Hulp nodig ? 050 407 910

Favorieten

Trouwkaarten vintage

16 Producten
vrolijke trouwkaart met wegwijzers TA0110-2200082-03 1
vrolijke trouwkaart met wegwijzers TA0110-2200082-03 2

1,85


Trouwkaarten vintage: do’s and don’ts

Iedereen wordt warm van een vintage trouwkaart. Maar er zijn toch enkele zaken waarmee je moet rekening houden. Met een ontwerp van Tadaaz val je sowieso niet uit de toon. Want alle vintage trouwkaarten uit onze collectie zijn hip! Maak er jullie eigen unieke trouwkaart van door eigen tekst en foto’s toe te voegen.

 

Originele trouwkaarten vintage

Een trouwkaart met vintage touch is zeker origineel. Jullie bruiloft wordt vast en zeker een knaller in een jullie vintage thema. 

 

Spelen met lettertypes

Lettertypes zijn alles als het gaat over retro en vintage trouwkaarten. Met lettertypes kan je meteen die vintage sfeer terugbrengen in je uitnodigingen. Ideaal voor een vintage bruiloft!

 

Trouwkaarten vintage met tags en labels

Een trouwuitnodiging met extra tag of label zorgt ook meteen voor een vintage sfeertje. Die tag kan je personaliseren met tekst en foto’s voor een mooie totaalplaatje.

 

Onze trouwkaarten vintage met bloemen

Ontdek onze uitnodigingen met retro bloemen. Kies jullie favoriet uit en personaliseer tot jullie de trouwkaart van jullie dromen voor je zien!

Wist je trouwens dat je die vintage stijl kan doortrekken in de rest van jullie trouwfeest? Geef als dresscode ‘retro en vintage’ mee zodat je gasten in thema zijn. Verder kan je je feestzaal verder aankleden in retro decoratie. Erg origineel!

Populaire categorieën.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.