Mobile menu
Kies je land
Winkelmandje0 producten
Hulp nodig?
050/407 910

Klantenservice
Ma-vrij: van 9u tot 15u30

Tip: Ordernummer bij? 

Je doopsuiker helemaal zelf maken

 

Jullie worden binnenkort ouders! Dit is ongetwijfeld één van de meest spannende momenten uit jullie leven. De geboorte van je pasgeboren kindje vergeet je nooit. Het is dan ook meer dan normaal dat jullie je op alle mogelijke manieren proberen voor te bereiden op dit bijzondere moment.

Niet alleen de keuze van jullie originele geboortekaartjes is ongelofelijk belangrijk, ook de doopsuiker die daarbij hoort moet piekfijn in orde zijn.

Wist je dat je je doopsuiker zelf kan maken? Bij Tadaaz ontdek je tal van mogelijkheden. Ontdek ons volledige geboorte assortiment en download onze geboortechecklist om zeker niets te vergeten tijdens de voorbereidingen.

De mooiste geboortekaartjes

De geboorte van jullie kindje is onvergetelijk. Jouw geboortekaartjes moeten jullie en al jullie kennissen dan ook helemaal tevreden stellen. De thema’s bij Tadaaz zijn eindeloos, zowel voor jongens als meisjes, er zijn ook kaartjes voor tweelingen! We helpen graag waar nodig.

Een thema dat al jaren past binnen geboorte en ook nu nog helemaal in is dat zijn de diertjes. Wie smelt nu niet bij een uniek geboortekaartje met een schattig vosje, uiltje of beertje? Vrienden en familie zullen vast en zeker verliefd zijn op jullie hip geboortekaartje.

A touch of gold… daar is iedereen fan van! Ga voor een leuk geboortekaartje met goudfolie en zorg zo voor een spetterende start van jullie kersverse gezinnetje. Je kan kiezen voor gepersonaliseerde goud-, koper- of zilverfolie voor de naam van jullie kindje, origineel! Een geboortekaartje met foto is ook altijd een leuk idee!

Daarna kan je na hun bezoekjes, steun, geschenkjes, alles wat jullie wensen, alles bundelen op een prachtig bedankkaartje in dezelfde stijl als jullie geboortekaartjes. Je kan alle kaartjes helemaal zelf personaliseren… Met foto, zonder foto, felle kleuren, weinig kleuren, grote of kleine lettertypes… Alles is mogelijk!

Als jullie al een eigen ontwerp zouden hebben, kan je dit ook bij Tadaaz laten drukken. Wij zorgen ervoor dat alle producten zo snel mogelijk bij jullie geleverd worden.

Vorm één geheel

Wie droomt nu niet van een heerlijk totaalplaatje van kaartjes, bedankkaartjes, doopsuiker en gepersonaliseerde cadeaus? Dat wil iedereen bij de geboorte van hun kindje. Er is dan ook niets leuker dan het kiezen van een thema en hier zelf alles rond de ontwerpen!

Hoe kies je dan een leuk thema? Misschien hebben jullie al maanden een leuk idee in jullie hoofd en kan het dan nu eindelijk werkelijkheid worden. Maar het kan ook zijn dat jullie nog geen enkel idee hebben hoe jullie de kaartjes en doopsuiker willen aankleden… Geen paniek! Als jullie hulp nodig hebben, dan helpen we graag. Neem een kijkje tussen onze doopsuiker en zoek jullie favoriet!

Dan kan het leukste deel beginnen; ontwerp naar eigen smaak! Kies jullie favoriete kleuren, lettertypes, foto’s, symbolen… maak het helemaal eigen. En daarna kan je op zoek gaan naar de bijhorende geboortekaartjes, bedankkaartjes en zoveel meer!

Wist je dat je ook voor de aanstaande meter en/of peter een leuk gepersonaliseerd geschenk kan voorzien? Misschien vraag je hen wel om meter of peter te worden met zo’n persoonlijk geschenk. Denk maar aan een leuke koffiemok, dienblad of koekjestrommel met de speciale boodschap op! Dat kan niemand weigeren. Ze zullen staan popelen om aan hun speciale taak te beginnen. :)

 

Je doopsuiker presenteren

De presentatie van je doopsuiker moet heel speciaal zijn. Je wil meteen dat dit in het oog springt van alle mensen die jullie een bezoekje zullen brengen. Er zijn dan ook tal van manieren om je suikerbonen te presenteren. Hebben jullie al ideetjes?

Je kan natuurlijk helemaal zelf iets in elkaar knutselen, dat is super origineel en je bent er misschien de hele zwangerschap aan bezig. Er zijn online ongetwijfeld heel wat ideeën te vinden voor een originele doopsuiker presentatie.

Je kan ook kiezen voor onze presentatiedoos met bijhorende geboorteposter! De geboorteposter kan er volledig hetzelfde uitzien als jullie geboortekaart en trekt op die manier meteen de lijn van jullie volledige geboortepakket door. Hoe leuk is dat? In combinatie met bijhorende doopsuikerdoosjes en snoepzakjes zijn jullie dan helemaal klaar voor de komst van jullie oogappel!

Etaleer jouw kaart, kubusdoosjes en snoepzakjes (gevuld met lekkers), blikken doosjes en andere eventuele decoratie in de presentatiedoos voor een prachtig geheel.

Nadien kan je de doos gebruiken om persoonlijke spullen van jullie kindje te bewaren, je kan hem uitstallen in de kinderkamer, pampers of andere babyspullen in bewaren… Je zal je er zeker niet mee vervelen en voor jullie kindje is het ook een prachtige herinnering!

Meer inspiratie voor doopsuiker

Zijn jullie nog niet helemaal overtuigd over het thema waarin jullie je doopsuiker willen ontwerpen? Of zijn jullie op zoek naar leuke geboortekaartjes, decoratie, tafeldecoratie en bedankkaartjes voor het eerste feestje van jullie kleine spruit? Op onze blog vind je nog veel meer inspiratie rond geboorte en doopsuiker.