Hulp nodig ? 050 407 910

Blikken doopsuikerdoosjes23 producten

logo
gouden-blikken-doosje-voor-doopsuiker-TA781-111-03-1
logo
roze-blikken-doosje-bedrukt-met-naam-TA05904-2000012-03-1
logo
rond-blikken-doosje-wit-voor-doopsuiker-TA781-101-03-1
logo
gouden-blikken-doosje-bedrukt-met-naam-TA05904-2000023-03-1
logo
zwart-blikken-doosje-voor-doopsuiker-TA781-110-03-1
logo
rond-blikken-doosje-roze-voor-doopsuiker-TA781-105-03-1
logo
logo
Limited edition
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
Limited edition
logo
logo

Origineel blikken doosje als doopsuiker

De zwangerschap is één van de spannendste momenten van jullie leven. Een van de leukste voorbereidingen voor de geboorte van jullie lieve schat is natuurlijk het uitkiezen en klaarmaken van de geboortekaartjes, decoratie en natuurlijk ook doopsuiker. 

 

Is er een baby onderweg? Wat leuk! Vier de geboorte van jullie kindje met de allerleukste doopsuiker. Wil je graag aan al je vrienden en familie een klein aandenken of bedankje meegeven? Bekijk dan zeker onze blikken doosjes als doopsuiker. 

 

Blikken doosjes doopsuiker zijn niet alleen leuk van vorm en idee, het oogt ook mooi bij de presentatie van jullie doopsuiker. Je kan ze naast elkaar stapelen voor een leuker effect. Voor de opvulling van jullie blikken doosjes kan je kiezen voor heerlijke snoepjes en suikerbonen.  

 

Presenteer de doopsuiker van jullie pasgeboren kindje op een originele manier met blikken doopsuikerdoosjes. Ontdek ons assortiment blikken doosjes in felle kleurtjes of goud en zilver voor een luxueuze uitstraling! Kies voor doosjes in dezelfde kleuren als je geboortekaartje voor een prachtig geheel.

 

Laat de blikken doosjes bedrukken met de naam en geboortedatum van jullie wondertje voor een bijzonder aandenken om te koesteren. Of werk ze af met een sticker, die je zelf helemaal uniek kan maken met de naam en foto van jullie kleintje. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden!

 

Combineer de blikken doosjes met een gepersonaliseerde magneet om het geheel extra bijzonder te maken. Zo wordt het zonder twijfel een mooi souvenir aan de geboorte van jullie lieve schat!

Vul de blikken doopsuikerdoosjes naar wens met suikerbonen of andere lekkernijen. Wanneer van al dat lekkers is gesmuld, kan je het doosje hergebruiken. Bijvoorbeeld om er een juweeltje in op te bergen. Leuk, toch? 

 

Originele doopsuiker voor je feest

Traditioneel worden er suikerbonen of snoepjes meegegeven op een geboortefeest of babyborrel. Bij Tadaaz vind je verschillende bedankjes zoals blikken doosjes, kubusdoosjes, stoffen zakjes die je kan vullen met traditionele suikerbonen en zoveel meer.

 

Wil je je babyborrel op een originele manier aanpakken? Bekijk dan zeker onze originele doopsuiker! Wat dacht je van kaarsjes met sticker, badzout of een originele bellenblaas? Dit alles vind je bij ons. 

 

Snel en makkelijk bestellen bij Tadaaz

Natuurlijk wil je zo snel mogelijk aan de slag met het voorbereiden van je doopsuiker! Bij Tadaaz zorgen wij voor uitstekend afgewerkte producten. Wij leveren ze zo snel mogelijk zodat je direct kan starten met het voorbereiden voor de geboorte van jullie kindje! 

 

Hulp

Heb je vragen of hulp nodig met je bestelling van je blikken doosjes? Ons team staat voor je klaar om je te helpen en alle vragen te beantwoorden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we helpen je altijd graag op weg!