Hulp nodig ? 050/407 910

De mooiste tafeldecoratie voor je trouwfeest

Bij de voorbereiding van je huwelijksfeest is de aankleding van je feestzaal en van de tafels zeker een heel belangrijk punt. De stijl die jullie kiezen voor het huwelijk wil je namelijk overal doortrekken. Van de uitnodiging tot de bedankjes, maar zeker ook in de decoratie van je avondfeest!

 

Unieke tafelversiering voor je feesttafel

Net als de tafelschikking is de aankleding van je feesttafel een belangrijke to do in de voorbereiding van jullie grote dag. Je wil dat alles matcht en aansluit bij jullie persoonlijke stijl. Kies daarom eerst het kleur en de stijl voor alle tafelversiering. Met die basis kan je dan op zoek naar alle details om het plaatje te laten kloppen. Zo krijg je een harmonieus geheel van menukaarten, placemats, servetringen, tafelkaartjes… en dus van de volledige inrichting van je feestzaal.

 

De perfecte decoratie voor de feesttafel op jouw bruiloft

De versiering van de tafel voor een bruiloft vraagt toch wel iets extra. Uiteraard willen je gasten een blik werpen op de menukaart en zo te weten komen waarmee je hen gaat verwennen op het avondfeest. Over de tafelschikking hebben jullie vast lang nagedacht en die zorgvuldig voorbereid. De tafelkaartjes zijn dan ook een essentieel onderdeel van je feesttafel. Je geeft op die manier precies aan wie waar zal zitten en is de schikking in één oogopslag duidelijk.

 

Tafelversiering met foto

Wat maakt het geheel meer af dan een prachtige foto van jullie? Die foto kan terugkomen op de tafelkaartjes, placemats, menukaarten, de wijnflesetiketten en zelfs in de bloemstukjes die op de tafels staan. Persoonlijker kan haast niet! Tip voor je drukwerk: vermeld overal jullie eigen #, zodat je gasten volop aan het fotograferen kunnen slaan en jij die foto’s na het feest heel snel kan verzamelen.

 

Tafelversiering als collectors item

Je zal het merken, als je persoonlijke en mooie tafeldecoratie gemaakt hebt, zullen je gasten die als souvenir aan het feest willen meenemen! Een menukaart met foto, de tafelkaartjes, de servetringen… Ze ‘verdwijnen’ na het feest vast in heel wat handtassen. En misschien voeg je daar bij het vertrek van je gasten nog een leuk bedankje aan toe? Een doosje met jullie foto, een leuke magneet of een snoepzakje ? Ook dit kan helemaal in jullie eigen huisstijl!