Mobile menu
Kies je land
Winkelmandje0 producten
Hulp nodig?
050/407 910

Klantenservice
Ma-vrij: van 9u tot 15u30

Tip: Ordernummer bij? 

Je eigen originele nieuwjaarskaarten maken

Originele nieuwjaarskaarten van topkwaliteit

Bij de start van het nieuwe jaar stuur je naar al je vrienden en familie je allerbeste wensen. Die wil je uiteraard heel persoonlijk maken en geen doorsnee kaartje sturen. Kies voor een nieuwjaarskaart met foto of een nieuwjaarskaart met een originele tekst om je mooiste wensen te sturen. 

De details op je kaart zoals afwerking in goudfolie of een glanzende vernislaag op de foto zijn de finishing touch die jouw wensen extra glans geeft! Tadaaz zorgt voor unieke ontwerpen en topkwaliteit in de afwerking dankzij jarenlange ervaring in het maken van nieuwjaarskaarten.

Kies voor design en kwaliteit met Tadaaz

Start het nieuwe jaar met een originele nieuwjaarskaart. Trendy design gecombineerd met topkwaliteit, dat is toch wat je wil? Bij Tadaaz vind je de origineelste nieuwjaarskaarten met luxueuze afwerking. De ervaren ontwerpers spotten de trends van het jaar en vertalen die in unieke ontwerpen. 

Zo kan jij uitpakken met het mooiste nieuwjaarskaartje bij al je vrienden en familie en hen zo het allerbeste voor het nieuwe jaar wensen. Kerst- en nieuwjaarswensen gaan vaak samen. Kies bijvoorbeeld voor een leuke foto in de sneeuw, dan kan je deze zowel voor Kerst als Nieuwjaar gebruiken.

Nieuwjaarskaarten met foto

De meeste nieuwjaarskaarten die uitgestuurd worden, zijn kaarten met een foto. Een foto van je kinderen, je gezin, je hond of kat… Je kan het zo gek niet bedenken! Ook kaarten met een fotocollage zijn helemaal in, dan hoef je niet één foto uit te kiezen… Handig! Ga op zoek naar jullie favoriete ontwerp en voeg jullie leukste foto en tekst toe. Dan ben je helemaal klaar om je kaarten te versturen.

Nieuwjaarskaarten met foliedruk

Ben je op zoek naar die extra sparkle voor op je kerst- en nieuwjaarskaarten? Ga dan voor een ontwerp met zilver-, koper- of goudfolie. Dankzij foliedruk krijg je meteen een schitterende uitstraling om je beste wensen uit te sturen. Originele kerst- en nieuwjaarswensen: check! Bestel bijpassende enveloppen en adresetiketten voor een mooi eindresultaat. 

Nieuwjaarskaarten zonder foto

Kaarten met spreuken zoals ‘Happy New Year’ of ‘Prettige feestdagen’ hebben niet altijd een foto nodig. Een leuk ontwerp met glitter, sneeuwvlokken of rendieren brengen vrienden en familie ongetwijfeld helemaal in de sfeer van Kerst en de overgang van oud en nieuw! Ga op zoek naar een leuke tekst of gedicht om je kaart persoonlijk te maken. Gelukkig nieuwjaar!