Hulp nodig ? 050/407 910

Prachtige decoratie bij de geboorte van jullie kindje

De geboorte van je kindje is op zich al een feest! Uiteraard wil je je kleine spruit ook laten kennismaken met al je vrienden en familie. Een babyborrel is daarvoor de uitgelezen gelegenheid. Dan zie je al die mensen op eenzelfde dag en kan je hen lekker verwennen met hapjes en drankjes, terwijl zij jullie kleintje komen bewonderen. Uiteraard wil je dit in een perfecte setting doen en is de decoratie dan ook van het grootste belang!

 

Trendy decoratie voor je babyborrel

Jullie zoontje of dochtertje viert zijn of haar eerste feestje! Dat moet niet minder dan perfect zijn! Kies daarom voor decoratie die past bij het geboortekaartje. Dezelfde kleuren voor de tafelbekleding, het motiefje van je geboortekaartje dat terugkomt in een vrolijke vlaggenlijn of op een geboorteposter…. Maar ook de snoepzakjes, magneetjes, doosjes, menukaarten en tafelkaartjes  kan je met dit motiefje kiezen en helemaal zelf personaliseren.

 

Indruk maken met een originele doopsuiker poster

Jullie willen ongetwijfeld de doopsuiker mooi presenteren voor vrienden en familie. Combineer deze doopsuiker poster met bijhorende presentatiedoos  en personaliseer de poster met de eerste foto van jullie pasgeboren zoon of dochter! De perfecte doos om jullie gepersonaliseerde doopsuikerdoosjes of snoepzakjes  mooi in uit te stallen.

 

Een geboortetegel als decoratie voor de babykamer

Het motiefje van je geboortekaartje zou je liefst overal in terug zien komen, dus ook in de decoratie van de babykamer. Nu kan dat met een bedrukte geboortetegel. Je maakt deze geboortetegels online op basis van het motief van je geboortekaartjes. Voeg de naam van je kindje in, wijzig de kleuren en voeg eventueel een foto van je pasgeboren kindje toe. Wat een mooie manier om de babykamer te versieren.

 

Een geboortetegel is ook het perfecte geschenkje voor de meter en peter van jullie kindje. Aangezien zij een bijzondere rol zullen vervullen in het leven van jullie zoontje of dochtertje, is een 100% bijzonder geschenkje zeker een must! Dit geboortetegeltje krijgt zonder twijfel een ereplaats bij hen thuis!

 

Snel en eenvoudig zelf decoratie maken

De kleinste details zijn  van belang en wat je zelf doet doe je beter. Daarom vind je op Tadaaz een mooi aanbod decoratie geboorte die je kan gebruiken voor allerlei gelegenheden. Of je nu een babyborrel geeft, of thuis je bezoek ontvangt… gepersonaliseerde feestslingers, geboorteposter en doopsuikerdoosjes komen zeker altijd van pas! Je kan die in 1-2-3 zelf online maken.