Hulp nodig ? 050/407 910

Textiel

5 Producten

logo
tasje-soft-touch-met-eigen-quote-TA13943-2000002-03-1

 € 13,62

logo
originele-shopper-met-hip-design-en-naam-TA13915-2000002-03-1

 € 19,53

logo
soft-touch-pennenzakje-met-terracotta-en-naam-TA13943-2000001-03-1

 € 13,62

logo
hartjes-kussen-met-foto-TA13944-2000001-03-1

 € 21,48

logo
vierkant-kussen-met-je-eigen-tekst-TA13944-2000002-03-1

 € 21,48


Let’s get the party started

Ben je gepromoveerd? Ben je geslaagd voor je rijbewijs? Of ben je afgestudeerd? Of wil je gewoon een feest geven? Elke gelegenheid is goed om te feesten! 

Geef een fantastisch feest en zorg voor de leukste uitnodigingen, versiering, bedankjes… Geef je zelf een feestje of moet je naar een feestje? Ontdek dan snel al onze cadeaus voor het tofste van het jaar. 

Geef je zelf een feestje en wil je dit op een originele manier aankondigen? Kies dan voor een voor gepersonaliseerd cadeau. Zo weet meteen iedereen dat jij een feestje geeft. 

Of misschien wil je wel mensen bedanken omdat ze je hebben geholpen met enkele voorbereidingen voor het beste feest van het jaar. Wees maar zeker dat ze dit zullen appreciëren. 

Ben je uitgenodigd voor een feestje? Dan kan je natuurlijk ook niet met lege handen verschijnen. Is het nu voor je beste vriendin, neef, opa... ? Bij Tadaaz vind je de perfecte cadeau om iemand te verrassen. 

Neem snel een kijkje tussen alle cadeaus om die persoon nog eens extra in de bloemetjes te zetten.

 

De leukste cadeau’s voor elke party 

Heb je al enkele leuke cadeau ideeën? Kijk eerst dan maar eens naar de textiel cadeaus. Met deze unieke cadeaus kan je gegarandeerd iemand mee verrassen. Kies een shopper, tasje of mondmasker voor het ideale cadeau. 

Moet je naar het feest van je beste vriendin? Ga dan voor een gepersonaliseerde shopper met jullie favoriete foto of kies voor een tasje, waar ze haar spulletjes kan bijhouden. 

Moet je naar een jubileum van je grootouders? Ga dan voor een shopper en personaliseer het met hun eerste foto samen. Dat is pas een leuke verrassing. 

Of geef hen elk een tasje met een hun favoriete foto samen. Zo zijn ze altijd dicht bij elkaar! 

Is je zus afgestudeerd? Geef haar een shopper met jullie favoriete foto uit jullie kindertijd. Of kies voor een origineel tekstje zoals de ‘de perfecte tas voor de perfecte zus. Wees maar zeker dat ze dat zal appreciëren. 

Zoals je ziet zijn er mogelijkheden genoeg om ervoor te zorgen dat je iemand kan verrassen met de leuke cadeaus. 

Daarnaast kan je ook nog een kiezen voor een mondmasker. Altijd handig zeker in deze tijden. Zorg voor een mondmasker dat past bij de stijl van het feest. Dit is zeker en vast een origineel cadeau. 

Zo zie je maar, bij Tadaaz vind je de leukste cadeaus dat passen bij elke gelegenheid. Wij hebben niet alleen textiel cadeaus, kies voor iets dat helemaal past bij het feest en verras jong en oud met jouw cadeau. Ontdek de leukste cadeaus op onze website. 

 

Voor elke generatie iets! 

Welk feest het ook is, met deze cadeaus kan je iedereen verrassen. Kies jouw favoriet en personaliseer het helemaal in jouw stijl! Met de toffe cadeaus van Tadaaz laat je zeker een goede indruk achter! 

 

Zorg voor een persoonlijk cadeau

Naast het aanbieden van leuke en originele cadeaus hebben wij nog een verrassing voor jou! Bij ons kan je je cadeau helemaal laten personaliseren. Hiermee zorg je voor het perfecte cadeau voor je ouders, beste vriendin, zus…  Dit zorgt meteen ook voor een finishing touch. En geef toe, wie houdt er nu van gepersonaliseerde cadeaus? 

Via onze editor kun je alles personaliseren. Neem een kijkje tussen al onze personaliseerbare cadeaus en verras jong en oud met jouw cadeau. Heb je boordevol leuke ideeën of ben je juist super creatief? Zorg dan voor een leuk en gepersonaliseerd cadeau. 

Vertrek vanuit een bestaand ontwerp of kies je voor een blanco ontwerp? Alles is mogelijk. 

Misschien kies je wel voor een origineel tekstje of ga je voor zijn of haar naam om het helemaal te personaliseren. Er zijn tal van mogelijkheden. Kies voor een mooi lettertype en een leuk kleurtje. Zorg daarnaast ook nog voor een mooie foto of illustratie om het cadeau helemaal af te maken. 

En voila, zo simpel is het. Alleen nog bestellen en jij hebt het perfecte cadeau. Bestel jouw cadeau met jouw eigen ontwerp bij Tadaaz en wij zorgen voor een perfecte kwaliteit en levering van jouw producten. Laat het feestje maar beginnen! 

 

Ontdek onze andere cadeaus

Ben je al helemaal fan van deze textiel cadeaus? Ontdek dan snel al onze andere cadeaus om iemand mee in de bloemetjes te zetten. Bij Tadaaz vind je de tofste cadeaus voor alle feestjes. 

Kies bijvoorbeeld voor een gepersonaliseerde koekjestrommel, die je kan vullen met zelfgemaakte koekjes. Of ga je voor een fotolijst met jullie favoriete foto’s of voor een flesopener met een leuke quote. Kies voor het perfecte cadeau om hem of haar mee te verrassen. Wij helpen jou om het perfecte cadeau te vinden! 

 

Vragen over jouw bestelling 

Heb je vragen over het cadeau of een andere vraag omtrent de bestelling van je cadeaus? Neem dan contact op met onze klantendienst die open is van maandag tot en met vrijdag. Onze collega’s helpen je graag verder om ervoor te zorgen dat jouw feestje een onvergetelijk moment wordt.