Hulp nodig ? 050 407 910

home

Bedankkaartjes minimalistisch

342 Producten
...

Minimalistische bedankkaartjes communie voor iedereen

Je eerste heilige communie staat voor de deur. Op zoek naar een leuk aandenken communie om mee te geven aan degenen die op jouw feest aanwezig zijn? Wil je graag je gasten een mooie aandenken van jou in je communie outfit naderhand opsturen? Wil je graag dat ze nog vaak terugdenken aan dit mooie feest?

Communie bedankkaartjes: een mooi gebaar en een kleine moeite

Hoe zeg je tegen je gasten “bedankt dat je op mijn feest bent geweest!”? Met een originele fotokaart van jou in je mooiste communie outfit! Dit aandenken eerste communie is leuk voor je familieleden om te bewaren, het herinnert ze aan wanneer jij je communie deed en wie weet kijk je er twintig jaar later nog eens naar terug. Leuk voor opa en oma maar uiteraard voor alle gasten.

Een leuk bedankje voor de gasten van je communie

Een bedankkaartje voor het aanwezig zijn op de communie van je zoon of dochter is voor jou een kleine moeite, voor je gasten is het een mooie herinnering aan een leuke dag. Tevens hebben ze van jou een mooie foto in je mooiste kleding. Dus zoek je mooiste foto’s uit van het communiefeest en maak er een mooi bedankkaartje van!

Het minimalistische bedankkaartjes communie assortiment van Tadaaz

Bij Tadaaz willen we graag dat er voor iedereen een leuk bedankkaartje communie tussen zit. Daarom hebben we ook een assortiment samengesteld met minimalistische communie aandenkens. Niet te uitgebreid, wel mooi. Benieuwd naar onze luxe kaartjes? Bekijk hier ons assortiment met luxe communie bedankjes.

Je mooiste communiefoto’s op je kaartje

Communie bedankkaartjes maak je eenvoudig. De kaartjes bestaan uit een mooie foto of verschillende foto’s van jou in je jurk of pak en met je naam en de datum van je eerste communie erop. Je kunt ook onze minimalistische bedankkaartjes helemaal aanpassen naar jouw smaak. Zo kun je er “bedankt” opzetten waar jij wilt. Dan is het kaartjes helemaal af, zo gebeurd! Heel leuk om mee te geven en voor je gasten en voor jullie zelf leuk om te bewaren.

Welke formaten kaartjes vind je allemaal bij Tadaaz?

Je vindt bij ons een minimalistisch communie bedankkaartje in polaroid-formaat, in staand formaat, liggend, drieluikjes, etc. Wil je het niet zo uitgebreid doen als de communie uitnodiging, kies dan voor een enkel kaartje als minimalistisch communie aandenken.

Voeg in het bedankkaartje je eigen foto toe

Kies de foto van je kind die je in het bedankkaartje wilt toevoegen, upload ze vanaf je computer en voeg ze in het kaartje toe. Vaak kun je in de editor ook de kleur van het kaartje wijzigen. Heb je liever blauw, groen of roze als achtergrondkleur? Pas dit dan aan naar jouw voorkeur. De kleuren van de meeste van de kaartjes uit het Tadaaz assortiment zijn eenvoudig aan te passen.

Een blijvende herinnering aan mijn eerste communie

Wat is het bedankje voor de gasten van jouw communiefeest dat het langst bewaard wordt? Dat is het bedankkaartje! Plak er je mooiste communiefoto op en je hebt de leukste herinnering communie gemaakt! Een kaartje zegt soms meer dan woorden, een bedankje voor hun aanwezigheid op deze bijzondere dag is een nog mooier gebaar.

Communie bedankkaartjes: een dag om je te herinneren

Een bedankje is een gebaar dat je met veel plezier terugdenkt aan deze dag en dat je het fijn vond dat je gasten er waren. Je kunt er ook voor kiezen om na afloop van het communiefeest een bedankje mee te geven aan iedereen, in ruil voor hun aanwezigheid of communie cadeau. Hier vind je ons assortiment met communie bedankjes.

Minimalistische bedankkaartjes naar eigen ontwerp

Stem je communie bedankkaart of je bedankjes af op het ontwerp van je uitnodiging: bij Tadaaz vind je ruime keuze aan verschillende ontwerpen, daar zit vast wel iets leuks bij! Bovendien zijn de kaartjes van Tadaaz eenvoudig naar jouw smaak aan te passen. Ben je zelf heel creatief? Laat je eigen ontwerp bedankkaartje afdrukken. Dan kun je het zo gek maken of minimalistisch houden als je zelf wilt!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.