Hulp nodig ? 050 407 910

home

Bedankkaartjes

141 Producten

Bedankkaartjes huwelijk en online bestellen

Voor elk wat wils!

Was jullie trouwfeest een voltreffer? Werd er uitvoerig gedanst en toonde die ene nonkel zich van zijn beste kant? Hielden jullie beste vrienden de speech van hun leven? Toon jullie appreciatie en vergeet je gasten niet te bedanken voor hun aanwezigheid en enthousiasme! Bij Tadaaz kan je voor veel meer terecht dan huwelijksuitnodigingen. Uiteraard bieden wij ook stijlvolle bedankkaartjes aan, geheel in lijn met jullie trouwkaart. Net als bij ons ander drukwerk kan je ook hier veel personaliseren. Klassiek of modern, sober of kleurrijk, strak of uitbundig - er is werkelijk voor elk wat wils. Of kies voor een fotokaart en breng de herinnering aan jullie trouwdag in beeld.

Onze garanties

Je kan je bedankkaartjes naar wens aanpassen, door jullie meest romantische foto samen of een leuk tekstje erop te plaatsen. Al jouw voorkeuren worden op uitstekende papierkwaliteit gedrukt en Tadaaz garandeert een snelle en correcte afhandeling van jouw bestelling! Bovendien zien wij een proefdruk niet als een overbodige luxe. Iedereen wil ervan overtuigd zijn dat een persoonlijk ontwerp er ook gedrukt prachtig uitziet! Je kan van maximum 2 voorbeeldjes een gepersonaliseerde proefdruk bestellen. De portkosten om die te versturen zijn gratis.

 

Met trouwplannen ben je bij Tadaaz beslist op het juiste adres. Voor de beste trouwkaart, bedankjes, trouwdecoratie, ceremonieboekjes hoef je niet verder te zoeken! Geniet van het naderende moment en neem de tijd om je trouwfeest tot in de puntjes te organiseren. Wij helpen jullie graag met het drukwerk voor jullie mooiste dag!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.