Hulp nodig ? 050/407 910

Fotodecoratie

20 Producten

logo
aluminium-fotopaneel-met-1-foto-20x15-cm-TA01931-1900002-03-1

 € 17,18

logo
aluminium-wanddecoratie-voor-1-foto-30x30-cm-TA01933-1900003-03-1

 € 33,83

logo
originele-fotolijst-met-zilveren-glitters-TA01935-1900001-03-1

 € 12,81

logo
kraft-trouwkoffertje-met-namen-en-eucalyptus-TA01949-2000002-03-1

 € 22,55

logo
fotolijstje-transparant-voor-fotocollage-TA01935-1900004-03-1

 € 12,81

logo
aluminium-fotopaneel-met-fotocollage-20x15-cm-TA01931-1900001-03-1

 € 17,18

logo

 € 12,81

logo

 € 17,18

logo

 € 12,81

logo

 € 17,18

logo

 € 22,55

logo

 € 12,80

logo

 € 12,80

logo
Nieuw
logo

 € 33,83

logo

 € 12,80

logo

 € 12,80

logo
Nieuw
logo

 € 12,80

logo

 € 12,80


Fotodecoratie van jullie prachtige huwelijk

De mooiste dag van je leven op een prachtig fotopaneel

Weet je niet goed wat je kan doen met de foto’s van je huwelijk en vind je een fotoalbum wat ouderwets? Laat je mooiste foto’s afdrukken op onze fotopanelen huwelijk. Dit is een leuke en originele fotolijst die je foto’s tot zijn recht laat komen. 

Hang die prachtige foto van jullie 2 op in jullie stekje of plaats deze op de kast. 

 

De aluminium look van het fotopaneel geeft jouw mooiste foto de unieke touch die het verdient. Kies je voor een collecte of jouw favoriete foto van het huwelijk? Maak je eigen ontwerp maken snel en gemakkelijk via de editor. Ook toevoegen van tekst is geen enkel probleem. Zo kan je je trouwgeloftes laten drukken op deze panelen in combinatie met het moment van het ja- woord. Bij het lezen kan je dan steeds opnieuw dit prachtige moment herbeleven. 

 

Je kan deze fotopanelen ook gebruiken om jullie feest aan te kleden. Kies de leukste foto’s van jullie samen of van jullie kindertijd en toon de evolutie van jullie relatie aan de hand van deze fotopanelen huwelijk. 

 

De fotopanelen kan je bestellen in 2 verschillende groottes. Kies je voor het grote formaat dan wordt je foto afgedrukt op een aluminium fotopaneel huwelijk op een grootte van 30x30 cm. Deze kan je snel en gemakkelijk ophangen aan de hand van het meegeleverde ophangsysteem. Heb je liever een fotopaneel die je ergens kan neerzetten, dan kies je beter voor het kleine formaat. Deze heeft een rechthoekige vorm en heeft een grootte van 20x15 cm. Je kan deze zeer gemakkelijk plaatsen via het meegeleverde staandertje. 

 

Deze fotopanelen zijn ook zeer leuk om je getuigen mee te bedanken. Zoek naar een originele foto van jou samen met je getuige van op jouw grote dag of kies eentje uit de oude doos. Zo vereeuwig je dit speciale moment met dit mooie aandenken. 

 

Maak prachtige sneeuwbollen huwelijk met je trouwfoto’s

Vereeuwig jullie mooiste huwelijkskiekjes in een winterse sneeuwbol. 

 

Ga voor sneeuwbollen met foto vergezeld van een romantisch tekstje! Een andere mogelijkheid zijn de sneeuwbollen zonder foto waarin je de tekst helemaal voor zich laat spreken. 

 

Voor de meest romantische zielen is het een leuk idee om je trouwgeloften aan de ene kant van de sneeuwbol te zetten en je meest romantische trouwfoto aan de andere. Zo krijg je in een mum van tijd de tofste sneeuwbollen huwelijk! Daaraan kunnen jullie je vele winters verwarmen. 

 

Sneewbollen huwelijk als bedanking voor jullie getuigen 

Sneeuwbollen met foto zijn ook een heel tof geschenk voor de genodigden van jullie bruiloft. Voor wie een sprookjeshuwelijk in de winter viert, zijn sneeuwbollen huwelijk een prachtig cadeau om achteraf aan jullie getuigen te geven. 

 

Vraag je bruidsmeisjes met sneeuwbollen huwelijk

Je bruidsmeisjes en beste vriendinnen weten ongetwijfeld dat je al heel je leven van een winterbruiloft droomt. Met toffe gepersonaliseerde cadeaus zoals sneeuwbollen met foto kan je ze op de beste manier vragen om jou te vergezellen aan het altaar. 

Stel het je even voor: een leuke foto van jullie als koppels omringd door al je beste vriendinnen als foto op de voorkant en op de achterkant ‘Will you be my bridesmaid?’ Dat wordt een knaller van jewelste!

 

Breng de glamour naar jullie woonkamer met een gepersonaliseerde glitterframe

Je bent misschien wel maanden bezig geweest om die huwelijksfotoshoot helemaal Pinterest-waardig te maken. Dan kan je die prachtige trouwfoto’s net zo goed optimaal benutten! Tadaaz helpt je daar maar al te graag bij met een glitterframe huwelijk. 

 

In de editor kan je je favoriete foto’s toevoegen aan het gepersonaliseerde glitterframe en zelfs combineren met een lief tekstje of de datum van jullie huwelijk. Als je niet kan kiezen welke foto je het liefst wil gebruiken, hoef je niet te vrezen. Je beslist helemaal zelf of je een glitterframe huwelijk met fotocollage maakt, of het houdt bij die ene perfecte trouwfoto. 

 

Doe een glitterframe huwelijk cadeau aan jullie VIP gasten

Jullie hebben jullie gasten een dag bezorgd die ze nooit meer gaan vergeten. Maak het helemaal af met een persoonlijk geschenk zoals een gepersonaliseerde glitterframe huwelijk. 

 

Maak een gepersonaliseerde glitterframe voor je liefste bruidsmeisjes

Je weet al jaren wie je naast je wil wanneer je met de liefde van je leven trouwt. Misschien heb je het er zelfs al met je beste vriendinnen over gehad, maar nu moet je het nog officieel maken! 

 

Bezorg je bridesmaids-to-be een fantastisch en emotioneel moment wanneer ze jouw cadeautje in handen krijgen. Zie hoe ze beginnen te stralen wanneer ze lezen wat er op het gepersonaliseerde fotoframe met glitters staat: Wil jij mijn bruidsmeisje zijn?