Mobile menu
Kies je land
Winkelmandje0 producten
Hulp nodig?
050/407 910

Klantenservice
Ma-vrij: van 9u tot 15u30

Tip: Ordernummer bij? 

Geboortekaartjes met foto

Er is een baby op komst. Een uniek kindje dat zo welkom is! Nu op zoek naar een unieke kaart om de komst van jullie kindje kenbaar te maken. Een geboortekaartje met foto van jullie wondertje zal zeker in de smaak vallen bij familie en vrienden. Het is toch geweldig om jullie nieuwste aanwinst gelijk te kunnen bewonderen. Het neusje van mama, de haartjes van papa... Ze kunnen vast niet wachten om op geboortebezoek te komen. 

De top drie geboortekaartjes met foto:

Een geboortekaartje met foto zelf ontwerpen

Foto geboortekaartjes zijn in allerlei stijlen en thema's te vinden. Romantische kaartjes met bloemen, klassieke kaartjes of een trendy baby paspoort. Er is voor iedere smaak een mooie geboortekaart met eigen foto te vinden. Kun je tussen de standaard fotokaarten je smaak net niet vinden? Geen probleem bij Tadaaz! Je voegt op elke gewenste kaart heel eenvoudig een fotovak toe. Jullie wolk van een baby zal stralen op een prachtige fotokaart.

Geen kindje zo uniek als je eigen baby. Met een foto geboortekaart is er geen enkele kaart te vinden zoals jullie geboortekaartjes. Match je kaartjes met leuke doopsuiker voor de mensen die op geboortebezoek komen. Ook deze doopsuiker kun je personaliseren met de mooiste foto van jullie baby. Zo creëer je echt een unieke eigen stijl om jullie kindje te verwelkomen.

Je eigen ontwerp geboortekaartje

Je bent een creatieve mama met een eigen smaak. Je hebt de geboortekaart al helemaal bedacht en zoekt een mooi formaat kaart waarop je jouw design kunt laten drukken. Ook aan jullie hebben we gedacht. Bij Tadaaz vind je een collectie eigen ontwerp waarop je jouw eigen creatie heel eenvoudig kunt uploaden. Kies een leuk formaat kaart en laat je fantasie de vrije loop!

Modelkaartje geboortekaartje met foto

Natuurlijk bieden wij je de mogelijkheid een modelkaartje van jouw creatie te bestellen. Tenslotte wil je zeker weten dat jouw kaartje helemaal is wat jij ervan verwacht. Als je wil weten of de geboortekaart met foto van jouw pasgeboren kindje goed gelukt is, dan kun je een modelkaartje bestellen. Je hebt dan iets meer geduld nodig voordat je de definitieve bestelling kunt plaatsen, maar gelukkig is het tegenwoordig helemaal niet erg om je kaartjes iets later te versturen.

Geboortekaart met foto grote broer of zus

Grote broer of zus wil je graag betrekken bij het maken van het kaartje. Erg leuk om dit met een mooie foto te doen. Je kunt ervoor kiezen de foto vóór de geboorte te maken, een mooie zwangere buik met grote broer en zus. Maar ook als jullie nieuwste aanwinst is geboren, wordt het een unieke kaart als de kindjes er samen op komen te staan. Bovendien is jouw foto een mooie herinnering voor later!

Newborn fotoshoot

Helemaal hip is de newborn fotoshoot. Houd er rekening mee dat je deze foto’s ongeveer een week na de geboorte kunt laten maken. Een fotoshoot heeft wel wat voordelen. Met een foto door een professionele fotograaf gemaakt weet je bijvoorbeeld zeker dat jouw zoon of dochter mooi op de foto staat. Ook als jullie een tweeling gekregen hebben is een newborn shoot een fantastich idee! Kies je voor een kleurenfoto of zwart wit? Ook hierin kan een professionele fotograaf je adviseren.

Geboortekaartjes met foto versturen

Negen maanden lang gewacht en eindelijk is het zover! Jullie baby is geboren. Er is geen betere manier om dit nieuws te verkondigen dan met een prachtig, zelfgemaakt geboortekaartje met foto. Verstuur de kaartjes nu als een echt cadeautje in een leuke gekleurde envelop met bijpassende adresetiketten en sluitzegels. Wat leuk om de geboorte van jullie kindje in stijl te vieren.

Vier de geboorte van jullie kindje

De geboorte van jullie baby mag, nee… moet gevierd worden. Dit kun je natuurlijk thuis doen. Heel intiem, met je dichtste familie. Maar je kunt er ook voor kiezen een babyborrel te organiseren als je kindje een paar weken oud is. Je bent dan zelf al wat hersteld van de bevalling en je kan jouw kindje in één keer aan iedereen voorstellen.

Als je een fotoshoot hebt laten maken kun je deze foto’s voor allerlei doeleinden gebruiken. Door de foto toe te voegen aan leuke decoratietafeldecoratie en de doopsuiker natuurlijk, heb je een leuk geheel! Zorg voor de mooiste presentatie voor je suikerbonen.