Hulp nodig ? 050 407 910

Favorieten

Jaarkalenders

14 Producten
verjaardagskalender met foto s natuurpapierlook TA0884-2300025-03 1
verjaardagskalender met foto s natuurpapierlook TA0884-2300025-03 4

18,95


Jaarkalenders 2024 maken en online bestellen

Kerst en het nieuwe jaar staan voor de deur en dat moet gevierd worden! Met tal van cadeautjes onder de kerstboom, prachtige kerst- en nieuwjaarskaarten en… een gepersonaliseerde jaarkalender om het nieuwe jaar in te gaan. De mooiste kalenders 2024 vind je hier. Kalenders met weeknummers, feestdagen, foto's en alles wat je maar wil!

 

Gepersonaliseerde jaarkalenders met foto

Een jaarkalender met jouw eigen foto’s is zoveel leuker dan een exemplaar dat je overal kan vinden. Maak het hele jaar fantastisch met je mooiste foto’s op je kalender 2024. Een fotokalender maken was nog nooit zo eenvoudig! Selecteer je favoriete foto’s en je bent in geen tijd klaar. Gepersonaliseerde jaarkalenders met foto zijn super origineel. Psst, ook een gepersonaliseerde adventskalender is een leuk idee!

 

Een muurkalender personaliseren voor iemand bijzonder? Wat een leuk idee als kerstcadeau! Geef dat cadeautje samen af met je originele kerstkaarten voor een leuk wauw effect. Die hangkalender krijgt ongetwijfeld een mooi plekje bij hen thuis.

 

Jaarkalenders met goudfolie en koperfolie

Jaarkalenders met folie is schitterend en uniek voor het eindejaar. Een leuk cadeau voor jezelf of iemand bijzonder! Kies je voor goudfolie of koperfolie op je kalender? De keuze is aan jou!

 

Jaarkalenders online bestellen

Je bestelt je jaarkalenders online. Jaarkalenders online ontwerpen en bestellen is heel eenvoudig. Zoek je favoriete design, dan moet je je jaarkalender online ontwerpen met eigen tekst en foto's. Plaats hem in je winkelmandje et voila! Je kan je jaarkalenders online bestellen.

 

Verschillende formaten en indeling voor je muurkalender

We bieden heel wat leuke ontwerpen en designs aan van onze muurkalenders. Zo zijn er A4 hangkalenders maar ook XL formaten om echt mee uit te pakken! De mooiste afwerkingen zoals goudfolie en die prachtige foto’s maken van jouw gepersonaliseerde jaarkalender een echt pareltje! Welk ontwerp is je favoriet?

Ook de lay-out van de calendaria is steeds verschillend. Liever lijntjes op je muurkalender zodat je belangrijke zaken kan noteren? Of toch eerder fan van de handige hokjes die je bovendien ook met foto’s kan personaliseren? Aan jou de keuze uit ons ruime aanbod!

 

Kalenders voor iedereen!

Naast die leuke jaarkalenders kan je ook kiezen voor een handige bureaukalender. Perfect om die mooie foto’s van het gezin te doen pronken op kantoor op je werk. En van drukke werkweken gesproken… 

 

Daarnaast is een toffe verjaardagskalender maken ook altijd leuk om iemand mee te verrassen. Of wat dacht je van een zalige adventskalender met chocolade om de kinderen te verrassen? Dat zal ongetwijfeld in de smaak vallen. En wie weet zal niemand het zelfs merken als mama of papa een chocolaatje heeft weggenomen. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.