Hulp nodig ? 050 407 910

Tafelkaartjes

1 Producten
logo
tafelkaartje met foto TA0529-2000021-03 1
tafelkaartje met foto TA0529-2000021-03 2

De leukste tafelkaartjes voor op je babyborrel

Wil je het eerste feestje van je zoontje of dochtertje tot in de puntjes plannen? Geboorte versiering is niet altijd even gemakkelijk, maar het is wel stralend als het er goed uitziet. Je wil tenslotte je familie en vrienden een wauw-gevoel geven, toch? 

 

Hier geven wij u een goede tip voor je tafeldecoratie: vergeet geen tafelkaartjes te plaatsen. Op die manier weet iedereen meteen waar hij mag gaan zitten en loopt het feestje zoals gepland. 

 

Je tafelkaartjes in je eigen stijl

Maak je eigen ontwerp en kies voor een leuke stijl. Daarna kun je het tafelkaartje naar jouw eigen hand zetten in de online editor. Ga voor je favoriete kleur en plaats er de naam op van jullie pasgeboren babytje.  

 

Het tafelkaartje babyborrel komt volledig tot zijn recht als ook de menukaarten, placemats en doopsuiker erbij passen. Als je dit geheel ook nog eens laat overeenkomen met je geboortekaartje, dan is het helemaal af! Dat maakt je babyborrel nog unieker en meer feestelijk. 

 

Denk je pas last-minute aan tafelkaartjes voor je babyborrel? Geen probleem, want besteld op een werkdag voor 15u, geboortekaartjes nog dezelfde dag opgestuurd. 

En zo kan je toch nog uitpakken met tafelkaartjes op je geboortefeestje!