Hulp nodig ? 050/407 910

Uitnodigingen eco

24 Producten

logo
uitnodiging-waaierkaartje-met-kraftlook-TA1227-1600011-03-1
logo
eco-communie-uitnodiging-met-losse-fotostrip-TA1227-1900021-03-1
logo
schattige-maar-toch-stoere-uitnodiging-met-uitgesneden-hartjes-TA1227-1800019-03-1
logo
uitnodiging-voor-communie-of-lentefeest-met-bloemenkrans-TA1227-1700024-03-1
logo
lief-communiekaartje-met-houten-hartje-TA1227-1900049-03-1
logo
stoer-communiekaartje-met-houten-vliegtuigje-TA1227-1900045-03-1
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo

Eco Communiekaartjes: een extra stoer communiekaartje

Op zoek naar een eco communiekaart of een communiekaartje met een stoere look? Bij Tadaaz vind je in ons vernieuwde assortiment de leukste eco communiekaartjes. Je vind er vast een kaartje tussen dat helemaal de stijl is van jouw zoon of dochter die binnenkort zijn of haar eerste communie doet.

Waar houd je allemaal rekening mee wanneer je een communiekaartje uitkiest? Je zoon of dochter zal vast al een leuk kaartje hebben ontdekt, nu de ouders nog. Worden jullie het samen eens? Met een eco communie uitnodiging weet je in ieder geval zeker dat je je onderscheidt van de communiekaartjes van je klasgenoten.

Kies het kaartje dat helemaal bij jou past

Met de eco communiekaartjes van tadaaz vind je binnen een handomdraai het kaartje dat helemaal bij jullie past! De communiekaartjes in eco van tadaaz zijn onderscheidend door hun uiterst stoere look.

Een stoere uitnodiging in eco met uitgesneden details. Helemaal leuk dat je je communie uitnodiging kunt personaliseren met jouw eigen foto. Zo wordt het een heel persoonlijke uitnodiging waar de ontvangers blij verrast mee zullen zijn.

In het communiekaarten assortiment van tadaaz vind je de leukste, rechtopstaande, enkele communiekaarten op eco, dubbele kaarten en ook drieluik-kaartjes gemaakt van eco papier.

Eco is helemaal hip!

Kaartjes met eco-look zijn helemaal in omdat ze stoer zijn en een eco-look uitstralen. De stevige eco papiersoort leent zich er perfect voor om te worden gerecycled en om als kaartje een nieuwe functie te krijgen, als jouw communiekaartje bijvoorbeeld! Enkele kaartjes gemaakt van eco zijn daarom leuk om neer te zetten op de kast of om op te hangen aan een kaartenlijn. Je kunt er gemakkelijk een foto op bevestigen, ondanks het extra gewicht, zal het papier zal niet snel verbuigen.

Voeg je eigen foto toe aan de communiekaart

Een eco communiekaartje kun je heel eenvoudig opleuken met een met paperclip of met een stukje touw bevestigde foto, met een zwart of witte print of met een uitgesneden figuurtje. En dat hebben we bij Tadaaz allemaal in huis! Je kunt bovendien kiezen uit enkele en dubbele kaartjes.

In het oog springende eco communiekaartjes van Tadaaz

Deze communie uitnodigingen ecohebben geen geheimen: ze zijn ongecompliceerd, straight-to-the-point en zeer attractief. Dit kaartje zal een mooi plekje krijgen bij degenen die jij voor je communiefeest uitnodigt. Iedereen zal de datum van jouw heilige communie onthouden of naderhand het bedankkaartje nog lang laten staan.

Eco kaarten met opdruk in kleur of zwart-wit

Naast onze communiekaartjes van eco papier met zwart of wit opgedrukte tekst en figuurtjes is het ook mogelijk om kleur op de kaarten te drukken. Het is mogelijk om illustraties in kleur af te drukken of verschillende teksten.

Bedankkaarten communie op eco

En na het communiefeest volgt de herinnering aan deze prachtige dag. Je wilt natuurlijk bedankjes uitdelen aan alle familie en vrienden die bij jou op het communiefeest aanwezig zijn geweest. Wat is er leuker dan een bedankkaartje gemaakt van hetzelfde eco papier? Ontwerp je eigen bedankkaart met een foto van jouw zoon of dochter in zijn of haar communie outfit. Neem een kijkje in het assortiment van Tadaaz met de leukste eco bedankkaarten communie?