Hulp nodig ? 050 407 910


Kies uit de leukste eco communie bedankkaartjes

Bij Tadaaz vind je naast de leukste uitnodigingen voor je eerste communie, ook de allerleukste bedankkkaartjes voor de communiefeest van je kind. De communie van je zoon of dochter is het hoogtepunt van dit jaar. Wees goed voorbereid op wat je allemaal dient te regelen en werk eventueel met een checklist. Zo vink je alles af en kun je helemaal niets over het hoofd zien.

Eco kaartjes voor stoere meiden en jongens

In deze sectie vind je de stoerste bedankkaartjes gemaakt van ecopapier. Met hun stoere eco-look trekken deze kaartjes meteen je aandacht. Ze zijn zowel leuk voor jongens als voor meisjes. Upload je eigen foto na afloop van je communiefeest en maak er je eigen kaart van, maar wel met een stoere eco look! Op zoek naar onze nog stoerdere collectie? Bekijk onze collectie met stoere bedankkaartjes hier.

Kies je kleur en voeg een foto toe

Ecopapier is helemaal niet saai. Je kunt er een foto op laten afdrukken, je kunt er een foto op bevestigen door middel van de inkepingen of je kunt ze er met een touwtje of paperclip aan vastmaken, helemaal passend bij dit leuke stoere thema. Je kunt bovendien met kleur werken, kies voor een zwarte tekst op de kaart, dit contrasteert erg mooi met de eco-kleur, of werk bijvoorbeeld met groentinten.

Eco bedankkaartjes: ook geschikt voor je eigen ontwerp

De eco bedankkaartjes van Tadaaz zijn met zorg ontworpen. De kaartjes die nu online staan zijn door een grondige selectieronde gekomen. Liever zelf je kaartjes maken? Die maak je eenvoudig! Kies een blanco kaart uit, upload je eigen ontwerp en laat ze door het Tadaaz team afdrukken. Hoe origineler, hoe meer “eigen” je kaartje is.

Gebruik je communie bedankkaart als bladwijzer

Een aantal van de eco bedankkaartjes in deze categorie zijn niet zomaar kaartjes, het zijn kaarten die je ook als bladwijzer kunt gebruiken na afloop. Zo kun je een nuttig bedankje maken van dit kaartje. De gasten van jouw communiefeest kunnen zo vaak terugdenken aan deze mooie dag terwijl ze een boek aan het lezen zijn! Een mooi aandenken om lang te bewaren.

Je bedankkaartje in dezelfde stijl als je communie uitnodiging

Na het versturen van je uitnodigingen in eco stijl kun je nu ook de bedankkaartjes versturen in dezelfde stijl. Zo weten de ontvangers van je kaartje dat jij je kaartjes voor deze gelegenheid zorgvuldig gekozen hebt.

Fotokaart maken met eco look?

Ontwerp je eco kaart of kies een van onze modellen uit die gemaakt zijn door het Tadaaz ontwerpteam. Voeg je eigen foto toe, bewerk de tekst en de achtergrondkleur indien gewenst. Je hebt dan het ideale bedankkaartje communie! Plaats de bestelling vervolgens in je winkelwagen en klik op bestellen. Na enkele dagen vind je ze al op je deurmat.

Communie bedankkaartje: bedank je gasten op verrassende wijze

Na afloop van zo’n bijzondere dag wil je je gasten niet zonder lege handen naar huis sturen. Of wil je ze naderhand bedanken? Kies de mooiste foto van je kind uit van zijn of haar grote dag en kies het bedankkaartje waar je het meest enthousiast over bent. Voeg de foto en je tekst toe. Laat je kaarten bij Tadaaz afdrukken en verstuur ze vervolgens zo snel mogelijk naar alle gasten van het feest. Jouw kaart, jouw manier van dankjewel zeggen tegen iedereen die op deze mooie dag aanwezig was.

Passende kaartjes voor iedere gelegenheid

Bij Tadaaz zijn we dé specialist in het ontwerpen en drukken van kaarten. Dat spreekt uit onze jarenlange ervaring. Wij weten met drukwerk wel raad! Ons ontwerpteam is vijf dagen per week bezig met het volgen van de trends en het ontwerpen van de leukste kaartjes voor elke gelegenheid. Niet alleen voor je communiefeest maar ook voor jubilea, trouwfeesten en voor geboortekaartjes. Waar iets gevierd wordt, daar is Tadaaz!