Hulp nodig ? 050 407 910

Trouwkaarten zonder foto

191 producten

Klassevolle en klassieke huwelijksuitnodigingen zonder foto

Zijn er trouwplannen aan de gang bij jullie? Alvast een dikke proficiat! Maar zoek je nog een originele en goede manier om jullie plannen aan te kondigen? Een prachtige save the date kaart en uiteindelijk jullie trouwkaarten, dan ben je hier aan het juiste adres.

 

Jullie bruiloft is een grote gebeurtenis, die vraagt om charmante en originele trouwkaarten. Daarom is het mooi om iets te hebben van jullie eigen, zoals een eigen ontwerp. Een trouwkaart zonder foto brengt zeker een unieke en luxueuze look met zich mee. 

 

De perfecte trouwkaarten maken 

De unieke trouwkaarten voor de aankondiging aan jullie gasten, we helpen er graag mee. Onze collectie bevat verschillende stijlen, elk met zijn eigen accenten. Je eigen foto of een paar mooie foto’s hoeft niet, dat bewijzen de klasse volle trouwkaarten zonder foto

 

Gaan jullie voor een luxe uitstraling? Dan is het perfect om te kiezen voor goudfolie, dat straalt de klasse uit die jullie zoeken. Maar ook bloemen, hartjes en ringen kunnen jullie voorkeur kennen. 

 

Trouwkaarten ontwerpen is bij ons eenvoudig, gewoon via de online editor naar je eigen hand zetten. Je plaatst je eigen tekst op de uitnodiging, daarna is hij klaar om te drukken.

 

Later is het een leuke tip om dezelfde stijl te behouden voor de menukaarten en tafelkaartjes op jullie bruiloft.