Mobile menu
Kies je land
Winkelmandje0 producten
Hulp nodig?
050/407 910

Klantenservice
Ma-vrij: van 9u tot 15u30

Tip: Ordernummer bij? 

Bereid je helemaal voor op de geboorte van jullie zoon of dochter

 

De geboorte van jullie kindje is ongetwijfeld één van de grootste gebeurtenissen uit jullie leven. Of het nu je eerste kindje is of niet, je wil dat alles tot in de puntjes voorbereid is voor deze hele speciale dag… Hoe leuk is het als je geboortekaartjes, doopsuiker en andere decoratie helemaal in dezelfde stijl zijn? Mega leuk en origineel! Ontdek het volledige geboorte assortiment hier!

Je wil helemaal niets over het hoofd zien, begrijpelijk. Het is niet de bedoeling dat je nog allerlei zaken moet regelen eens de bevalling dichterbij komt. Je kan maar best alle voorbereidingen treffen tijdens de zwangerschap zodat je de laatste weken volledig kan relaxen. Met deze handige zwangerschapschecklist kan je zeker niets vergeten.

Zelf geboortekaartjes maken

De keuze voor een uniek geboortekaartje is vaak heel erg moeilijk. Jullie willen uiteraard iets dat helemaal bij jullie en jullie kindje past. Bij Tadaaz vind je een groot aanbod aan hippe geboortekaartjes in heel wat verschillende stijlen, kleuren en vormen. Neem een kijkje en kies er jouw favorieten uit.

Zijn jullie op zoek naar een kaartje met erg leuke dieren zoals een olifantje, zwaantje, vosje of pandabeertje? Er zijn heel wat mogelijkheden. Verder kan je om je geboortekaartje te ontwerpen alle aanpassingen doen naar wens. Alle kleuren kan je veranderen en ook de lettertypes, symbolen, plaats van elementen en nog veel meer kiezen jullie zelf! Met deze kleine aspecten ontwerpen jullie iets dat helemaal bij jullie baby past. Kies je kleuren, voeg je tekst toe (en vooral de naam van jullie kindje!) en eventueel een leuke foto. Dan ben je helemaal klaar voor de grote dag.

Er zijn nog heel wat andere handige opties. Zo kan je je favoriet bestellen als modelkaartje om zo helemaal zeker te zijn dat dit het kaartje van jullie dromen is! Ook een eigen ontwerp kan je via Tadaaz bestellen. Wij bezorgen jouw geboortekaartjes in alle geval zo snel mogelijk. Wij zijn alvast benieuwd naar het resultaat... jullie ook?

Originele doopsuiker voor de suikerbonen

Tevreden met jullie originele geboortekaartjes? Dan is het tijd om je doopsuiker te ontwerpen. Het mooiste resultaat krijg je als de geboortekaartjes en de doopsuiker helemaal in dezelfde stijl zijn. Bij Tadaaz kan het allemaal: bijpassende doopsuikerdoosjes, snoepzakjes, blikken doosjes, stoffen zakjes… alles om je suikerbonen prachtig te verpakken. Op deze pagina ontdek je hoe je je suikerbonen op een leuke manier kan presenteren!

Vul de doosjes of zakjes met iets lekkers zoals heerlijke snoepjes (misschien wel snoepjes met de naam van jullie kindje?) of koekjes, rozijntjes, suikerbonenJe kan het ook volledig anders aanpakken en de doopsuiker vullen met iets symbolisch. Iets dat verwijst naar de naam van jullie kindje of de speciale datum? Denk aan een theelichtje, een stukje zeep, nootjes… er zijn oneindig veel mogelijkheden.

Verwen vrienden en familie. Jullie doopsuiker is een bedankje voor hun bezoek, hun liefde, steun, misschien een klein geschenkje… Bedank hen met een origineel aandenken aan de geboorte van jullie kindje. Dit zal vast en zeker een heel speciaal plekje krijgen in hun hart en ook in hun huis. Het gepersonaliseerde snoepzakje, doopsuikerdoosje, magneetje… zal nog maanden schitteren in hun interieur en zo door heel wat kennissen gezien worden.

Wie wordt meter en/of peter?

De meter en/of peter kiezen van je pasgeboren kindje gaat bij het ene koppel waarschijnlijk vlotter dan bij het andere. Misschien weten jullie al jaren welke mensen meter en peter worden, misschien moeten jullie er iets langer over nadenken. Dit is geen gemakkelijke opdracht maar we zijn er zeker van dat jullie de juiste keuze zullen maken!

Daarna sta je nog voor een moeilijke beslissing: hoe ga je hen vragen om meter of peter te worden van jullie kindje? Dit speciaal moment wil je niet zomaar voorbij laten gaan…  Met een origineel gepersonaliseerd geschenk kunnen ze deze prachtige opdracht zeker niet weigeren! Verras hen met een gepersonaliseerde mok, een originele koekjestrommel of een schattig slabbetje met de vraag van hun leven: “Wil je mijn meter/peter worden?”

Het wordt een onvergetelijk moment en dit zal jullie heel jullie leven dichter bij elkaar brengen. Vrienden worden familie en familie wordt nog closer dan ervoor. Ze zullen zich heel vereerd voelen en jullie oogappel hun hele leven ferm in de watten leggen. Tegenwoordig worden ook vaak twee meters of twee peters gekozen voor een kindje. Alles kan! Geniet vooral van dit magische moment.

Meer inspiratie voor geboorte

Zijn jullie nog niet helemaal overtuigd over het thema waarin jullie de geboortekaartjes en doopsuiker willen ontwerpen? Of zijn jullie op zoek naar leuke decoratie, tafeldecoratie en bedankkaartjes voor het eerste feestje van jullie kleine spruit? Op onze blog vind je nog veel meer inspiratie rond geboorte.