Hulp nodig ? 050 407 910

Doopsuikerdoosjes tweeling

4 producten

Doopsuikerdoosjes  tweeling

 

Dubbel de doopsuiker, dubbel het plezier

Hoera! Jullie zetten niet één, maar twee kindjes op de wereld. Proficiat! Doopsuiker voor een tweeling is niet zo verschillend als voor één kindje. Besloot je twee verschillende geboortekaartjes te maken of ging je voor een tweeling geboortekaartje

Bestelde je een tweelingkaartje dan kan je ook je doopsuiker daarop baseren. Eigenlijk sla je twee vliegen in één klap! Met een eeneiige tweeling kiezen jullie misschien liever voor één kaartje en één ontwerp of misschien kregen jullie een twee-eiige tweeling, én zijn het dan nog eens een jongetje en een meisje. 

Dan kunnen jullie uiteraard gaan voor een assortiment doopsuiker meisje en een ander assortiment doopsuiker jongen. Sommige ontwerpjes lijken wel gemaakt om zowel een mannelijke als vrouwelijke variant van te bestellen. Neem maar eens een kijkje naar de aquarel designs met goudfolie. 

Met snoepzakjes voor een tweeling kan je met een kleine wijziging of een veranderd accent doopsuiker van jullie twee schatjes onderscheiden. Een beertje met een roze sjaal staat voor het ene kindje en een beertje met een blauwe sjaal dan weer voor het andere. Schattig!

 

It’s always better when we’re together

Speciaal voor tweelingen hebben we een assortiment doopsuiker tweeling voorzien. Daarop kan je vooral schattige diertjes zien, zoals lieve beertjes, hondjes, konijntjes of fluitende vogeltjes. Leuk toch? 

Zo’n assortiment ziet er pas echt af uit als je het presenteert op een presentatiedoos. Met een mooie poster uit dezelfde collectie als je geboortekaartje, kleed je de doopsuikerdoos meteen mooi aan. 

Verdeel daarna leuke snoepzakjes, stoffen zakjes met badge, kussendoosjes, blikken doosjes, potloodjes met een leuk label op en rond de doos en toon vol trots de doopsuiker voor jullie tweeling aan al je vrienden en familie. 

 

Twinning is winning

Als je een tweeling krijgt, wordt je meteen geconfronteerd met moeilijke keuzes die al meteen de toon kunnen zetten voor hoe jullie jullie twee lieverdjes gaan opvoeden. Maken jullie ze gelijk voor de wet en laten jullie ze de doopsuiker delen, zeker nu ze nog zo klein zijn of willen jullie al van bij het begin hun eigen persoonlijkheden in de verf zetten? 

Wat de doopsuiker betreft, kan het in principe alletwee. In ons tweeling assortiment kan je zowel gaan voor doopsuiker waarop beide namen samen staan te blinken, maar ook voor doopsuiker die elke naam afzonderlijk in de spotlight zet. 

Kies er bijvoorbeeld voor om op elke kant van een snoepzakje een verschillende naam te zetten. Om je doopsuiker tweeling leuk te presenteren hoef je de snoepzakjes alleen maar om te draaien, en voilà! Opgeruimd staat netjes. 

 

Eentje is geentje

Er is verder nog veel meer dat je kan doen om de geboorte van jullie tweeling aan te kondigen. Met leuke gepersonaliseerde cadeaus zoals een toffe koekjestrommel of een lief glitterframe kunnen jullie de mensen die jullie het dierbaarst zijn al meteen bedanken voor alle zorg die nog komen zal. 

Zij hebben samen met jullie naar dit moment uitgekeken, maanden aan een stuk. Met een leuk fotocadeau zal je ze zonder enige twijfel verrassen en ontroeren. Opgelet, want onze gepersonaliseerde geschenken kunnen zelfs bij de stoerste opa’s of nonkels tranen van geluk teweeg brengen. 

 

We staan altijd voor jullie klaar

Ben je toch niet helemaal zeker hoe je het wil aanpakken? Neem gerust contact op met onze klantendienst. Wij helpen je met plezier verder. We kunnen je zowel bijstaan voor het ontwerp van je kaartjes en doopsuiker als bij algemeen advies over hoe je tewerk kan gaan om doopsuiker voor jullie kleintjes te bestellen.