Hulp nodig ? 050 407 910

Trouwkaarten klassiek

48 Producten
logo
pochette trouwkaart ja met touwtje en droogbloem TA0110-2300034-03 1
pochette trouwkaart ja met touwtje en droogbloem TA0110-2300034-03 2
logo
klassieke trouwkaart met kartelrand en organza lint TA0110-2400022-03 1
klassieke trouwkaart met kartelrand en organza lint TA0110-2400022-03 2
Nieuw
logo
classic chic trouwkaart met kartelrand en goudfolie TA0110-2300035-03 1
classic chic trouwkaart met kartelrand en goudfolie TA0110-2300035-03 2
logo
ecolook trouwkaart met bloemenkrans TA0110-2400020-03 1
ecolook trouwkaart met bloemenkrans TA0110-2400020-03 2
Nieuw
logo
stijlvolle trouwkaart met hartjes en namen TA0110-2300002-03 1
stijlvolle trouwkaart met hartjes en namen TA0110-2300002-03 2
logo
romantische trouwkaart met bloemmotief en hartjes buromac 106134 TA106-134-03 1
romantische trouwkaart met bloemmotief en hartjes buromac 106134 TA106-134-03 2
logo
logo
logo
Extra groot formaat
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
Extra groot formaat
logo
logo
Extra groot formaat
logo
logo
logo
logo
Extra groot formaat
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo

Waarom klassieke trouwuitnodigingen een hippe keuze zijn

Jullie gaan trouwen! Proficiat! Je kan volop beginnen brainstormen over jullie mooiste dag. En daar horen trouwkaarten bij! 

Hoe willen jullie vrienden en familie uitnodigen? Gaan jullie voor traditionele trouwkaarten met een klassieke toets? Of verkiezen jullie moderne trouwkaarten? De keuze ligt volledig in jullie handen.

Kiezen voor mooie klassieke uitnodigingen is altijd stijlvol. En wij helpen jullie graag verder. Je ontdekt waarom klassieke huwelijksuitnodigingen een hippe keuze zijn.

Klassiek = tijdloos = stijlvol

Klassiek wil zeker niet zeggen ouderwets. Allesbehalve ouderwets is een klassieke unieke trouwkaart vaak een tijdloos ontwerp dat voor eeuwig stijlvol blijft. En dat past perfect bij de invulling van jullie mooiste dag. Een klassieke stijl, een stijlvolle stijl, een prachtig totaalplaatje.

Voorafgaand aan de trouwkaarten kan je ook een save the date kaart versturen naar je gasten. Idealiter is dit in dezelfde stijl als jullie huwelijksuitnodigingen. Ontdek onze collectie.

Jullie trouwkaart maken: de mogelijkheden

Het is nu tijd om de uitnodigingen voor jullie bruiloft te maken! Binnen de collectie klassieke trouwkaarten zijn er heel wat mogelijkheden.

Trouwuitnodigingen met strikjes

 

Strikjes geven meteen een luxe uitstraling aan je uitnodiging. Die bestaan in heel wat soorten en formaten. Ook de kleur en vorm kunnen jullie zelf beslissen. Kies een strikje dat past bij jullie als koppel. 

Tussen alle kaarten vinden jullie ongetwijfeld een ontwerp met strikjes waar jullie voor vallen.

Huwelijksuitnodigingen met goudfolie

 

Laat goudfolie schitteren op jullie trouwkaarten! Deze luxe touch zal niemand ontgaan. Gasten kunnen beginnen aftellen naar jullie mooiste dag. De goudfolie zet meteen de toon voor een stijlvol trouwfeest.

Trouwkaarten met bloemen

 

Trouwkaarten met bloemen zijn al altijd een hit! Als we kijken naar de laatste trends voor trouwkaarten, zijn uitnodigingen met bloemen nog altijd helemaal in. 

De bloemen kan je laten terugkomen in je save the date kaarten en bedankjes. Ook in jullie bedankkaartjes en tafeldecoratie kunnen de bloemen voorkomen voor een perfect afgewerkt totaalplaatje.

Trouwuitnodigingen met kant

 

Als we over trouwkaarten met een klassieke look praten, dan hoort kant daar ongetwijfeld bij. Dit mooie detail geeft een chique uitstraling aan jullie uitnodigingen. Kies jullie favoriete ontwerp en personaliseer met jullie namen en eventueel een prachtige foto.

Matching producten

Bedankkaartjes in dezelfde stijl

 

Nu jullie de uitnodigingen gekozen hebben, is het tijd om jullie feest verder voor te bereiden. Daar horen bedankkaartjes bij! Na afloop van jullie feest, kunnen jullie de bedankkaartjes versturen naar vrienden en familie. Zij die aanwezig waren op de mooiste dag van jullie leven.

Jullie kunnen in dezelfde klassieke stijl blijven als de trouwkaarten. Zo heb je een perfect totaalplaatje en kunnen de gasten nog lang terugdenken aan die prachtige dag.

Match met bijhorende bedankjes

 

Op de dag zelf wil je de gasten niet met lege handen naar huis sturen. Ga daarom voor een leuk assortiment aan bedankjes! Kubusdoosjes of snoepzakjes in de stijl van jullie klassieke trouwkaarten. Erg leuk! Vul ze met heerlijke snoepjes of een origineel aandenken. 

Werk je tafeldecoratie af 

 

Ook je decoratie mag tot in de puntjes afgewerkt zijn. Kies placemats, menukaarten en tafelkaartjes in dezelfde stijl als jullie klassieke huwelijksuitnodigingen. Dankzij je tafeldecoratie ziet jullie feestzaal er helemaal perfect uit. Smakelijk!

Populaire categorieën.