Hulp nodig ? 050 407 910

Trouwkaarten hip

380 Producten
...

Hippe trouwkaarten voor lovely trendsetters

Zijn jullie twee trendsetters die helemaal in love zijn, en bovendien jullie bruiloft plannen volgens de laatste trends? Dan kunnen daar alleen maar hippe en trendy trouwkaarten bij horen! Moet jullie trouwkaart hip zijn? Regelmatig lanceren we op Tadaaz.be nieuwe collecties die inspelen op dit moment. Lees hier meer over de drie laatste trends die we konden ontdekken en laat je inspireren. 

Trend: hippe trouwkaarten met goudfolie

Het edelmateriaal goud wordt internationaal gezien als het meest kostbare en duurzame. Traditioneel gezien zijn trouwringen daarom ook van goud: als teken van een langdurige relatie. Steeds meer zie je dat dit doorgetrokken in trouwkaarten, en natuurlijk ook in onze collectie. Met onze machines voorzien we jullie trouwkaarten van een laagje goudfolie. Geen twijfel over mogelijk: jullie gaan shinen met een uitnodiging met gouden accenten! Niet genoeg aan een gouden accenten? In onze collectie vind je ook kaarten waar zelfs jullie namen, trouwdatum of initialen in goudfolie worden voorzien. Goudfolie is erg mooi, ziet er heel bijzonder en kwalitatief uit en verveelt nooit! Eén ding is zeker. Met hippe trouwkaarten met goudfolie stelen jullie sowieso de show!

Trend: botanische invloeden in jullie trendy trouwkaart (of bohemian!)

Is een vleugje botanische invloeden in jullie trouwuitnodigingen jullie droom? It’s your lucky day! In onze collectie zitten een aantal kaarten die botanisch of bohemian combineren met geometrische vormen en goudfolie. Meerdere trends in 1 keer! Al dat groen is niet alleen trendy, maar ook tijdloos. Zo voorkom je dat je over een aantal jaar bijzonder verbaasd terugkijkt op jullie keuze voor een trouwkaart…

Trend: waterverf of aquarel trouwkaarten

Opnieuw een trend die vaak gecombineerd wordt met goudfolie! Kies uit de nieuwste trendy kleuren de tint die het beste bij jullie trouwthema past. Hoewel het natuurlijk heel trendy is, is een kleur ook een safe keuze. Je kunt dit eenvoudig doortrekken naar de rest van jullie dag. Zo wordt jullie dag helemaal naar wens!

Nog een goede raad… 

Laat je niet teveel beïnvloeden door trends. Een trouwdag plan je meestal niet op een aantal weken, dus zorg ervoor dat je nog helemaal achter je keuzes staat, voor de grote dag begint. Niet alleen in trouwkaarten, maar ook in alle andere aankleding. Uiteindelijk is het jullie feest van de liefde, en of de laatste modegrillen nu wel of niet gevolgd worden, is niet het belangrijkste. Laat de liefde maar spreken. Geniet van de voorbereidingen, voor je het weet is het weer voorbij!