Hulp nodig ? 050/407 910

Verzorging

0 Producten

Geen resultaten


Een zeeppomp met foto van de schoonste dag van je leven

 

Laat je prachtige huwelijksfoto’s schitteren op een gepersonaliseerde zeeppomp met foto. Voeg er een lief tekstje of jullie trouwdatum aan toe en wordt telkens teruggekatapulteerd naar die ene perfecte dag waarop jullie ja zeiden tegen elkaar. 

Je bridesmaids vraag je netjes met zeeppompjes huwelijk

 

Zeeppompjes huwelijk zijn ideaal als gepersonaliseerd cadeau voor je bruidsmeisjes. Zet er een leuke tekst op en vul ze met heerlijk geurende zeep. Pak ze leuk in en zie je beste vriendinnen glunderen als je ze vraagt of ze je bruidsmeisjes willen zijn. 

 

Als je helemaal los wil gaan, kan je zelfs een kleine sluier aan het pompje in inox-look hangen om het helemaal wedding proof te maken. Dat wordt lachen!

 

Uiteraard kan je zo’n gepersonaliseerde zeeppomp ook vullen met voedende handcrème of lotion om je bruidsmeisjes zachte handen te bezorgen voor wanneer ze je sleep achter je aan moeten trekken. 

 

Een mooie zeeppomp met foto als cadeau voor je getuige

 

Niet alleen op die ene dag, maar gewoon op elke dag van jullie leven staat je getuige naast je als je rots in de branding. Bedank haar met een hyperorigineel gepersonaliseerd cadeau dat recht vanuit je hart komt: een gepersonaliseerde zeeppomp. 

 

Jullie hebben ongetwijfeld een hele reeks foto’s genomen met jullie getuigen aan jullie zijde. Gebruik een van die foto’s om een zeeppomp met foto te personaliseren. Hoewel ze natuurlijk prachtig staan in jullie trouwalbum, is het nog leuker er elke dag door opgefleurd te worden!

 

Kom origineel uit de hoek met twee zeeppompjes huwelijk

 

Een tip voor wie op zoek is naar leuke, grappige en gepersonaliseerde decoratie voor de badkamer. Waarom koop je niet meteen twee zeeppompjes huwelijk? op de ene gepersonaliseerde zeeppomp met foto zet je een foto van de bruid en of de andere zeeppomp met foto zet je er een van de bruidegom.

 

Het ene zeeppompje vul je dan met zeep en het andere met handcrème en zo heb je een leuk duo om in je badkamer uit te stallen.