Hulp nodig ? 050/407 910

Elke dag feest als je een gepersonaliseerd cadeau maakt

Binnenkort uitgenodigd op een verjaardagsfeest, feest naar aanleiding van een pensioen? Een leuke housewarming of tuinfeest of misschien wel een huwelijksverjaardag? Dan kan je niet met lege handen toekomen. Met een gepersonaliseerd cadeau verras je het feestvarken op een fantastische manier!

 

Yes, een persoonlijk fotocadeau is het antwoord op jouw vraag! Voeg een originele foto toe op een mok, zeeppompje, drinkfles of glitterframe en zorg voor het WAUW-effect. Personaliseren met foto’s en eigen tekst doe je heel gemakkelijk online en voor je het weet heb je het cadeau in huis.

 

Cadeaus voor hem

Alhoewel je net zo goed een glitterframe en een koekjestrommel aan een trotse nonkel of peter kan geven, blijkt in de praktijk dat zij het gelukkigst zijn met een dienblad en mooie gepersonaliseerde onderzetters waar ze zonder schroom hun verse pint op kunnen zetten. Ook voor IT’ers in de familie is een muismat een prachtig geschenk. 

 

Cadeaus voor haar

Vrouwen worden dan weer graag verrast met een tof zeeppompje, een feestelijke sneeuwbol of een leuk glitterframe. Fotocadeaus met de kinderen zijn natuurlijk altijd een geslaagd en origineel cadeau! Verras haar met een prachtige mok, koekentrommel of drinkfles met de foto van jullie kinderen.

 

Cadeau moederdag en cadeau vaderdag

Op moeder- en vaderdag willen jullie mama of papa in de bloemetjes zetten. Je kan niet beter scoren dan met een fotocadeau! Voeg de mooiste foto toe van het gezin of enkel de kinderen. Met een persoonlijke boodschap zit de kans erin dat er traantjes van blijdschap zullen vloeien.

 

Denk maar aan een originele mok voor papa op vaderdag of een origineel gepersonaliseerd dienblad als moederdag cadeau... Ze zullen ongelofelijk tevreden zijn!

 

Originaliteit verzekerd met gepersonaliseerde cadeaus

Heel wat van onze originele fotocadeaus kan je perfect gebruiken op het werk. Misschien wil je je nichtje dat binnenkort start op een nieuwe job wel een hart onder de riem steken met een drinkfles waarop jullie mooiste momenten onsterfelijk gemaakt zijn of met een mok waarop je een aanmoedigend tekstje zet. 

 

Ook een brooddoos is perfect voor op de werkvloer. Ga op zoek naar die ene mooie foto van dat prachtige feest en maak van iets simpels als een brooddoos als het ware kunst. De boterhammetjes van de gelukkige eigenaar van de brooddoos zullen nog nooit zo goed gesmaakt hebben. 

 

Hou je het liever bij een klein maar fijn persoonlijk cadeau, dan kan je ook altijd gaan voor de sleutelhanger met je eigen foto of tekst. Hang je uniek cadeau aan je sleutelbos en wordt bij elke autorit en elke stap die je uit de deur zet herinnerd aan iemand die je graag ziet. Je dag kan nooit meer slecht starten op die manier. 

 

Ook voor wie moeilijk knopen doorhakt hebben we een oplossing. Als je maar niet kan kiezen tussen die drie prachtige foto’s dan kan je zonder probleem meerdere foto’s aan je ontwerp toevoegen. Ga voor een ontwerp met een fotoraster en personaliseer in de editor zoveel je maar wil. Ziezo, weer een drama vermeden!

 

Verjaardagsfeestjes met fotocadeaus

Wie zegt feest, denkt cadeaus. Of je nu zelf de jarige bent of een van de uitgenodigde vrienden naar de bdaybash van het jaar, cadeaus zorgen altijd voor een lichtpuntje! Velen zijn ervan overtuigd dat het leuker is om een cadeau te geven dan een cadeau te krijgen. 

 

Het zou iets te maken hebben met de stralende glimlach op het gezicht van diegene die de verpakking van het cadeau losscheurt en jouw prachtig fotocadeau voor de eerste keer te zien krijgt. Het wordt nog tien keer zo leuk als dat cadeau helemaal gepersonaliseerd is met een leuke tekst of foto. Het is in elk geval het proberen waard. 

 

Alvorens je de feesttafel begint te versieren en je heerlijke maaltijd begint te dresseren trek je maar beter de gepersonaliseerde keukenschort aan die je laatste kerst van je zus kreeg. En zo is de cirkel weer rond. 

 

Snel en eenvoudig online bestellen

Is tijd schaars en ben je dringend op zoek naar het perfecte cadeau om zo snel mogelijk bij je thuis te ontvangen? Dan ben je aan het juiste adres! Onze gepersonaliseerde geschenken passen voor elke gelegenheid en laten zien dat je, ondanks je drukke rooster, toch hebt nagedacht over een persoonlijk cadeau. Je hoeft hen helemaal niet te vertellen dat je het in een mum van tijd klaar had op Tadaaz, want dat blijft tussen ons. 

 

Als je echt geen flauw idee hebt van wat je moet kopen, je kent dat wel, mensen die alles al hebben en waar je dus helemaal geen inspiratie meer voor hebt, hoe je niet langer te stressen. Met een fotopaneel kan je nooit iets misdoen. Vrienden en familie zullen gigantisch blij zijn met jouw cadeau!