Hulp nodig ? 050 407 910

Bedankkaartjes jungle

12 Producten
drieluik bedankkaartje met foto s goudfolie en tropische touch TA1228-2200001-03 1
drieluik bedankkaartje met foto s goudfolie en tropische touch TA1228-2200001-03 2

2,20

goudfolie communiekaart jungle TA1228-2100027-03 1
goudfolie communiekaart jungle TA1228-2100027-03 2

2,06

tropisch drieluik bedankkaartje TA1228-1900037-03 1
tropisch drieluik bedankkaartje TA1228-1900037-03 2

1,51

bedankkaartje in zwart wit jungle thema met foto en goudfolie TA1228-2300032-03 1
bedankkaartje in zwart wit jungle thema met foto en goudfolie TA1228-2300032-03 2

2,06

dino communie bedankkaart in hout TA1228-2100033-03 1
Hout

4,04

bohemian drieluik bedankkaartje met goudfolie TA1228-1900042-03 1
bohemian drieluik bedankkaartje met goudfolie TA1228-1900042-03 2

2,20

1,11

1,94

1,11

1,11

1,11

1,51


De hipste communie bedankkaartjes met jungle

De kaartjestrend van dit moment zijn junglemotiefjes en jungledieren. Waar zie je ze niet, de panter- zebra of luipaardprint of de opvallende kleuren van dieren en planten uit de tropen? Je ziet ze op dit moment overal op kleding en ook op beeldmateriaal voorbij komen. Het is speels, happy en vernieuwend en helemaal passend bij Tadaaz!

Niet zomaar een communie bedankkaartje 

Met de jungle communiekaartjes collectie van Tadaaz heb je hier niet zomaar een bedankkaartje voor je communicantje; het is ook nog eens een mooi aandenken dat met zorgvuldigheid is ontworpen. Onze ontwerpafdeling heeft de trends van dit jaar voor je gespot en is onder andere met deze jungle collectie op de proppen gekomen.

Bedankkaartjes met foto van je kind

Wat is de mooiste foto die je tijdens het communiefeest genomen hebt? Heb je zelf foto’s genomen, hebben jullie een vriend of vriendin van jullie als fotograaf ingehuurd of heb je zelfs een polaroid rond laten gaan op de grote dag zelf? Je hebt vast een prachtige foto van je zoon of dochter gevonden die je op het bedankkaartje kunt toevoegen. Tip: gebruik deze kaarten ook als vormsel bedankkaartjes!

Hoe krijg ik de gewenste foto in de kaart?

Het is heel eenvoudig; kies en voeg je eigen foto toe in onze ontwerptool van het kaartje naar keuze, pas de tekst aan en eventueel ook de achtergrondkleur. Bestel daarna met een simpele druk op de knop, voeg je bestelgegevens toe en je foto’s zijn klaar om door het Tadaaz-team verwerkt te worden. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Maak er een beestachtig mooi communiefeest van!

Onze bedankkaarten communie met jungledieren laten al je familie en vrienden weten dat jij het een superdag vond! Wat is er leuker dan dit helemaal op jouw eigen manier te kunnen laten zien? Ben jij een echte buitenspeler of padvinder? Dan ben je met deze junglekaartjes helemaal in jouw element. Heb je ons assortiment met jungle communie uitnodigingen al ontdekt? Die zullen ook vast in de smaak vallen.

Bekijk al onze passende jungle communie bedankjes

De communie van je zoon of dochter is het hoogtepunt dit jaar. Wil hij of zij graag de eerste communie van begin tot einde in junglethema vieren? Denk dan ook aan de bedankjes die je aan je gasten meegeeft. Een leuk snoepzakje in junglestijl of een plantje is erg leuk om aan alle gasten mee te geven. Neem snel een kijkje in onze sectie met jungle communie bedankjes.

Maak van je communiefeest een onvergetelijke dag

Je eerste heilige communie is een bijzondere dag en die wil je je nog lang herinneren. Kies je voor een tropische of junglethema? Dan is het extra leuk om je uitnodigingen, bedankjes en communie bedankkaartjes erop af te stemmen. Maar denk er ook eens aan om activiteiten voor de kids te verzinnen die met jungle te maken hebben.

Activiteiten voor tijdens het communiefeest

Laat de kleine bavianen verschillende jungledieren inkleuren en uitknippen en die vervolgens als een collage samenvoegen. Of zet een aantal opdrachten uit die de kinderen kunnen doen in de tuin of in het park, net echt op safari (let wel op jullie mooie kleding ;) ). Of organiseer verschillende spelletjes die de kinderen om de beurt kunnen doen zoals bijvoorbeeld sjoelen.

Communie bedankkaarten in junglestijl

Is het einde van de dag in zicht en is iedereen moe maar voldaan? Stuur je gasten dan een leuke jungle bedankkaart communie achterna. Wanneer je tijdens de dag de decoratie in junglestijl maakt en ook de activiteiten ‘s middags erop afstemt dan zal iedereen bij een blik op je bedankkaart nog lang terugdenken aan deze dag. Lees op onze communie blog nog meer over de verschillende Tadaaz assortimenten voor een te gek communiefeest. 

Van jungle tot de tropen met deze communie bedankkaartjes

Naast jungle vind je bij Tadaaz ook de leukste ontwerpen met tropische elementen zoals botanische kaartjes met tropische bladeren en dieren. De toekan en de flamingo zijn ook op dit feestje aanwezig! Wij hebben onze tropische kaartensets geschaard onder de junglekaartjes. In de Tadaaz webshop vind je naast tropische bedankkaartjes en uitnodigingen ook de leukste bedankjes zoals snoepzakjes, een jojo en een bellenblaas in tropische stijl.

Populaire categorieën.