Hulp nodig ? 050 407 910


Jouw favoriete foto op gepersonaliseerde dienbladen

Een dienblad is het ideale cadeautje voor iemand speciaal, het is niet zomaar een dienblad! Je kan het personaliseren met de leukste foto van jullie twee of misschien 1 voor oma en opa met hun kleindochter of zoon erop! Je kan het dienblad met foto en tekst online personaliseren.

 

Een uniek persoonlijk dienblad voor je geliefde

Heeft je liefste schatje graag ontbijt op bed? Kies dan voor een speciaal en uniek cadeautje met de jouw foto erop of een unieke foto van jullie samen. Maak er een leuke ochtend van! Dat lukt sowieso met dat originele dienblad met foto.

 

Zijn of haar lievelingseten en -drinken op bed brengen met zo’n uniek dienblad, je ochtend kan niet meer stuk. Op het grote dienblad kun je zelf voor een fotocollage kiezen met je leukste herinneringen erop.

 

Een dienblad met foto voor speciale gelegenheden

Als je speciale gelegenheden hebt kun je makkelijk hapjes en drankjes op dit uniek dienblad zetten, dit zorgt voor een persoonlijk gevoel. Net een pasgeboren baby'tje erbij gekregen? Hoe leuk zou het zijn dat deze kleine spruit op het dienblad staat, of samen met de grotere kapoen die rondloopt bij jouw thuis.

 

Hebben de gasten of kleinere gasten gemorst? Geen probleem, het is makkelijk schoon te maken.

 

Speciale gepersonaliseerde dienbladen met foto voor de leukste momenten

We hebben op onze website veel verschillende soorten thema’s waaruit je kan kiezen. Je kunt een dienblad kiezen met een bloemenkrans, fotocollage, bohemian thema en nog veel meer leuke motieven! Ga snel een kijkje nemen.

 

Het is het perfecte geschenk voor kerst, verjaardag, geboorte of trouwfeestjes. Met de feestdagen zijn deze dienbladen zeker een must. Het is een ideaal cadeau voor oma, tante, meter, opa of papa!

Populaire categorieën.