Hulp nodig ? 050/407 910

Kantoor

7 Producten

logo
originele-metalen-sleutelhanger-met-foto-TA13928-1900001-03-1

 € 9,52

logo
leuke-muismat-met-eigen-foto-TA13927-1900001-03-1

 € 9,52

logo
zwart-notitieboekje-met-panters-TA13977-2000001-03-1

 € 17,09

logo
tablethoes-met-terrazo-achtergrond-en-eigen-tekst-10-inch-TA13939-2000005-03-1

 € 17,09

logo
laptophoes-met-print-en-eigen-tekst-13-inch-TA13939-2000006-03-1

 € 20,01

logo
metalen-sleutelhanger-met-kleurvlak-en-eigen-tekst-TA13928-1900002-03-1

 € 9,52

logo

Hippe versiering voor je kantoor als cadeautje voor een feest

Een originele muismat feest als cadeautje voor een feest

Geeft iemand die je goed kent een feestje? Verdient iemand om eens in de bloemetjes gezet te worden? Wil je eens een origineel cadeau geven in plaats van altijd die clichés? 

 

Dan is een muismat met foto het geschenk waarnaar je op zoekende bent. De muismatten feest sluiten hier perfect op aan. Je geeft een persoonlijk en origineel presentje. 

 

Een persoonlijke en bedrukte muismat

Kies je een muismat als cadeautje? Maak je eigen ontwerp in de online editor. Daar kies je eerst je ontwerp. Je kan kiezen voor een foto, een simpel opschrift of een fotocollage.

Daarna ga je aan de slag achter je computer om te personaliseren.

 

Kies een mooie foto en breng hem erop aan. Daarna schrijf je er een tof tekstje bij. Tenslotte ga je voor je favoriete kleur op onze website om die eraan toe te voegen. En voilà, jouw persoonlijke muismat maken was nooit zo makkelijk. 

 

Diegene waaraan je het cadeau geeft zal ongelofelijk gelukkig zijn. Het is een bruikbaar en toch speciaal cadeautje. Origineler kan haast niet meer. 

 

Elke dag zal hij of zij een vermakelijke muismat kunnen gebruiken tijdens het werk en het zal jouw surfgedrag leuker maken. Of tijdens het checken van sociale media ziet hij of zij ook het leuke geschenk terug. Dat is afhankelijk van jouw interesses. 

 

Denk eraan, als je nog snel een presentje moet kopen, besteld op een werkdag voor 14u is dezelfde dag nog opgestuurd tot bij jou thuis. Dat is zo volgens onze algemene voorwaarden. Dit is heel handig voor als je het cadeautje helemaal uit het oog was verloren.

 

Gepersonaliseerde sleutelhanger als leuk cadeautje

Wil je eens geen cliché geschenkje geven aan iemand die het verdient? Zou het niet leuk zijn om deze keer een sleutelhanger met foto cadeau te doen? Of gewoon met een lief of grappig tekstje erop. De sleutelhanger met foto en tekst is het perfect cadeau deze keer!

 

Een gepersonaliseerde sleutelhanger geven

Wat een leuk idee om de sleutelhanger feest te geven aan iemand die jarig is of een tof feestje geeft. In de online editor personaliseer je de sleutelhanger zoals je zelf wil. Beginnend bij het kiezen van een ontwerp, met foto of een sleutelhanger met naam. 

 

Dan is het leuk zelf je favoriete kleur toe te voegen of simpelweg zwart wit. Jouw foto kun je daarna erin plaatsen of je kan kiezen voor een sleutelhanger zonder foto. Neem best een lang beeld, voor in het rond vierkant hangertje. 

 

Vervolgens kun je deze unieke sleutelhanger bedrukken op onze website met een leuke tekst of een grote boodschap, volgens jouw interesses. De sleutelhanger maken is een fluitje van een cent. 

 

De sleutelhanger met naam biedt het groot voordeel dat je niet snel iets kwijt raakt en iedereen meteen weet van wie het voorwerp is. Want soms is het moeilijk te weten wat van jou is, als het gaat om een object dat iedereen gebruikt. 

 

De hanger is bovendien gemaakt uit sterk metaal, zodat de ontvanger er lang kan van genieten. En nog vaak naar je leuke en persoonlijke presentje kan kijken. 

 

Een super tip

Een super leuke tip: als je zoon of dochter zijn/haar rijbewijs behaald en je bent van plan een auto cadeau te doen, kun je deze leuke sleutelhanger aan de sleutels hangen. 

 

Ga je hiermee akkoord als je het stiekem moeilijk vind om los te laten? Zo ben je er toch altijd een beetje bij in de auto, nu ze alleen mogen rijden. En dit is een perfect cadeautje op hun verrassingsfeestje!

 

Een leuk notitieboekje met persoonlijke boodschap

Personaliseer een leuk houten notitieboekje met een persoonlijke boodschap! Het ideale geschenk voor je juf of meester aan het einde van het schooljaar. Ook mama of papa kan je hiermee verrassen op moederdag of vaderdag!