Hulp nodig ? 050 407 910

Sluitzegels zonder foto

27 Producten

Afgewerkte kerstcadeaus met sluitzegels zonder foto

 

Wil je een origineel cadeautje geven dit eindejaar? Je kunt alles afwerken met de leuke sluitzegels kerst zonder foto. Plak ze op de enveloppen van je kerstkaartjes of op de verpakking van je cadeaus. Ze geven een afgewerkt en warm gevoel. 

 

Onze stickers zet je volledig naar je eigen hand, door ze te personaliseren. Foto’s hoeven niet, een motief kan ook heel sfeervol en strak zijn.  

 

Maak je eigen ontwerp voor je sluitzegel zonder foto

Kies een sticker die je leuk vindt. We hebben er met rendieren, bloemenkransen, kerstbomen, sterren en confetti. Vervolgens zet je favoriet dan in de online editor. 

 

Daarvan maak dan je eigen ontwerp. Je selecteert je favoriete kleur tint en geeft die aan de sticker. Vervolgens kies je je eigen tekst, om die erop te plaatsen. 

 

Als je niet alles goed begrijpt, vind je meer informatie bij ‘veelgestelde vragen’. Die antwoorden zullen je goed op weg helpen.

 

En dan zijn de stickers helemaal klaar om je cadeaus en enveloppen te vervolledigen! Zo persoonlijk en lief. Een vaak vergeten detail, waar jij wel aan gedacht hebt dit jaar! 

 

Jij zal het origineelst zijn in je eindejaarswensen en het wensen van een goed nieuw begin.