Hulp nodig ? 050/407 910

logo
golden-ticket-kerstkaart-TA1188-2100032-03-1
Nieuw
logo
leuke-kerstkaart-met-fotocollage-TA1188-2100012-03-1
Nieuw
logo
kerstkaartje-ctrl-alt-delete-TA1188-2100016-03-1
Nieuw
logo
origineel-kerstkaartje-met-dieren-TA1188-2100030-03-1
Nieuw
logo
originele-kerstkaart-met-foto-en-kalkpapier-TA1188-2100020-03-1
Nieuw
logo
unieke-kerstkaart-met-grappige-ijsbeer-TA1188-2100014-03-1
Nieuw
logo
Nieuw
logo
Nieuw
logo
Nieuw
logo
Nieuw
logo
Nieuw
logo
Nieuw
logo
Nieuw
logo
Nieuw
logo
Nieuw
logo
Nieuw
logo
Nieuw
logo
logo
Nieuw
logo
Nieuw
logo
Nieuw
logo
Nieuw
logo
Nieuw
logo
Nieuw
logo
logo
logo
Nieuw
logo
Nieuw
logo
Nieuw
logo
Nieuw
logo
Nieuw
logo
logo
Nieuw
logo
logo
logo


Kerstkaarten maken met foto en online bestellen!

De leukste kerstkaarten maak je zelf online

De dagen worden korter, de buren versieren hun gevels met lampenslingers en iedereen denkt na over cadeautjes en feestmenu’s. Kerst en de eindejaarsdagen staan weer voor de deur! Bij Tadaaz zijn we helemaal verzot op de feestdagen. Hoe kan het ook anders met zo’n periode boordevol gezellige momenten die je deelt met geliefden en vrienden.

Hoog tijd om je unieke kerstkaarten te maken met eigen foto's en tekst! Kerstkaarten kopen is van veel mensen één van hun favoriete bezigheden als het einde van het jaar nadert. 

Toon je vrienden en familie hoe jij het voorbije jaar hebt beleefd. Bezorg hen je beste wensen voor al wat komen zal! Bij Tadaaz kan je terecht voor unieke, persoonlijke en stijlvolle kerst- en nieuwjaarskaarten die je bovendien eenvoudig en snel online kunt bestellen.

Kerstkaarten en nieuwjaarskaarten zijn terug trendy

Papieren kerstkaarten blijven bijzonder

Hoewel we vandaag vooral chatberichten, e-mails en sms’jes versturen, is het in de kerstperiode altijd uitkijken naar échte wenskaarten in onze brievenbus. In dit digitaal tijdperk is echte post zoveel leuker geworden. En dat geldt zeker voor kerstkaartjes en nieuwjaarskaarten! Geef toe, wat is er toffer dan een gepersonaliseerde kerstkaart in je brievenbus?

Onze designers ontwerpen de origineelste kerst- en nieuwjaarskaarten om jullie beste wensen heel persoonlijk te versturen. Kom extra persoonlijk uit de hoek door een vrolijke foto met een originele boodschap te combineren. Ontwerp jouw eigen kaart in de Tadaaz editor, bestel online en ontvang jouw creatie de volgende dag al op kwalitatief papier.

Maak je kerstkaart extra mooi met een sluitzegel of sticker

Een prachtige en persoonlijke kerstkaart komt pas echt tot zijn recht in een luxe enveloppe. Ga bijvoorbeeld voor een zwarte enveloppe met bijpassende adressticker of sluitzegel. Met die combinatie is het luxe kerstkaart pas echt af!

Unieke kerstkaarten kopen met een speciale afwerking

Kerstkaartjes met goudfolie springen eruit

Een kerstkaart met een afwerking in goudfolie heeft meteen een extra verfijnde look. De mooiste accenten op de kaart krijgen dan een prachtig gouden glanslaagje. Je mag er zeker van zijn dat je originele kerstkaarten dit jaar met veel oh's en ah's onthaald zal worden!

In combinatie met een mooie foto komt de goudfolie ook volledig tot zijn recht. In deze periode van het jaar mag er al eens wat meer glitter zijn… Zorg voor dit schitterende effect wanneer vrienden en familie jullie kaartjes ontvangen!

Kies je favoriete kleur voor je kerstkaart 

Het ontwerp van heel wat kerstkaartjes kan je online zelf zo aanpassen dat ze perfect passen bij de kleuren van je foto. Ga in de editor naar het kleurvakje boven je kaart en speel met de alle kleuren die mogelijk zijn. Zo ontwerp je zelf online je unieke kerstkaart in een handomdraai.

Laat je mooiste foto’s schitteren op je kerstkaart

Heb je één speciale foto die je in de spotlights of de kerstlichtjes wil zetten? Perfect, want die staat ongetwijfeld prachtig op een van onze feestelijke foto kerstkaarten! Ook voor wie niet kan kiezen hebben we een oplossing. We hebben namelijk ook een uitgebreid aanbod kerstkaartjes met fotocollage!

Een kerstkaart of nieuwjaarskaart met foto maken is online heel eenvoudig en zorgt meteen voor 100% gepersonaliseerde kerstkaarten. Je kan je foto zelf online bewerken en er ook een leuk symbooltje of filter op plaatsen. 

