Mobile menu
Kies je land
Winkelmandje0 producten
Hulp nodig?
050/407 910

Klantenservice
Ma-vrij: van 9u tot 15u30

Tip: Ordernummer bij? 

Leuke kerstkaarten met foto maken

Waarom kerstkaarten met een foto?

Kerstkaarten met foto zorgen meteen voor een heel persoonlijke boodschap op je kaart. Door jouw foto op een kerstkaart aan te passen, maak je jouw eigen versie van de beste wensen! Een schattige foto van je hond of kat, een familiefoto, een foto van de voorbije zomerreis... alles kan! Kerstkaarten met eigen foto en tekst spreken iedereen die ze ontvangt meteen aan. Op die manier komen je kerstwensen heel persoonlijk over bij vrienden en familie.

Kies voor design en kwaliteit met Tadaaz

Een kerstkaart zelf maken staat bij Tadaaz gelijk aan een prachtig design en topkwaliteit bestellen! Je kiest voor een kwalitatief mooi papier waarop je kaartje gedrukt wordt en voor een klassevolle afwerking! Een kerstkaart met foliedruk afwerking, afgeronde hoeken, uitgesneden figuurtjes... met jouw eigen foto behoren tot de mogelijkheden! Kerst is een gezellige periode waarbij je iedereen een warm hart wil toedragen. Een persoonlijke kerstkaart is hiervoor ideaal.

De perfecte foto op jouw kerstkaart

De foto op je kerstkaart kan je door een professionele fotograaf laten maken. Die fotograaf zorgt dan voor een leuke setting en belichting zodat de kerstsfeer al meteen van de foto spat! Uiteraard kan je ook zelf een foto maken voor je originele kerstkaarten en die invoegen in jouw favoriete kaart.

Want je wil uiteraard een hele leuke foto om Kerst te vieren en het nieuwe jaar in te zetten. Het nabootsen van de kerststal of werken met sterretjes, sneeuwvlokken of kerstballen kunnen alvast een leuk idee zijn!

Voor wie niet kan kiezen

Kerstkaarten met fotocollage zijn de ideale oplossing wanneer je niet kan kiezen welke foto je nu het leukste vindt. Maar ook wanneer je een groot gezin hebt en er niet voldoende tijd is om iedereen samen voor de camera te halen is een kerstkaart met fotocollage een perfecte oplossing.

Een combinatie van je gezin en je huisdier bijvoorbeeld. Er zijn verschillende opties! Je kan ook altijd een eigen ontwerp via Tadaaz laten drukken. Dan heb je vast en zeker de meest originele kaart van de familie.

Ga zelf creatief aan de slag

Je eigen kerstkaart met foto ontwerpen is natuurlijk ook mogelijk. Als je zelf opmaak skills hebt en aan de slag wil gaan met een blanco kaart, kan dat natuurlijk ook! Het resultaat is dan zeker 100% volgens jouw eigen voorkeur! Aan jou de keuze om je eigen kerstkaart vorm te geven.

Als het weer het toelaat, is een sneeuwfoto altijd een leuk idee. Alles om je foto's picture perfect te maken lees je hier. Je kroost op de kerstkaart is sowieso de meest persoonlijke aanpak. Zo zal je er vast ook veel in de brievenbus ontvangen.

In 1-2-3 je eigen kaartje maken

Een eigen kerstkaart maken is eenvoudiger dan je denkt. Je start van een basisontwerp en past tekst en foto's aan of je start van een blanco ontwerp en zorgt helemaal zelf voor de opmaak. Hoe dan ook maak je in 1-2-3 een volledig eigen kerstkaart waarmee je niets dan leuke reacties zal scoren!

En even snel je bestelling in huis

Snelle levering is zeker in de drukke kerstperiode geen overbodige luxe! Het online maken gaat snel, maar ook de levering van je zelfgemaakte kerstkaartjes zal verbazingwekkend snel gebeuren! Tadaaz staat garant voor een snelle productie en levering zodat jij binnen enkele dagen je kerstkaartjes kan bewonderen!