Hulp nodig ? 050 407 910

Bedankkaartjes met foto

208 Producten

Bedankkaartjes geboorte met foto van jullie wondertje

Proficiat aan de kersverse ouders! Jullie zullen vast wel fier zijn op jullie kleine wondertje. Pronk daarom met jullie kleine spruit op jullie bedankkaartje door zijn/haar mooiste foto toe te voegen. Bereid je alvast voor op de vele oh’s van familie en vrienden bij het zien van die vertederende foto! 

Wanneer straks je dierbaren jullie kindje komen bewonderen en attenties meebrengen, verras hen dan met een bedankkaartje met een mooie foto van jullie kleintje. Als je nog meer wil doen, kan je hun ook een klein bedankje schenken zoals een blikken doosje met wat lekkers. 

Kies je favoriete bedankkaartje uit ons ruim assortiment met verschillende thema’s. Ga voor een trendy bedankkaartje met botanische invloeden of kies voor klassiek romantisch met goudfolie. Welke stijl kiezen jullie? Via de online editor personaliseer je jouw bedankkaartje zoals je zelf wil. 

 

Wijzig de kleuren, voeg symbooltjes en foto(s) toe, pas de tekst aan naar de naam en geboortedatum van jouw kindje. Experimenteer tot je het bedankkaartje hebt ontworpen van je dromen. 

Voeg nog een originele tekst toe om vrienden en familie te bedanken. Laat je daarbij op onze blog inspireren door de leukste voorbeeldtekstjes. 

Stuur je bedankkaartjes op of geef ze mee op de babyborrel met doopsuikers of snoepzakjes in dezelfde stijl.