Hulp nodig ? 050 407 910

Favorieten

Presentatie doopsuiker

5 Producten
2 posters en bijpassende presentatiedoos met gouden blaadjes TA1573-1900101-03 1
2 posters en bijpassende presentatiedoos met gouden blaadjes TA1573-1900101-03 2

52,09


Je doopsuiker presentatie voorbereiden voor jullie kindje

Je hebt het mooiste geboortekaartje uitgekozen om de geboorte van je kleintje aan te kondigen. Straks kunnen jullie dierbaren natuurlijk niet wachten om jullie kindje te komen bewonderen. Bedank al die lieve gasten en schenkers met een persoonlijk geschenkje in de vorm van doopsuiker. Als je met veel aandacht je doopsuiker uitgezocht hebt, is het de hoogste tijd om te beginnen aan de presentatie van je doopsuiker! 

Waarschijnlijk koos je een leuke mix van verschillende doopsuikers. Door verschillende soorten en formaten met dezelfde kleuren of hetzelfde thema te kiezen krijg je een heel leuk effect. Misschien ging je voor suikerbonen of ander geboortesnoep in mooie doopsuikerdoosjes of -zakjes, of juist voor originele doopsuiker, zoals een bellenblaas met sticker of label met de naam van je kindje, een gegraveerde houten jojo of een magneetje met een foto van jullie kindje. Als je nog bezig bent met de voorbereiding van je doopsuiker, kijk dan zeker eens op deze handige pagina om te weten hoeveel suikerbonen er in iedere doopsuikerverpakking gaan. 

Wat je keuze ook is, als je kindje geboren is wil je dit graag presenteren aan de gasten die je dat kleine jongetje of meisje komen bewonderen. Je wil graag op een leuk bijzettafeltje of op de dressoir uitpakken met je doopsuikerpresentatie. En als je een babyborrel of doopfeest organiseert, wil je in de feestzaal natuurlijk een mooi hoekje bouwen met je doopsuiker presentatiedoos. Zo kan iedereen zien hoe mooi jouw doopsuiker assortiment is geworden! 

 

Hoe je doopsuiker presenteren? 

Er zijn verschillende opties om je doopsuiker te presenteren. Op onze site ontwerp je met de online editor heel eenvoudig een presentatierek of -doos of memorybox in dezelfde stijl als je geboortekaartje en doopsuikers. Een display met doopsuiker is zo gemaakt! Je kunt het afwerken met de naam van je kindje of een foto. 

  • Met onze presentatie doopsuiker van hout zit je sowieso goed. Je kunt op verschillende hoogtes enkele van je doopsuikers presenteren. Ook de geboortekaart kun je hier mooi bij zetten. Dit presentatierek is 40 cm hoog dus je gasten kunnen er onmogelijk naast kijken. Het hout is classy en tijdloos. De gegraveerde naam van je kindje in het hout maakt het helemaal af. 

  • Onze presentatiedoos van stevig wit karton kun je personaliseren met de naam van je kindje. Hij is minder aanwezig dan ons houten rek en daardoor perfect om iets kleinere ruimtes te stallen. Je kunt van elk doopsuikertje er enkele laten zien en ook hier kan de geboortekaart er natuurlijk mooi bij. 

  • Last but not least kun je ook met onze houten memoryboxen van groot of klein formaat uit de voeten. Deze boxen kun je gebruiken om je doopsuiker in te bewaren of in te presenteren (door de memorybox rechtop te zetten). Achteraf bewaar je de mooiste spulletjes van je zoon of dochter hierin: het eerste haarlokje, het eerste mutsje, het eerste pakje… 

  • Je regelt zelf een mooi presentatierek voor doopsuiker, mandje, etagere of nog een ander element om je doopsuiker op te presenteren. Het mooiste is om je doopsuiker op verschillende hoogtes te presenteren. Je hoeft hier geen officieel presentatiemeubel doopsuiker voor aan te schaffen, met een creatieve mindset kom je al een heel eind! Een handige partner kan trouwens ook van pas komen, die timmert zo in no time een doopsuiker presentatie in hout in elkaar. 

Zet je al je geboortebedankjes in je presentatierek? 

Je display doopsuiker helemaal volproppen met geboortebedankjes: daar scoor je weinig punten mee. Het is rommelig, te druk, neemt veel plaats in, en is simpelweg niet nodig. Je huis staat al vol genoeg met alle spulletjes om de baby te soigneren! Zorg dat je van iedere variant van doopsuiker iets kunt laten zien, zodat er zeker genoeg is voor de vrienden en familie die langskomen. 

Hoe maak je je doopsuiker presentatie origineel? 

Een presentatiestuk voor doopsuiker tenslotte geeft het geheel net wat meer cachet. Onze houten naamcirkels vind je bijvoorbeeld bij de kinderkamer decoratie, maar zijn in combinatie met wat mooie gedroogde bloemen het perfecte decoratiestuk om je doopsuiker helemaal af te maken. 

Als er een bepaald thema terugkomt in je suikerbonen presentatie (denk aan een konijntje, vliegtuigje, snor) is het ook heel origineel om een bijpassend decoratiestuk aan te kopen in een interieurwinkel. Natuurlijk kan dit wel een zoektocht zijn die even tijd nodig heeft, dus denk hier vroeg genoeg aan. 

Veelgestelde vragen over doopsuiker presentatie

Je doopsuiker presenteer je meestal in je living, daarom is het leuk als dit een mooi hoekje wordt. Kies voor een presentatierek waarmee je op verschillende hoogtes de verschillende bedankjes kunt laten zien, en waar ook je kaart ook bij kan stralen. Je doopsuiker presentatie oogt het mooiste als je voor verschillende soorten doopsuiker kiest in dezelfde kleuren of in hetzelfde ontwerp (dus doopsuikerdoosjes en -zakjes, aangevuld met wat geboortesnoep en originele geboortebedankjes). 

Je maakt je doopsuiker best anderhalve maand of twee maanden voordat je uitgerekend bent. Je kunt namelijk altijd te vroeg bevallen en dan is het prettig als alles klaarstaat. Houd wel rekening met eventuele hittegolven en zorg dat niemand je doopsuiker kan vinden zodat de naam nog niet onthuld wordt!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.