Hulp nodig ? 050 407 910

home


Bureaukalender 2024 maken en online bestellen

Droom je al altijd van een toffe bureaukalender met foto’s om op je kantoor te zetten? Ga dan voor een gepersonaliseerde bureaukalender met de mooiste foto’s van je gezin. Je zal ongetwijfeld het hele jaar door blij zijn met die prachtige bureaukalender op je kantoor. Een bureaukalender 2024 maken waar je eenvoudig de weeknummers en feestdagen op kan terugvinden, super handig! Kalenders 2024 zijn onmisbaar, ontdek al onze kalenders 2024. Je werkplek wordt net een beetje leuker met die gepersonaliseerde bureaukalender met foto.

 

Bureaukalender met foto’s maken

Een bureaukalender maken op onze website was nog nooit zo eenvoudig met onze online editor. Personaliseer je eigen kalender met je favoriete foto’s van het gezin! Onze bureaukalenders kan je één voor één personaliseren met eigen foto’s en tekst. Zo maak je van elke maand wat speciaals! Echt waar, een bureaukalender maken online is super eenvoudig. Kies je voor een staande bureaukalender of wil je liever een liggende bureaukalender maken? De keuze is aan jou! De beginmaand kan je zelf kiezen.

 

Een bureaukalender met familiefoto's is zo leuk. Je kan hem trouwens personaliseren voor jezelf maar ook als cadeautje aan iemand van de familie! Online die bureaukalender met familiefoto's maken is heel gemakkelijk.
Markeer belangrijke data zoals verjaardagen van je kinderen per maand. Zo heb je steeds prachtige foto’s op je kantoor en vergeet je geen enkele belangrijke gebeurtenis! Handig toch?

 

Een gepersonaliseerde bureaukalender bestellen

Wat is leuker dan een gepersonaliseerde bureaukalender met foto's? Je kan elke dag opnieuw genieten van die prachtige foto's op die mooie bureaukalender op je werkplek. Ontwerp die hippe bureaukalender met mooie foto's. Psst. Onze gepersonaliseerde verjaardagskalender is ook heel leuk! Ideaal om cadeau te doen aan een collega? Een kalender met foto is altijd een schot in de roos.

 

Verschillende soorten gepersonaliseerde kalenders

Naast die leuke bureaukalenders kan je ook kiezen voor een prachtige jaarkalender met goudfolie, een adventskalender gevuld met heerlijke chocolade of een originele verjaardagskalender. Niet alleen zijn ze fantastisch om voor jezelf te maken, het is ook het perfecte kerstcadeau! Geef dat cadeautje samen met je originele kerstkaarten aan die bijzondere persoon onder de kerstboom. Succes verzekerd! 

 

Vragen of hulp nodig? Neem dan contact op met onze klantendienst. Ze zullen je met veel plezier verder helpen!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.