Hulp nodig ? 050 407 910

Doopsuikerdoosjes hip

50 producten

Een prachtig hip geboorteassortiment met doopsuikerdoosjes

 

Hoge doopsuikerdoosjes passend bij je geboortekaartje

 

De geboorte van jullie wondertje is een heuglijk moment dat jullie graag met dierbaren willen delen. Wanneer ze straks jullie kleintje komen bewonderen, verwen hun dan met suikerbonen of ander lekkers! Presenteer je doopsuiker op een elegante manier aan familie en vrienden met hoge doopsuikerdoosjes.

 

Ontdek ons assortiment hoge doopsuikerdoosjes in verschillende kleuren en designs. Ga bijvoorbeeld voor trendy doosjes met dieren. Of kies voor lief en romantisch voor een sierlijke look. Voor welke stijl of thema je ook kiest, je vindt zeker iets dat bij jouw geboortekaartje past! 

 

Wil je graag zelf creatief aan de slag, ontwerp dan je doopsuiker doosjes helemaal zelf met een eigen ontwerp!


Plooi de doosjes eenvoudig zelf en vul naar wens met suikerbonen of andere lekkernijen. Verbaas jullie dierbaren met een prachtig geheel door de doopsuikerdoosjes met andere bedankjes te combineren. Wat dacht je bijvoorbeeld van glazen beugelflesjes, blikken doosjes of snoepzakjes? Een leuke variatie! 

 

Doopsuiker kubusdoosjes voor de geboorte van je wondertje

 

Verras vrienden en familie bij de eerste kennismaking met kubusdoosjes gevuld met suikerbonen of ander lekkers. Presenteer je doopsuiker kubusdoosjes op een originele manier, door ze op elkaar te stapelen voor een leuk effect!  Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs. 

 

Kies bijvoorbeeld voor trendy doosjes met dieren. Voor welke stijl of thema je ook kiest, je vindt ongetwijfeld iets dat bij jouw geboortekaartje past. Personaliseer eenvoudig jouw favoriete kubusdoosjes of magneten voor doopsuiker met de naam en/of een mooie foto van jullie kindje. 

 

Hou het uniform met één kleur kubusdoosjes of maak het geheel wat speelser door verschillende kleurtjes te combineren. Mix en match met andere bedankjes zoals transparante snoepzakjes om het geheel wat te breken en je aanbod te variëren. Plooi de kubusdoosjes eenvoudig zelf en vul naar wens met suikerbonen of andere lekkernijen. Dat wordt vast en zeker een mooi aandenken aan de geboorte van jullie kindje!