Kerstkaarten kopen met een eigen foto

Kerstkaarten met een persoonlijk element geven altijd een warm gevoel aan iedereen die je kaartje mag ontvangen! Een eigen foto toevoegen aan de kaart is dus een uitstekende keuze…

Kies voor een prachtige foto van jullie gezin of jullie kinderen? Misschien hebben jullie wel een bijzondere shoot georganiseerd voor de kerstkaarten. 

Wat ook een leuk idee is, is een foto van je huisdier! Geef jullie hond of kat een bijzondere rol dit jaar. Vrienden en familie zullen ongetwijfeld smelten als ze jullie kerstkaart ontvangen!

Bijzondere kerstkaarten kopen die even hard stralen als je kerstlichtjes

Ook voor wie liever focust op de boodschap dan op de foto, hebben we heel wat moois in petto. Met de feestelijke kerstmotiefjes en retrokaarten zet je je warmste kerstwensen moeiteloos in de kijker. 

Zonder foto kan je kaart even goed shinen! Onze houten kerstkaarten worden ongetwijfeld een hit bij je vrienden en familie. Ook de kerstkaarten met originele vormen, zoals uitneembare kerstballen en rendieren, worden het favoriete gespreksonderwerp van kerstavond!

Kerstkaarten met warme kerstwensen versturen in tijden van corona

Kerstwensen versturen in tijden van corona is zo attent! Iedereen heeft nood aan extra liefde en warmte in deze bijzondere periode. Je kerstspreuken mogen dus aangepast zijn aan het bijzondere jaar dat we achter de rug hebben! Kerstwensen rond liefde, terug samenzijn en de beste wensen voor het nieuwe jaar... dat is perfect om op je kerstkaarten te verwerken! Personaliseer jullie favoriete kerstkaarten en bestel eenvoudig online.

Kerstkaarten kopen met een eigen ontwerp

Ben je zelf heel grafisch ingesteld of misschien wel een kei in tekenen of handlettering? Je kan ook kerstkaarten online maken met een eigen ontwerp. Jouw kerstkaart zal ongetwijfeld een hele originele kerstkaart zijn. Zelf je kerstkaarten ontwerpen met een bijzondere boodschap zoals ‘Merry Christmas’ of ‘A Happy Always’ zijn altijd prachtig. 

De origineelste kerstkaarten kopen voor jou of voor jouw bedrijf

Bij Tadaaz delen we het hele jaar door bijzondere momenten en emoties. Tijdens de feestdagen sturen we niet alleen kaarten naar familie en vrienden. Ook als bedrijf kan je kiezen voor een unieke kaart met een persoonlijke touch. 

Zakelijke kerstkaarten zijn de ideale manier om de naamsbekendheid van je bedrijf een niveau hoger te tillen. Het aanbod is dan ook speciaal voor bedrijven ontworpen en kan aangepast worden aan de huisstijl van elk bedrijf. 

Kerstkaarten online bestellen: het was nog nooit zo makkelijk!

Heel wat mensen willen er vaak niet veel tijd aan verspillen… Anderen vinden het net het leukste moment van deze periode. Eén ding is zeker: kerstkaarten online bestellen was nog nooit zo gemakkelijk. Heel wat ontwerpen staan voor jullie klaar. Het enige wat jou nog te doen staat is het toevoegen van eigen tekst en foto’s.

Voor je het weet ontvang je de kaarten bij je thuis en kan je ze versturen. Leuke tip: werk je enveloppen af met een leuke sticker in kerstthema! Deze prachtige afwerking zal niemand ontgaan. Je zorgt alvast voor de meest originele kerstkaarten. 

Zelf kaarten maken heeft iets bijzonder en erg persoonlijk. We versturen liever speciale kerstkaarten dan een gewoon kaartje met een tekst.

Ho ho ho, geen kerststress voor jou dit jaar!

Eenvoudig online kerstkaartjes bestellen

Een leuke kerstkaart bestellen én supersnel bij je thuis ontvangen is kinderspel op Tadaaz. In de handige online editor plaats je zelf je foto's en tekst waar je wil en kies je je favoriete kleur en lettertype. Als je helemaal tevreden bent van je ontwerp, kan je je kaart opslaan in je account, een proefdruk bestellen of meteen je kaartjes bestellen. 

Je zal versteld staan hoe snel het groene Tadaaz-doosje in jouw brievenbus belandt! Wist je dat je ook goede doelen kan steunen met het kopen van kerstkaartjes? Het enige wat je dan nog moet doen is je kerstkaart versturen naar vrienden en familie!

De mooiste kerstcadeaus en kalenders voor iedereen die je liefhebt

Verras iemand heel bijzonder met een gepersonaliseerd kerstcadeau onder de kerstboom! Een koekjestrommel gevuld met heerlijke koekjes, een originele geurkaars of een drinkfles? Ontdek het volledige aanbod en verras met een origineel kerstcadeau! PS: je kan je kerstcadeaus ontwerpen in dezelfde stijl en met dezelfde foto's als je kerstkaartjes. Originaliteit ten top! Ook onze kalenders zijn een zalig idee om iemand te verrassen!

Klantenservice in kerstmodus

Dat wil bij Tadaaz zeggen dat je op uitmuntende hulp en service mag rekenen tijdens de kerstperiode! Een topteam van gedreven en klantvriendelijke medewerkers staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Aarzel niet om contact op te nemen via mail, chat of telefoon!