn account’.