Hulp nodig ? 050 407 910

Doopsuikerdoosjes jongen

83 producten

Doopsuiker voor jongens

Verwacht jij binnenkort een zoon? Van harte proficiat! Waarschijnlijk ben je al in volle voorbereiding voor de komst van je kindje. De afspraken met gynaecologe en vroedvrouw, de babykamer inrichten, administratieve zaken regelen… In deze drukke periode komt er veel op je af. Toch loont het de moeite om nu zoveel mogelijk voor te bereiden. Zo heb je straks je handen vrij om jullie baby’tje een warm welkom te geven! Oriënteren op geboortekaartjes en het kiezen van doopsuiker voor jullie kleine kereltje hoort daar natuurlijk ook bij! 

 

Eerst een geboortekaartje kiezen… of toch niet? 

Sommige zwangere vrouwen kiezen eerst een geboortekaartje, om daarna de stijl die ze gekozen hebben door te trekken in de doopsuiker. Toch is dit zeker geen must. Veel dames halen ook inspiratie uit het ontdekken van de vele mogelijkheden in doopsuiker. Door die inspiratie, weten ze ineens veel beter welke stijl van geboortekaartje ze willen aanhouden! Het belangrijkste is dat je een ontwerp kiest dat bij jullie past. Zo krijg je zeker geen spijt van je keuze voor geboortekaartje en doopsuiker, eens de geboorte van jullie zoon aangebroken is! 

 

Stoere doopsuiker voor jongens

Weet je niet zo goed wat er mogelijk is voor doopsuiker voor jongens? Het antwoord is simpel: alles kan! De traditionele suikerbonen voor een jongen zijn nog steeds goed vertegenwoordigd, veel mensen kiezen hier nog steeds voor. Toch zie je ook steeds vaker ouders in wording die het creatiever zoeken. Wil je het wel graag zoet houden, varieer dan eens met andere snoepjes. Zowel jong als oud staat meestal wel open voor een alternatief snoepje. Bovendien is het aanbod in snoep tegenwoordig zo breed dat je eigenlijk altijd de kleur door kunt trekken die je gekozen hebt. Loop eens langs de snoepafdeling in de supermarkt (daar ben je misschien tegenwoordig toch veel te vinden als mama in spe…) en laat je inspireren. 

 

Doopsuiker jongen: hoe verpakken?

Je bent eruit dat je voor suikerbonen voor je zoontje wil kiezen, maar hoe ga je ze nu verpakken? Op Tadaaz.be vind je oneindig veel mogelijkheden. Er bestaan bijzonder veel kleine kubusjes en snoepzakjes die matchen met het design van je kaartje. Je kunt ze eenvoudig vullen met de suikerbonen (of snoepjes) van je keuze. Er bestaan zelfs kubusdoosjes en snoepzakjes met goudfolie of met een foto van je kindje! Neem eens een kijkje tussen de vele ontwerpen en laat je inspireren. 

 

Vind je geen bijpassende doopsuiker bij jouw kaartje? Dat hoeft zeker geen probleem te zijn. Er bestaan vele glazen bokaaltjes, papieren zakjes, stoffen zakjes en blikken doosjes in onze categorie ‘Doopsuiker’ die eenvoudig te personaliseren zijn met een leuke badge, sticker of labeltje met de naam van je kindje. Zo kun je altijd bijpassende doopsuiker voor jongen bij je geboortekaartje vinden! 

 

Doopsuiker, maar geen suiker?! 

Dat klinkt natuurlijk behoorlijk tegenstrijdig, maar doopsuiker zonder suikerbonen kan zeker! Out of the box denken is de boodschap! Verras de jongste gasten die je kleintje komen bewonderen bijvoorbeeld met een kokertje met potloodjes en wasknijpertjes. Met een toffe sticker met de naam van je kindje op het kokertje maak je iedere kleine bezoeker gelukkig! 

 

Wil je een hippe manier om je gasten een bedankje mee te geven na afloop van de babyborrel? Denk eens aan een leuk plantje! Op Tadaaz.be vind je een tof bloempotje dat je kunt personaliseren met een bloempot wikkeltje of een originele sticker. Geen zin in gedoe met kleine plantjes of cactusjes? Overweeg eens een zakje met bloemzaadjes toe te voegen! Bovendien erg leuk om te combineren met een geboortekaartje met botanische accenten. 

 

Een badge of magneet met de naam van je kindje is ook een vorm van originele doopsuiker. Dat geeft meteen een stoere touch: de perfecte doopsuiker voor een jongen! Bovendien pronken de jongste bezoekers ook graag met een badge of magneet. En met name een magneet blijf je vaak nog tijden bij vrienden en familie op de koelkast spotten. Een blijvende herinnering aan de komst van jullie jongetje! 

 

Wil je helemaal into the wild gaan met je doopsuiker? Bestel dan gewoon een leuk labeltje dat past bij je geboortekaartje. Vervolgens kun je dit koppelen aan wat je maar wilt! Zo hoef je je jezelf niet te beperken in je creativiteit. 

 

Doopsuiker voor jongens presenteren

Weet je nog niet hoe je je doopsuiker wil presenteren als jullie zoontje geboren is? Ook dat is een belangrijke om nu alvast over na te denken. Het is erg leuk om een etagere aan te schaffen of houten kistjes te voorzien waarin je de verschillende doopsuikers op verschillende hoogtes naast elkaar kunt zetten. Geen zin om zelf te zoeken? In onze collectie vind je een presentatie doos voor doopsuiker. Met een poster die perfect past bij je originele geboortekaartje heb je een unieke manier om je doopsuiker te presenteren! 

 

Het allerbelangrijkste? Kies een ontwerp en een stijl waar jij je goed bij voelt (en je partner natuurlijk ook). En schuif het niet te ver naar achteren op je to-do lijst… Door nu wat tijd vrij te maken, bespaar je jezelf straks heel wat hormonale keuzestress!