Hulp nodig ? 050 407 910


Plexi geboortekaartjes voor jouw mini.

Hallo aanstaande ouders en babybuddies! Klaar om jullie kleine wondertje aan de wereld voor te stellen op een manier die net zo uniek is als die schattige babyvoetjes? Duik dan in de wondere wereld van onze plexiglas geboortekaarten – het perfecte recept voor stijlvolle aankondigingen met een vleugje fun!

Unieke geboortekaartjes voor een uniek mensje.

Jullie baby is one of a kind, en de aankondiging zou dat ook moeten zijn! Ga voor plexiglas en maak een statement met kaarten die even uniek zijn als die kleine wervelwind.

Foto's om van te smelten.

Voeg je eigen foto's toe en creëer een kaart die nog persoonlijker is. Van die eerste glimlach tot de krullende teentjes – deel de liefde op een originele manier en vier de geboorte van jullie kleintje. 

Enkelzijdig bedrukt, dubbel zoveel cuteness.

Omdat plexikaarten transparant zijn kan je maar één kant personaliseren. Omdat jullie kleintje alle aandacht verdient heb je meestal al genoeg met enkel de voorkant van je geboortekaartjes. Less is more, maar in dit geval is minder al schattig genoeg!

Bestel een proefdruk.

Je wilt natuurlijk dat jullie geboortekaartje perfect is. Bestel daarom een proefdruk van je plexi geboortekaart en zet de laatste puntjes op de i eens je mini er is.