Hulp nodig ? 050/407 910

Bedankkaartjes

40 Producten

logo
eco-dankkaart-met-fotostrip-TA1228-1600006-03-1
logo
bedankkaart-met-3-foto-s-en-hip-motief-TA1228-1600015-03-1
logo
bladwijzer-fotokaart-met-confetti-TA1228-1700003-03-1
logo
bladwijzer-met-vrolijke-streepjes-TA1228-1600005-03-1
logo
communie-bedankkaart-regenboog-met-foliedruk-TA1228-2200006-03-1
Nieuw
logo
schattig-mini-communiekaartje-met-4-foto-s-TA1228-1400013-03-1
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
Nieuw
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
Nieuw


Originele communie en lentefeest bedankkaartjes 2022 om vrienden en familie te bedanken

 

Voorbereiding op het communie- of lentefeest

Je zoon of dochter is er zeker al heel lang mee bezig , met de voorbereiding van zijn of haar communie- of lentefeest. Op school draaien de voorbereidingen op volle toeren. Een eerste communie of een plechtige communie? Alles staat in het teken van hún feest!

De praktische organisatie en de keuze van de kledij voor heel het gezin, er komt heel wat bij kijken! Het maken van leuke communie uitnodigingen bijvoorbeeld. En ook een unieke communiekaart om de gasten te bedanken. 

 

Het is ook heel belangrijk om voor een mooie herinnering aan deze bijzondere dag te zorgen. Als je je communie of lentefeest viert, wil je je gasten bedanken op gepaste wijze. Een origineel bedankkaartje is daarvoor ideaal! 

 

Toffe foto’s van je zoon of dochter op een originele locatie is altijd een winner! Je kan die foto zelf nemen op een zonnige dag of beroep doen op een professionele fotograaf.  Felle kleurtjes, een origineel decor of attributen zoals ballonnen, zorgen voor een extra speels effect. Verwerk de foto in een modern en creatief Tadaaz bedankkaartje en je hebt een perfect bedankje voor alle genodigden op het feest.

 

Een communie bedankkaartje of lentefeest bedankkaartje als origineel aandenken

Wat een plaatje, jullie zoon of dochter in die mooie communiekledij! Daar wil je als mama of papa toch graag mee uitpakken! En ook je dochter of zoon deelt graag kaartjes uit als herinnering aan deze leuke dag.

 

Zorg dus voor een opvallend, speels en uiterst origineel aandenken! Thema's voor je lentefeest bedankkaartjes kunnen heel wat leuke vormen aannemen. 

 

Denk maar aan een jungle of bloemen thema, origineel toch? Originele communiekaarten met of zonder foto, drieluikjes, enkele kaartjes, goudfolie? Alles kan! Communiekaartjes retro zijn ook elke keer een leuk idee! Een vintage retro uitstraling op je communiekaartjes: cool! 

 

Ga ook voor originele uitnodigingen voor het feest in dezelfde stijl als het communiekaartje of de lentefeest uitnodigingen. Geen twijfel mogelijk, jullie communicant zal stralen! Op zoek naar communiekaartjes voorbeelden? Neem zeker een kijkje op onze blog!

 

Fotocadeaus voor meter en peter

De meter en peter spelen op de communieviering of bij het lentefeest uiteraard ook een belangrijke rol. Zij staan aan de zijde van jullie zoon of dochter tijdens de eerste communieviering of plechtige communie en zullen als VIP het feest meebeleven. De communiefoto’s die gemaakt werden van jouw kind voor de uitnodigingen en bedankjes zijn perfect om te gebruiken op een origineel fotocadeau voor de meter en peter. Voor hen is het tenslotte ook een bijzondere dag!

 

Een wijnkist met foto, mok met foto, dienblad met je naam en datum van je feest… Je kan het zo gek niet bedenken. Elk gepersonaliseerd cadeau heeft een mooi verhaal en is een blijvende herinnering aan je mooie feest. 

 

Bedankjes lentefeest of communie als kers op de taart

Daarnaast wil je ook alle gasten van je feest niet met lege handen naar huis sturen. Zorg voor een cool assortiment bedankjes. Ze zullen met plezier een bedankje meenemen naar huis en nog lang terugdenken aan deze bijzondere dag! 

 

Aandenken lentefeest en eerste of plechtige communie

Leuke ideeën voor een aandenken lentefeest of een aandenken communie zijn eerst en vooral snoepzakjes en kubusdoosjes! Vul ze met een leuke herinnering zoals een theelichtje. 

 

Of de favoriet van iedereen… Vul ze met overheerlijke snoepjes! Dit kunnen snoepjes zijn in thema van je feest of gewoon jouw lievelingssnoepen. Het sneukelen kan beginnen! Je bedankjes zullen niet onopgemerkt blijven!

 

Erg leuk om toe te voegen aan je assortiment van bedankjes zijn gepersonaliseerde zeeppompjes en bellenblazen. Met een passende sticker met jouw naam (en eventueel foto) hebben vrienden en familie een blijvende herinnering aan je communie- of lentefeest!

 

Originele communiekaartjes en lentefeest bedankkaartjes maken doe je online

In het ruime aanbod van Tadaaz vind je ongetwijfeld je favoriete uitnodiging. Voeg er een kleurrijke foto van zoon- of dochterlief aan toe en bestel snel en eenvoudig online. Personaliseer je mooiste communiekaarten zelf eenvoudig online met je eigen tekst en foto's! Ons ruime aanbod communiekaarten zal jullie vast en zeker kunnen bekoren! Die prachtige communiekaarten kan je matchen met bijpassende bedankkaartjes voor het coolste resultaat!

 

Is er iets niet duidelijk? Contacteer onze klantendienst. We helpen je graag verder.