Hulp nodig ? 050/407 910

Fotodecoratie

9 Producten

logo
transparante-fotolijst-fotocollage-TA13935-1900002-03-1

 € 12,21

logo
wanddecoratie-met-fotocollage-30x30-cm-TA13933-1900002-03-1

 € 32,22

logo
originele-fotolijst-transparant-met-glitters-TA13935-1900001-03-1

 € 12,21

logo
wanddecoratie-met-mooie-foto-30x30-cm-TA13933-1900001-03-1

 € 27,83

logo
originele-transparante-fotolijst-met-quote-TA13935-1900003-03-1

 € 12,21

logo
originele-snowglobe-met-jouw-eigen-foto-TA13921-1900002-03-1

 € 12,20

logo

 € 32,22

logo

 € 12,20

logo

 € 12,20


Het feestvarken op leuke fotodecoratie

 

Het feestvarken vieren op een leuk fotopaneel

Wil je het feest leuk aankleden met wat persoonlijke foto’s van het feestvarken? Dan zijn deze aluminium fotopanelen feest een leuke manier om het feestvarken in de kijker te zetten. Deze duurzame en originele fotolijst is een leuke manier en een leuke herinnering voor de feesteling van zijn spetterend feest. 

 

Vier je een jubileum, een verjaardag of iemand zijn pensioen? Deze fotopanelen zijn ideaal om het feest aan te kleden of om cadeau te geven. 

Het aluminium fotopaneel zorgt ervoor dat je foto’s mooi naar voor komen en geeft een leuk effect aan je favoriete foto. 

 

Je kan gaan voor een groot of klein paneel, aan jou de keuze! Het grote paneel heeft een afmeting van 30x30 cm en kan gemakkelijk worden opgehangen via het meegeleverde ophangsysteem. De kleinere variant heeft een afmeting van 20x15 cm. Deze wordt automatisch meegeleverd met een staandertje en is ideaal om te plaatsen op de kast of bureau. 

 

Op het paneel kan je plaatsen wat je wil: een eigen foto, een leuke quote of een collage. Maak je eigen ontwerp snel en eenvoudig via de editor en zorg voor een uniek geschenk. 

 

Een prachtig fotoframe met glitters 

Ken je iemand die je eens wil bedanken? Bijna een jarige Jop in je familie of vriendenkring? Of iemand die simpelweg bijna eens een feestje geeft en een geschenk verdient? Geef deze keer een origineel en gepersonaliseerd cadeautje.

 

Geef eens iets anders dan al die cliché presentjes. Het glitterframe is hiervoor een goed idee. Het is het ultieme kader om de allermooiste foto’s in te steken. En super leuk om te ontvangen van iemand. 

 

Dit geschenk is perfect voor op de kast van je ouders, zoon of dochter, grootouders, doopmeter en dooppeter, … Ze zullen het zeker en vast een mooi plaatsje geven, waar ze er vaak naar kunnen kijken. Zo ben je altijd nabij, op foto dan toch en dat is wat ze graag wensen. 

 

Maak je eigen ontwerp van glitterframe feest met je eigen foto’s

Het gepersonaliseerde glitterframe kun je nog volledig persoonlijk maken. Je kan dit in de online editor doen. Kies eerst een leuk ontwerp, zoals met een fotocollage, enkel tekst of 1 foto. Daarna beslis je zelf over de kleur, zodat je je favoriete kleurtint kan kiezen. 

En tenslotte voeg je je eigen foto royalty free toe en eindig je met de toevoeging van tekst. 

 

De leuke zilverkleurige glitters in het frame zorgen voor een schitterende afwerking en verrassing. Zo kun je je foto’s op een bijzondere manier cadeau doen, met een blinkende final touch. En gaan die momentopnames voor altijd herinnerd worden. 

 

De gepersonaliseerde glitterframes worden gemaakt uit kunststof en hebben volgende afmetingen: 10x10x2,3 cm. Dus niet te groot, maar ook niet te klein om mooi op de kast te staan. Het frame sluit gemakkelijk dankzij de magneetsluiting die eraan bevestigd zijn. 

 

De meest vertederende sneeuwbollen met foto van jouw kapoen

Wil je eens een cadeautje geven aan je grootouders, ouders, familie, vrienden? Is het zijn of haar verjaardag? Of wil je gewoon die persoon eens in de bloemetjes zetten omdat hij of zij het verdiend? Zeg het met een geschenkje met foto erop. 

 

Beslis om te gaan voor een origineel cadeautje met de allermooiste herinnering. Kies sneeuwbollen feest hiervoor en maak die persoon heel blij en opgetogen. Op die manier ben je altijd nabij. 

 

Een gepersonaliseerde sneeuwbol als geschenk

Eens iets anders dan een lief berichtje of een toffe e mail: een sneeuwbol met foto van je kapoen of een uitgezochte gezinsfoto. Dat is pas een origineel presentje. Als je met de snowglobe gaat schudden, dwarrelen overal hartjes in het rond. Je foto wordt omsingeld met liefde. 

 

Je kunt de sneeuwbol makkelijk zelf personaliseren via de online editor. Je kiest een leuke foto en voegt er een persoonlijke tekst aan toe. Ook beslis je zelf welke kleur je geeft aan de achtergrond, dus ga voor je favoriete kleur.

 

De ontvanger zal deze sneeuwbol ongetwijfeld op een speciale staanplaats in zijn of haar huis zetten. Dan kan er vaak naar gekeken en van genoten worden. Als je dan de sneeuwbol met foto een aantal jaren later terug uithaalt, vormt het een souvenir om te koesteren. 

 

De sneeuwbollen met hartjes zijn dus de perfecte attentie om iemand op een positieve manier mee te verrassen.