Hulp nodig ? 050 407 910

Een dikke merci.

Bedank vrienden en familie met de mooiste bedankkaartjes en bedankjes. Ontdek onze mooie collectie communiekaartjes

Naar de bedankkaartjes

Een communie of lentefeest met een persoonlijke touch.

Bedankkaartjes

Bedankjes

Uitnodigingen

Versiering

Communiecadeaus

Labels & wikkels

Stickers

Enveloppen

Time to shine.

Met een bedankkaartje met folie blaas je iedereen omver. Wist je dat je je foliekleur zelf kan kiezen? Kiest het feestvarken voor goudfolie of holografische zilverfolie of gaat hun voorkeur uit naar rosé- of koperfolie? Eén ding is zeker, hun kaartjes zullen even hard schitteren als zij zelf.

In the spotlight.

Communie 2024 of lentefeest 2024 organiseren als een pro.

Vier je een eerste communie of vormsel, een groeifeest of lentefeest? Tadaaz heeft alles in huis om jouw feest te stylen! Van uitnodigingen tot bedankkaartjes, van bedankjes tot gepersonaliseerde cadeaus.

 

Kies de stijl en kleuren die jullie het mooist vinden en geniet van de voorbereidingen van het feest! Je maakt online de mooiste communiekaartjes en communie versiering om jouw feest uniek te maken!

 

Eerste communie of plechtige communie vieren

Je eerste communie vieren in een leuk thema

Je eerste communie is een heel erg bijzonder moment. Meestal vieren kinderen hun eerste communie met de klas. Samen met je klasgenoten mogen jullie voor het eerst naar de communie in de mis. Met als belangrijkste moment het sacrament van de eucharistie. Dit krijgt meestal een leuk vervolg met een groot feest! 

 

De dag start met de eerste communieviering in de katholieke kerk, daarna volgt het feest. Eerste communicanten hebben de perfecte leeftijd om een origineel feest te organiseren in een leuk thema. Denk maar aan een dinosaurus of jungle thema voor jongens of een tropisch feest voor meisjes met flamingo's en andere exotische dieren. Een eerste communie om nooit meer te vergeten!

 

Een plechtige communie om bij weg te dromen

Het verschil tussen de eerste en plechtige communie is de leeftijd van het feestvarken. Voor de eerste communie ben je 6 jaar, voor de plechtige communie ben je 12 jaar. Ook zien we vaker en vaker kinderen die een groeifeest vieren. 

 

Je plechtige communie is ook een soort van kers op de taart van je lagere school. Je zit in het 6de leerjaar en weet als communicant al heel goed wat je wil. Organiseer samen met je ouders het feest waar je van droomt! Proficiat! Wil je het feestvarken ook verrassen met een leuke wenskaart? Je vindt heel wat toffe wenskaarten bij ons.

 

Communie uitnodigingen en lentefeestkaartjes bestellen en personaliseren 

Vier je nu je eerste communie, lentefeest of plechtige communie? De communiekaartjes en lentefeestkaartjes moeten meteen de juiste toon zetten! Originele communiekaarten of lentefeestkaartjes, dat is dus exact wat je zoekt!

 

Stuur een communiekaartje/lentefeestkaartje of save the date kaartje voor je grote dag ruim op voorhand. Zo kunnen alle gasten op je communie- of lentefeest de datum alvast noteren in hun agenda. Maak ook van de gelegenheid gebruik om de toon voor je feestje aan te geven.

Voor de uitnodiging kan je kiezen voor een communiekaartje met foto of zonder foto. Wie een heuse communie fotoshoot organiseert, kan pronken met de mooiste communiefoto’s op z’n uitnodiging. Heb je al eens gedacht aan communiekaartjes retro? Zonder twijfel zal je originele communiekaarten vinden waarmee je vrienden en familie verrast.

 

Wie nog geen tijd heeft gehad om foto’s te nemen, kan bijvoorbeeld ook beginnen met een uitnodiging zonder foto. Zodra je dan wel een fotoshoot hebt kunnen organiseren, ontwerp je dan bedankkaartjes of bedankjes met de foto van je communicant of lentefeestbeest! Efficiëntie telt!

 

Je hoeft ook niet per se met foto’s te werken voor de uitnodiging voor je lentefeest of groeifeest. Ook het aanbod aan kaarten zonder foto is groot bij Tadaaz, voor elk wat wils! We geven je ook inspiratie over de tekst op je communiekaartje!

 

Originele communiekaarten of lentefeestkaartjes met goudfolie voor die extra stijlvolle touch

Wil je je feest dit jaar extra speciaal maken? Of vind je dat een plechtige communie ook plechtige kaartjes vraagt? Ga dan eens voor een uitnodiging met goudfolie om je kaartje net dat tikkeltje chiquer te maken.

