Hulp nodig ? 050 407 910

home

Bedankkaartjes luxe

108 Producten

Het perfecte bedankkaartje communie na een chique feest

De eerste communie is een onvergetelijke gebeurtenis voor je zoon of dochter. En natuurlijk wordt zo’n geweldige dag samen met vrienden en familie gevierd. Behalve de mooiste communie uitnodigingen ga je nu ook op zoek naar de bedankkaartjes communie. Want je wil alle gasten een aandenken mee kunnen geven aan het einde van een perfect communie feest.

Een eerste communie om nooit te vergeten!

De eerste communie is niet alleen een vreugdevolle gebeurtenis in de kerk. Het feest vieren met iedereen die belangrijk is staat met stip op de tweede plaats! Het is toch ontzettend leuk om nu samen met je communicantje op zoek te gaan naar het perfecte drukwerk voor zijn of haar communie!

Communie bedankkaartjes voor jongens en meisjes

Houdt ze van blinkend goud? Heeft hij een favoriete kleur? Dat zal ongetwijfeld meespelen als jullie een leuke uitnodiging en een aandenken aan zijn of haar communie maken. Maak gebruik van onze handige filters en je hebt in een oogwenk alle kaartjes die als favoriet in aanmerking komen op een rijtje staan.

Dan is het alleen nog een kwestie van het maken van jouw eigen creatie in slechts 5 stappen:

1.       Kies je favoriete bedankkaart

2.       Customize met eigen foto

3.       Kies het leukste lettertype voor je tekst

4.       Bestel je proefdruk en laat je verrassen

5.       Happy? Plaats je bestelling en wij doen de rest!

De mooiste communiekaartjes in uiteenlopende stijlen

Chique kaarten in shiny gold

Een heuse trend dit jaar is het afwerken van de kaartjes in blinkende folie. Denk aan details in zilver of misschien de naam van je communicantje in shiny gold afgedrukt op de kaart. Very chique!

Leuke communiekaartjes in drieluik

Wat je kaartje ook een leuke en chique look geeft is een originele vorm. Een drieluik geeft je kaartje net die extra luxe touch. Bovendien heb je ook meer plaats voor je communiefoto’s.  

Andere kaartjes in leuke vormen

Met een kaartje in de vorm van een bladwijzer blijft jouw mooiste communiefoto echt in de picture. Elke keer als jouw gsten hun boek pakken zien ze je stralende glimlach weer.

Een communie bedankkaart met foto van je kind

Ook een communiekaart met foto maak je eenvoudig online bij Tadaaz. Gebruik de mooiste foto van de fotoshoot of een leuke actiefoto van je kleine held of heldin. Wedden dat jullie bedankkaartje niet in de la zal belanden?!

Alles voor jouw communiefeest

Je plant een speciaal evenement! Het is zo’n spannende tijd! Tadaaz is al sinds 1960 specialist in het ontwerpen van unieke creaties voor alle Happy Moments! Ook de communie van je zoon of dochter dus, op onze site vind je echt alles om de eerste communie van je kind in stijl te vieren.

De perfecte communie uitnodiging

Als voorbereiding moet je ten eerste de perfecte communie uitnodiging uitzoeken. Als je die hebt gevonden, ga je ook op zoek naar leuke extraatjes. Denk aan de decoratie van het feest, de tafeldecoratie en natuurlijk mag natuurlijk mag het communie aandenken niet over het hoofd gezien worden.

Decoratie voor je feest

Je wilt de feestlocatie tot in de puntjes versieren. Behalve ballonnen kun je hiervoor leuke slingers ophangen. Bij Tadaaz vind je vlaggenlijnen waarop je communicantje kan stralen. Upload dus zijn of haar allerleukste foto’s en het feest kan beginnen!

Tafeldecoratie

Er zal ongetwijfeld gesmuld worden op deze bijzondere dag. Met menukaarten, placemats en servetringen in dezelfde stijl als de uitnodiging zien de feesttafels er in ieder geval uit om door een ringetje te halen.

De leukste communie aandenkens

Behalve cadeautjes krijgen is het uitdelen van een traktatie één van de hoogtepunten van de dag. Klasgenootjes, vrienden en vriendinnetjes trakteren op een leuk cadeautje hoort bij een feestje. Op onze site vind je communie bedankjes in allerlei stijlen en thema’s die bovendien passen bij je uitnodigingen en bedankkaartjes. Wat denk je bijvoorbeeld van snoepzakjes waarop je je eigen foto kunt plaatsen, een houten jojo met je naam of leuke glazen potjes die je bijvoorbeeld kunt vullen met heerlijke snoepjes? De keuze is reuze dus neem een kijkje en laat je verrassen door het aanbod. 

Communie cadeaus waar je écht blij van wordt

Het leuke van zo’n Eerste Heilige Communie is toch het samen zijn met alle dierbaren en mensen die belangrijk voor je zijn. De peetouders van je kind zijn bijvoorbeeld hele belangrijke gasten op deze bijzondere dag. Misschien is dit de uitgelezen kans om hen eens extra te verwennen? Met een mooi fotocadeau bijvoorbeeld! Je ontdekt de leukste koektrommels, koffiemokken, houten wijnkistjes en nog veel meer in ons aanbod communie cadeaus

Persoonlijke service bij al jouw vragen

Heb jij vragen over onze producten, de kwaliteit ervan of heb je hulp nodig bij het customizen van je communie bedankkaart? Aarzel niet en neem contact met ons op. Dat kan via chat, telefonisch of via WhatsApp. Natuurlijk kun je ook gewoon een mailtje aan ons sturen via hello@tadaaz.be. We helpen je graag verder om van jouw Happy Moment een groot succes te maken.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.