Een gepersonaliseerd kerstcadeau voor vrienden en familie

Kerstmis is op komst, gezellig met de familie aan tafel, kerstliedjes zingen, maar ook kerstcadeaus van onder kerstboom halen en openen. Je wil de mensen in je leven een op en top persoonlijk kerstcadeau geven. Maar waar verras je ze mee voor kerst? Lees hier enkele originele cadeaus voor kerst.

Doe een belevenis cadeau

Deze originele kerstcadeaus zijn niet zoals alle andere. Na het uitpakken moet de echte verrassing nog beginnen. Deze kerstcadeautjes zijn leuke belevenissen om tijdens de kerstperiode te doen.

Een dagje ontspannen

Kerstmis staat ook gelijk aan putje winter, dit klimaat is niet zo zacht voor de huid. Een massage of bezoekje aan een wellness is altijd meer dan welkom. Kerst kan ook een hele drukke periode zijn, redenen genoeg om even helemaal te ontspannen.

 

kerstcadeaus wellness

Naar de nagelstudio

The happiest girls always have the prettiest nails. Maak ze daarom heel gelukkig met een afspraak in de nagelstudio. De perfecte nagels maken haar kerstperiode zoveel keer beter.

 

kerstcadeau manicure

Gepersonaliseerd kerstcadeau

Koop je een kerstcadeau voor iemand heel speciaal? Verras ze dan met een gepersonaliseerd cadeau, dit toont dat je écht weet wat ze graag hebben en zien. Deze cadeautjes zijn perfect voor onder de kerstboom en kunnen nog jaren lang gebruikt worden.

Een lekkere verrassing

Wil je een heel leuk kerstcadeau? Haal dan de favoriete koekjes van wie dit pakje ontvangt of bak ze helemaal zelf. Je kan ook een koekjesmix maken met alle ingrediënten om ze zelf te bakken. Stop ze in een gepersonaliseerde koekendoos met een mooie foto op de voorkant. Met dit kerstcadeau zal je zeker scoren!

 

Geluk op een plateau

Ontbijt op bed met een gepersonaliseerde plateau met mooie foto. Een mooie ochtend om de dag goed mee te beginnen. Dit origineel kerstcadeau kan je nog jaren lang gebruiken, begin al op het kerstfeest zelf. Gebruik bijvoorbeeld de foto van jullie kerstkaart, zo weet je zeker dat iedereen deze foto graag ziet. Een mooie herinnering aan een nog mooiere tijd.

Voor een boekenwurm

De kerstperiode is de ideale periode om aan een goed boek te beginnen. Moet je een cadeautje kopen voor iemand die zich graag in de zetel achter een boek verstopt? Dan is het perfecte cadeau niet ver te zoeken. Maar hoe koop je een écht goed boek dat ze met plezier zullen lezen?

Een goed boek graag

Heb je te maken met een echte boekenwurm? Dan kan je niets misdoen met het kopen van een goed boek. Misschien weet je precies welk boek hij of zij wil, of misschien heb je geen idee. In het laatste geval kan je gewoon een boekenbon kopen, dan doe je zeker niets verkeerd. Je kan ook kijken welke boeken al in de collectie zitten en online naar gelijkaardige titels zoeken. In de winkel kan je het gewoon vragen aan een medewerker.

 

kerstcadeau voor lezers

Een kopje koffie erbij

Bij een goed boek moet natuurlijk een kopje koffie of thee. Een dat liefst met een gepersonaliseerde koffiemok. Kies je favoriete design en een leuke foto. Met dit gepersonaliseerde cadeau in de hand zullen nog veel boeken verslonden worden.

 

Een prachtige foto op een koffiemok is het perfecte cadeau onder de kerstboom

Creatieve kerstcadeaus

Op zoek naar een cadeautje voor een creatieveling? Dan hebben zij ook graag cadeautjes die even creatief zijn als zijzelf. Ontdek deze speelse kerstcadeautjes.

Kerst voor altijd

Geef kerst voor altijd met deze gepersonaliseerde sneeuwbol. Gepersonaliseerde cadeaus zijn altijd bijzonder. Maak deze snowglobe extra speciaal door een foto van een mooie herinnering te gebruiken.

 

Deze sneeuwbol is een speelse manier om je foto te tonen.

Kerstcadeau om bij te leren

Een creatief persoon kan altijd extra skills aanleren. daarom zijn de creatievelingen heel blij met de kans om een workshop bij te wonen. Geef daarom een workshop cadeau of ga er lekker samen naartoe. Bij het toepassen van alle tips and tricks van deze workshop zal ze vast altijd aan jou denken.

 

creatief kerstcadeau workshop

Verzorgende cadeaus voor kerst

Kerst is een leuke periode waar je zonder schuldgevoel jezelf in de watten mag leggen. Een geschenkje met verzorgingsproducten zijn dus zeker eens schot in de roos!

Cadeautjes die voor je zorgen

Verzorgingsproducten zijn altijd een succes als kerstcadeau. Er bestaan tal van kant-en-klare pakketjes in de winkel in verschillende geuren en kleuren. Weet je precies wat hij of zij graag heeft? Stel dan zelf een mandje samen.

 

kerstcadeau verzorging

Geef een lekker geurtje

Met een van deze originele kerstcadeaus maak je haar zeker blij. Koop zijn of haar klassieke geur opnieuw of ga voor een nieuw flesje. Het nieuwe jaar dat op komst is vraagt toch voor een nieuwe signature smell.

 

kerstcadeau voor haar parfum

Deze cadeautjes worden nog veel leuker met een even leuke cadeauverpakking. Het geven van een succesvol kerstcadeau is bijna even leuk als zelf je cadeautjes openen. Deze pakjes zijn ongetwijfeld heel welkom! Nu nog afwachten welke leuke kerstcadeaus jij in ontvangst mag nemen. Spannend!

 

footer_kerstblog_NL18

Geef hier jouw mening