Mobile menu
Kies je land
Winkelmandje0 producten
Hulp nodig?
050/407 910

Klantenservice
Ma-vrij: van 9u tot 15u30

Tip: Ordernummer bij? 

Originele geboortekaartjes

Een baby op komst. Blijheid, vreugde en heel veel leuke reacties van iedereen om je heen! Genieten van het idee dat er een klein wondertje onderweg is. Als je baby geboren is wil je dit zo snel mogelijk aan familie en vrienden laten weten. Er is geen betere manier om de geboorte van jullie kindje aan te kondigen dan met een geboortekaartje van Tadaaz. Ons aanbod originele geboortekaartjes zal je verrassen. Geniet van je zoektocht naar het perfecte geboortekaartje voor jullie kindje.

Onze top drie originele geboortekaartjes:

Originele geboortekaartjes maken

De meest originele geboortekaartjes ontwerpen, dat is onze missie! We zijn dan ook gedreven om onze collectie geboortekaartjes steeds uit te breiden met bijzondere ontwerpen. Door middel van de handige filters kun je verschillende stijlen en thema's selecteren. Ga op zoek en vind je favoriete originele geboortekaart.

We weten hoe belangrijk het is dat het geboortekaartje van uitstekende kwaliteit is. Het papier, de kleuren en de druk van jouw kaartje moeten helemaal naar wens zijn. Bestel dan ook een modelkaartje van je eigen creatie. Je kunt jouw geboortekaart dan in het echt bewonderen.

Unieke geboortekaartjes in originele vormen

Heel bijzonder en dus origineel zijn onze geboortekaartjes in bijzondere vormen. Een geboortekaart in de vorm van een tipi-tentje, een lieveheersbeestje of een vlaggenlijn. Voor zowel jongens als meisjes hebben wij deze speciale kaartjes in het aanbod. En ja, ook aan tweelingen hebben we gedacht! Je ziet, onze collectie blinkt uit in originaliteit.

Je geboortekaartje is pas echt origineel en uniek met de mooiste foto van jullie kleine bundeltje geluk. We hebben standaard fotokaarten in het assortiment. Daarnaast kun je op elk gewenst kaartje een fotovak toevoegen. In onze online editor voeg je bovendien allerlei leuke symbooltjes toe. Zo heeft niemand exact hetzelfde kaartje en heb je echt een 'one of a kind' geboortekaartje! Precies wat jij wil.

Een uniek geboortekaartje voor jullie kleintje

De geboorte van jullie kindje is heel bijzonder en daar hoort een even bijzonder geboortekaartje bij. Bij Tadaaz vind je geboortekaartjes die net even anders dan anders zijn. Het maakt eigenlijk niet uit welke stijl je zoekt. We bieden jou de leukste kaartjes in allerlei stijlen, smaken en … voor elk budget. Een origineel geboortekaartje kan hip en trendy zijn, maar ook retro/vintage of romantisch. In elke stijl is een origineel en bijzonder geboortekaartje te vinden. Gebruik de filters naar hartelust en vind jouw perfecte geboortekaartje.

Modelkaartje origineel geboortekaartje

Leuk, speciaal, bijzonder… Voldoet het kaartje aan al jouw eisen? Maak het persoonlijk via de online editor. Voeg jouw eigen tekst, foto en symbooltjes toe en bestel een modelkaartje van jouw eigen unieke geboortekaart. Dan weet je zeker dat het kaartje écht helemaal is zoals jij het wil. Wil jij tijdens je zwangerschapsverlof de enveloppen schrijven? Bestel deze dan van te voren. Je kunt bij veel kaartjes kiezen voor een leuke kleur. Combineer met een sluitsticker en jouw speciale geboortekaart valt als een cadeautje bij iedereen in de brievenbus.

Doopsuiker en uitnodigingen babyborrel

Als jullie zoon of dochter eindelijk is geboren willen jullie dit geluk graag met iedereen delen. Kies je ervoor om iedereen uit te nodigen voor een babyborrel? Bestel dan ook de uitnodigingen voor de babyborrel die helemaal matchen bij de geboortekaarten van jullie baby. Uiteraard gaan jullie gasten niet met lege handen naar huis. Op onze site vind je namelijk de leukste doopsuiker: van blikken doosjes tot snoepzakjes. De leukste presentatie voor je suikerbonen. Alles om de geboorte van je zoon of dochter te vieren vind je bij Tadaaz!

Cadeaus geboorte

Zijn er bijzondere mensen die je graag in het zonnetje wil zetten? De kersverse opa en oma bijvoorbeeld. Speciaal voor deze gelegenheid hebben we gepersonaliseerde cadeaus ontworpen. Een geboortetegel, een koekjestrommel, koffiemokken of een leuke set onderzetters voor glazen. De cadeaus kun je bestellen in de stijl van de geboortekaarten. Eventueel met de mooiste foto van jullie kleine ster. Ook erg leuk om jezelf cadeau te doen!