Hulp nodig ? 050 407 910

Bedankkaartjes jongen

106 Producten

De mooiste geboorte bedankkaartjes jongen

Jullie zijn trotse ouders geworden van een zoon! Proficiat! Jullie hebben ongetwijfeld heel wat cadeautjes ontvangen van vrienden en familie. Dan is het gepast om hen te bedanken met een prachtig geboorte bedankkaartje.

 

Verras met een originele bedankkaartjes jongen

Na de geboorte van jullie zoon, is het superleuk om een prachtig bedankkaartje te versturen naar vrienden en familie. Kies uit talloze ontwerpen voor het bedankkaartje voor de geboorte van jullie kleine spruit. Met lieve wensen bedank je hen voor alle steun, hulp en cadeautjes de afgelopen weken. 

 

Je kan kiezen voor een bedankkaartje met mooie foto van jullie baby op het kaartje. Jullie hebben ongetwijfeld heel wat prachtige foto’s van jullie kindje om je gepersonaliseerde bedankkaarten mee op te fleuren.

 

Kies je favoriete thema

Er zijn heel wat leuke thema’s waar je uit kan kiezen als geboorte bedankkaartjes. Fan van de jungle? Kies dan een hip ontwerp met leuke jungle diertjes. Leeuwen, tijgers, giraffen en olifanten geven een stoere touch aan jullie bedankkaartjes. Alles kan in hetzelfde thema als jullie geboortekaartjes!