Hulp nodig ? 050 407 910

Doopsuikerdoosjes goudfolie

18 producten

Doopsuikerdoosjes met goudfolie: een passend bedankje voor kraamvisite

 

Op zoek naar een passend geschenkje voor het kraambezoek? Kies dan uit de vele doopsuikerdoosjes met goudfolie die je vindt in het assortiment van Tadaaz. Naast de doopsuikerdoosjes  vind je onder andere de mooiste kubusdoosjes en snoepzakjes met goudfolie erop gedrukt. 

 

Doopsuiker in stijl van het geboortekaartje van jullie kindje

Was jullie geboortekaartje ook afgewerkt met goudfolie? Stem dan de doopsuiker af op het geboortekaartje dat jullie aan familie en vrienden hebben verzonden en laat ook hier goudfolie op drukken. Schitterde de naam van jullie pasgeboren zoon of dochter al op het geboortekaartje? Laat het hier dan ook schitteren. Zo zie je mooi eenheid terug in het kaartje en het bedankje en is het leuk voor jullie familie en vrienden om na afloop van het kraambezoek mee te nemen naar huis. 

 

Laat de snoepzakjes en doopsuikerdoosjes schitteren bij elkaar

Wanneer je al het doopsuiker samen neerzet, klaar als bedankje voor het kraambezoek, dan staat dat leuk om een schitterende foto van te maken of voor het bezoek. Het gedrukte goudfolie op de doosjes en zakjes valt op een geeft het een vrolijke, luxe uitstraling. Bijna te leuk om weg te geven!