Mobile menu
Kies je land
Winkelmandje0 producten
Hulp nodig?
050/407 910

Klantenservice
Ma-vrij: van 9u tot 15u30

Tip: Ordernummer bij? 

Hippe geboortekaartjes

Jullie verwachten een nieuw wonder, gefeliciteerd! Wat een leuke gebeurtenis!  Wij bij Tadaaz voelen ons vereerd jullie te mogen helpen met de zoektocht naar een hip en stoer geboortekaartje. En die taak nemen wij niet licht op. Want of het nu een jongen, een meisje of een tweeling wordt, je wil natuurlijk een uniek geboortekaartje voor jouw kindje versturen. En precies daarvoor ben je bij Tadaaz aan het juiste adres! Onze collectie blinkt uit in de laatste trends. Ontdek het zelf: hip, hipper of ... het hipst!

Onze top 3 hippe geboortekaartjes:

Zelf hippe geboortekaartjes ontwerpen

Hip is een ruim begrip. En wat jij hip vindt, vindt je man misschien helemaal niet hip. Ons aanbod hippe geboortekaartjes is dan ook heel divers. We maken jouw zoektocht iets makkelijker door het gebruik van filters op onze site. Je kunt selecteren op verschillende thema's en kleuren. Pasteltinten zijn écht een kenmerk van hippe geboortekaartjes. Voeg hier de trend blinkende goudfolie aan toe en jouw geboortekaartje is écht hip. Ontdek nu jouw favoriete hippe geboortekaartje bij Tadaaz.

Hippe geboortekaartjes maken voor jullie kindje

Een leuke trend zijn geboortekaartjes met dieren. Hoe lief zijn de olifantjes, uiltjes en beertjes die de geboorte van jouw wondertje helpen aankondigen! Combineer met een mooie foto van je newborn en je hebt een unieke geboortekaart.

Dé trend van dit moment is de tipi-stijl! Leuke kaartjes met schattige opperhoofden, veertjes en tipi-tenten in allerlei vormen en verschillende formaten. De kleuren zijn zacht pastel voor een lieve uitstraling van deze hippe geboortekaarten.

Originele geboortekaartjes mogen stralen en goud is trendy! Precies de reden waarom wij ook geboortekaartjes aanbieden die voorzien zijn van blinkende goudfolie. Wat een prachtig effect die gouden blaadjes op het roze geboortekaartje voor jouw dochtertje. Of het jongens silhouet dat in goudkleurig reliëf op het kaartje gedrukt staat. Wist je dat je ook de naam van jouw kindje in goudfolie op de kaart kunt laten drukken? Een echt wow-effect!

Wil jij echt je eigen draai aan het geboortekaartje geven? Dan is een geboortekaart met foto voor jou de perfecte keuze! En je hebt geluk, want ons aanbod geboortekaartjes met foto is enorm! Ook deze zijn in allerlei vormen, maten en kleuren beschikbaar. Is het kaartje van jouw keuze geen fotokaart? Geen paniek, je voegt heel eenvoudig een fotovak toe aan al onze geboortekaartjes. Kies de allermooiste eerste foto van jullie newborn om een unieke, hippe geboortekaart te kunnen versturen.

Onze ruime collectie geboortekaarten wordt steeds uitgebreid met de leukste designs volgens de laatste trends. Dus het babykaartje voor jullie zoon of dochter kan niet anders dan hip zijn!

Een hip geboortekaartje modelkaartje

Heb jij je favoriete hippe geboortekaartje gevonden? Leuk! Geniet nu van het maken van je eigen versie hiervan. Maak het kaartje compleet met je eigen tekst, leuke symbooltjes en een foto. Speel met leuke lettertypes en maak je eigen creatie. Wil jij zeker weten dat het kaartje helemaal is wat jij ervan verwacht? Bestel dan een modelkaartje van jouw eigen ontwerp. Wat leuk om je lief geboortekaartje in het echt te zien. Bovendien staat het kaartje dan al helemaal klaar in je account. Zo is het makkelijk om de laatste gegevens toe te voegen als jullie baby er is.

Geboortekaartjes versturen

Na de negen maanden lange reis is het eindelijk zover. De geboorte van jullie kindje! Je kan nu de geboortekaarten versturen aan familie en vrienden. Vul de laatste gegevens aan en bestel de kaartjes, enveloppen en eventueel bijpassende stickers. Dan gaan we bij Tadaaz doen waar wij goed in zijn. Jullie kaartjes met liefde drukken en met zorg aan jullie versturen.

Als je het leuk vindt om een wow-effect te creëren bij de geboorte van je zoon of dochter, dan kun je uitpakken met een totaalpakket om de geboorte te vieren! Van uitnodigingen voor de babyshower tot doopsuiker. En die kan je helemaal zelf maken! De mooiste presentatie voor je suikerbonen. Er zijn ook prachtige gepersonaliseerde cadeaus voor geboorte. Je vindt het allemaal bij Tadaaz!