Hulp nodig ? 050 407 910

Zet het in elkaar met Tadaaz DIY.

Heb je één van onze producten besteld en kun je niet wachten om ze in elkaar te zetten? Lucky you. Met onze handige DIY-video's zet je jouw beauties in no time in elkaar. We laten je zien hoe je bepaalde producten zelf kunt afwerken. 

Kaarten of bedankjes.

Je hebt je geboortekaartjes, doopsuiker of trouwkaarten besteld bij Tadaaz, wat leuk! Behalve de proefdrukken worden alle producten als doe-het-zelf pakket geleverd. Dit betekent dat je nu aan de slag kunt om een mooie trouwkaart, geboortekaart of bedankje in elkaar te vouwen. Een leuke klus, maar misschien niet direct een klus die in een kwartiertje geklaard is. We raden je daarom aan om de kaarten of bedankjes in elkaar te zetten op een plaats waar je alles kunt laten staan. Zo kun je elke dag even werken aan jouw perfecte kaart of bedankje. Misschien wil je zus of beste vriendin graag helpen? Dan kan deze klus wel op één middag of avond geklaard zijn natuurlijk. Eén van de belangrijkste tips: werk zo georganiseerd mogelijk. Leg alle linten, stickertjes of andere losse attributen bij elkaar zodat je overzicht hebt. Dat werkt fijn! En; pas op met koffie of thee... Er is niks vervelender dan vlekken op jouw mooie Tadaaz-product.

De klantenservice.

Zoals je hebt gemerkt krijg je de proefdruk helemaal opgemaakt thuis gestuurd. Fijn om te weten hoe jouw kaart er straks uit komt te zien toch? Als jouw definitieve bestelling door ons verstuurd wordt, krijg je deze in losse delen toegestuurd. Je dient de kaart dan zelf in elkaar te vouwen. Ook de bedankjes moeten door jezelf in elkaar gevouwen worden. Om het je makkelijker te maken hebben we deze duidelijke tutorials voor je klaargezet. We hopen je hiermee op de goede weg te helpen! Natuurlijk kunnen we je bij vragen of opmerkingen altijd verder helpen. Neem in dit geval zeker contact op met onze klantenservice, onze medewerkers helpen je met een glimlach verder!

 

Word expert.

Je favoriete kaart is gekozen, naar wens aangepast en de bestelling is geplaatst. Nu krijg je van Tadaaz in no-time jouw bestelling toegestuurd. De producten van jouw definitieve bestelling zijn niet in elkaar gezet en worden als doe-het-zelf pakket verstuurd. Maar geen nood, we laten je niet aan je lot over! Speciaal voor jou hebben we mooie tutorial video’s gemaakt. Bekijk ze een paar keer voordat je zelf aan de slag gaat en volg eventueel stap-voor-stap hoe je jouw product perfect in elkaar vouwt. Wat de trouwkaarten betreft, het vergt een beetje handigheid maar je zult merken dat je per kaart sneller wordt. Jouw kaarten zullen in een recordtempo in de envelop zitten en klaar liggen om aan al jouw gasten te verzenden. Ook wat de trouw- en kraambedankjes betreft hebben we duidelijke tutorials samengesteld waardoor jij in 1-2-3 het perfecte bedankje in elkaar vouwt, vult met iets lekkers en klaar!