Hulp nodig ? 050/407 910

Eten

11 Producten

logo
vierkante-koekjestrommel-met-fotocollage-TA01917-2000002-03-1

 € 25,59

logo
vierkante-koekjestrommel-met-eigen-foto-TA01917-2000001-03-1

 € 25,59

logo
koekjestrommel-met-prachtige-fotocollage-TA01917-1900001-03-1

 € 20,46

logo
koekjestrommel-team-bride-TA01917-1900002-03-1

 € 20,46

logo
dienblad-i-do-crew-TA01916-1900003-03-1

 € 51,22

logo
vierkante-koekjestrommel-met-eigen-tekst-en-foto-TA01917-2000004-03-1

 € 25,59

logo

 € 51,22

logo

 € 20,46

logo

 € 20,46

logo

 € 25,59

logo

 € 51,22


Eten uit mooie herinneringen aan jullie huwelijk

Een lunchbox huwelijk gevuld met lekkers en liefde

Tenzij je een van de gelukkigen bent die kan genieten van een heerlijke maaltijd in het personeelsrestaurant, moet je waarschijnlijk letterlijk je eigen boontjes doppen. Als je dan toch je dagelijks lunchpakket klaarmaakt, kan je er zowel vrolijk van worden met een lunchbox met foto. 

 

Het is dan toch veel leuker om een lunchbox met foto te hebben met daarop je favoriete trouwfoto’s en een toffe tekst. Je boterhammen zullen zoveel lekkerder smaken als je ze uit je gepersonaliseerde lunchbox kan eten. 

 

Vraag je bruidsmeisjes of bruidsjonkers met een lunchbox

Nodig je hele crew uit voor een gezellige picknick in het park en beloof hen dat jij alles gaat voorbereiden. Vul verschillende gepersonaliseerde lunchboxen met een heerlijke maaltijd en deel ze uit aan je bruidsmeisjes. Als ze het gepersonaliseerde opschrift lezen met ‘wil jij mijn bruidsmeisje zijn’, zullen ze dolgelukkig zijn. 

 

En hoe beter jij je picknick met lunchboxen voorbereidt, hoe meer zij hun best zullen doen om je vrijgezellenfeestje onvergetelijk te maken. Als dat niets is om naar uit te kijken! 

 

Breng je geliefde ontbijt op bed met een gepersonaliseerd dienblad huwelijk

Zowel voor pasgetrouwden als voor wie al langer getrouwd is, is het belangrijk om elkaar te blijven verwennen. Wat roept meer het idee op van verwennerij dan een heerlijk ontbijt op bed? Maak het extra speciaal en persoonlijk met een dienblad met foto. 

 

Gebruik de lumineuze foto’s die jullie op jullie speciale dag lieten maken en voeg een liefdevolle tekst naar keuze toe om een prachtig gepersonaliseerd dienblad huwelijk te maken. 

 

Laat je keuken oplichten met een prachtig dienblad met foto

Wanneer je het dienblad niet gebruikt, kan je het perfect uitstellen in je keuken als deel van je interieur. De prachtige foto’s maken zelfs van een dagdagelijks voorwerp een stukje kunst en een mooie herinnering. Jullie zullen er nog jaren genot van hebben. 

 

Ook wanneer jullie gasten ontvangen, is het gepersonaliseerd dienblad huwelijk een pronkstuk. Zet er die heerlijke hapjes op en ontvang je gasten op een geweldige manier. Zet ook de champagne al koud en ga rond met jullie prachtig dienblad met foto en feestelijke glazen. 

 

Pronk met je trouwfoto’s op een koekjestrommel huwelijk

Waan je even een lid van de koninklijke familie en laat die prachtige huwelijksfoto’s prijken op een koekjestrommel met foto. Kies voor een of meerdere foto’s en voeg een leuk tekstje toe met jullie namen en de datum van jullie trouwdag. 

 

Je kan het zo kitsch of stijlvol maken als je zelf wil. Met aanpasbare kleurvakken en een groot aanbod aan lettertypes of fonts om uit te kiezen, maak je een koekjestrommel huwelijk die je voor de rest van je leven kan koesteren. 

Je kan ook ineens meerdere koekjestrommels huwelijk met datzelfde ontwerp bestellen of een verschillend ontwerp maken per koekjestrommels. Leef je uit! 

 

Vul de koekjestrommel huwelijk met herinneringen

Er is trouwens niemand die je verplicht om de koekjestrommel ook daadwerkelijk met koekjes te vullen. Je kan er net zo goed kleine herinneringen in bewaren, zoals dat cinematicket van jullie eerste date of het armbandje dat je cadeau kreeg na jullie eerste jaar samen. 

 

Een koekjestrommel met foto voor iedereen in je familie

Niet alleen oma en opa zijn blij met zo’n gepersonaliseerd cadeau. Ook je tantes, nonkels, ouders, neven en nichten worden gelukkig van een koekjestrommel met foto.