 

Originele communiekaarten voor een spetterend feest

De keuze van originele communiekaarten of lentefeestkaartjes  is alvast de basis voor de verdere decoratie en bedankjes voor het feest. Origineel zijn is dus de boodschap! De uitnodiging voor je communie, groeifeest of lentefeest is het eerste wat je gasten te zien krijgen.

 

Deze moet dus echt indruk maken! Onze collectie heeft voor elk wat wils en is perfect om inspiratie op te doen zodat je een feest als nooit tevoren op poten kan zetten. Familie en vrienden zullen vol bewondering zijn voor je uitnodiging!

 

Communie bedankkaartjes

Bijzondere bedankkaartjes voor bijzondere gasten

Wie zijn gasten extra wil verwennen, kan altijd een origineel bedankkaartje maken als aandenken aan je communie of lentefeest. Schrijf een leuke tekst op je bedankkaartje en verwerk er de rest van je communiefoto’s in. Natuurlijk kan je ook voor een origineel ontwerp zonder foto kiezen!  

 

Bedankkaartjes zoals je ze nog nooit hebt gezien

Geef je kaart een stijlvol accent met goudfolie of verras je gasten met een leuk bladwijzerkaartje. Mooi en nuttig! Wil je een stoer kaartje voor jongens, een lief ontwerp voor meisjes of net omgekeerd? Laat je kids hun favoriete ontwerp kiezen en pas aan naar eigen wens.

 

Communie bedankjes voor je gasten

Zet je gasten in de bloemetjes met een bedankje

Op je communie of lentefeest geniet zoon of dochter ongetwijfeld van alle aandacht en cadeautjes. Om je gasten daarvoor te bedanken kan je ze verrassen met een leuk cadeautje als origineel aandenken aan deze speciale dag. Stel een fantastisch 

 

Leuke communie cadeautips

Enkele mogelijke cadeautips zijn magneetjes, notablokjes of bloempotjes. Ook lekkere snoepjes kan je in een mooi gepersonaliseerd snoepzakje of kubusdoosje gieten. Zet er speciaal voor de VIP’s een foto van het feestbeest op als herinnering aan deze bijzondere gelegenheid en hun dag kan niet meer stuk!

 

Communie voor jongens

Een communiefeest of lentefeest organiseren voor een jongen, vraagt andere accenten dan voor een meisje. Hoe pak je de uitnodiging, decoratie, bedankjes, animatie... aan voor het feest voor een stoere communicant? Welke stijl en motieven kies je? Ontdek de leukste inspiratie!

 

Communie voor meisjes

Viert jouw dochter binnenkort haar communie of lentefeest? Dan zijn girly accenten zeker niet weg te denken! Kies je voor zachte tinten, een bloemmotief, sierlijke afwerking... dan wil je alles tot in de puntjes in dezelfde stijl afwerken. Ontdek inspiratie voor communie en lentefeest voor meisjes!

 

Gepersonaliseerde cadeaus voor de VIP’s

Voor de meter en de peter van de communicant is dit feest dan ook een bijzondere gebeurtenis! Als je de speciale gasten op je feest dus eens extra in de watten wil leggen, doe het dan met een gepersonaliseerd cadeau. Je prachtige fotogeschenken zullen een bijzonder plekje krijgen bij hen.

 

Een tastbare herinnering aan een prachtig moment

Vereeuwig de mooiste foto’s van je fotoshoot op een leuke koekjestrommel of koffiemok. Je kan natuurlijk ook gaan voor een set onderzetters, zodat jullie letterlijk en figuurlijk kunnen klinken op het feestbeest!

 

Cadeaus die blijven meegaan

Wie een milieubewust én nuttig cadeau wil geven, kan zelfs een gepersonaliseerde drinkfles maken met de mooiste foto’s van het feestvarken. Andere geschenken waar de belangrijke mensen in het leven van je communicant elke dag opnieuw van kunnen genieten zijn bijvoorbeeld een leuke muismat, een stoere metalen sleutelhanger!

 

Communie versiering

Bij een spetterend feest hoort een feestelijk versierde tafel! Met leuke tafeldecoratie zoals placemats, menukaartjes en bestekhouders kleed je je tafel aan in stijl. Blijf je bij het thema van het kaartje of gooi je het over een andere boeg? Alles kan en alles mag! Maar met gepersonaliseerde tafeldecoratie tijdens het feest scoor je sowieso!

 

Decoratie

Organiseer je het feestje op locatie of gezellig thuis? Het maakt niet uit waar je je communie of lentefeest viert, vrolijke versiering is een must! Hippe gepersonaliseerde vlaggetjes tillen je feest naar een hoger niveau en uiteraard komen ook ballonnen van pas voor elke feestelijkheid!

 

Versiering voor je communiefeest of groeifeest kan zeker en vast niet ontbreken. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.