Mobile menu
Kies je land
Winkelmandje0 producten
Hulp nodig?
050/407 910

Klantenservice
Ma-vrij: van 9u tot 15u30

Tip: Ordernummer bij? 

Tadaaz helpt je op weg tijdens de coronacrisis

Laatst bijgewerkt: 03/06/2020

Als 100% Belgisch familiebedrijf blijft Tadaaz voor jullie klaar staan! 

Bekijk hier de veelgestelde vragen en antwoorden van klantendienst.

 

Voor ieder van ons zijn het hele bizarre tijden... Vanwege de coronacrisis moeten we 'in ons kot blijven' en blijven met heel wat vragen en onzekerheden achter. Voor zij die bijvoorbeeld een communie- of lentefeest gepland hadden, een volledige bruiloft moeten verplaatsen of binnenkort een baby verwachten, verloopt alles anders dan gepland. Maar ook in deze tijden staat Tadaaz voor je klaar! Wij zoeken samen met jullie naar oplossingen, want uitstel is zeker geen afstel. En tijdens deze periode van quarantaine, hebben jullie misschien wel meer tijd om je Happy Moment verder voor te bereiden. 

Gerelateerde blogartikels

In deze blogartikels die allemaal gerelateerd zijn aan het coronavirus, kunnen jullie misschien nog enkele antwoorden vinden op vragen waarmee jullie zitten. Op zoek naar meer? Neem zeker een kijkje op onze blog.

Hartverwarmende producten

Wil je je oma en opa verrassen met een gepersonaliseerd geschenk in deze speciale tijden? Voor elk wat wils! Team Tadaaz zorgt ervoor dat je pakketje volledig veilig geleverd wordt. Vind je favoriete product.