Hulp nodig ? 050/407 910

Cadeaus juf & meester

12 Producten

logo
toilettasje-gevuld-met-set-handzeep-en-handcreme-voor-de-liefste-juf-of-meester-TA13809-2100001-03-1

 € 15,39

logo
set-handzeep-en-handcreme-in-zeeppomp-als-afscheidscadeau-voor-juf-of-meester-TA13808-2100001-03-1

 € 25,64

logo
bamboe-notitieblokje-met-je-eigen-tekst-als-cadeau-voor-de-juf-of-meester-TA13936-2000009-03-1

 € 18,45

logo
handcreme-in-zeeppomp-apothekersstijl-als-afscheidscadeau-voor-juf-of-meester-TA13806-2100001-03-1

 € 17,94

logo
leuke-koffiemok-als-cadeau-voor-juf-of-meester-TA13914-1900002-03-1

 € 9,99

logo
houten-flesopener-met-je-eigen-tekst-als-cadeau-voor-juf-of-meester-TA13936-2000006-03-1

 € 8,19

logo

 € 13,07

logo

 € 51,22

logo

 € 12,80

logo

 € 12,80

logo

 € 9,99

logo

 € 9,99


De leukste bedankjes voor juf en meester

Het einde van het schooljaar is bijna in zicht. Joepie, vakantie! Terug een succesvol jaar achter de rug, maar dat was je natuurlijk niet gelukt door jouw fantastische juf of meester die je altijd heeft geholpen. Nu is het jouw kans om hen eens in de bloemetjes te zetten met een leuk bedankje. 

 

Je wilt je juf of meester bedanken, maar natuurlijk wil je dit ook op een originele manier doen Zorg ervoor dat de hele klas jaloers wordt op jouw cadeautje voor je favoriete juf of meester. En hoe doe je dat beter dan met een bedankje van Tadaaz. Wees maar zeker dat ze in de wolken zullen zijn van jouw cadeautje. 

 

Tadaaz heeft de leukste bedankjes voor alle juffen en meesters. Bovendien zullen zij nooit vergeten van wie ze dit toffe bedankje hebben gekregen. 

Het is niet zo gemakkelijk om het ideale bedankje te vinden voor juf en meester, maar dat is geen probleem. Bij Tadaaz vind je zeker en vast een tof cadeau voor je meester of juf! 

 

Een leuk bedankje voor je juf

Verras je lievelingsjuf met een leuk afscheidscadeautje en bedank haar voor het toffe jaar. Wij hebben de tofste cadeautjes, waarmee jij haar kan bedanken. 

Zoals bijvoorbeeld een tasje, die je kan personaliseren met haar naam of een toffe illustratie. Ze kan al haar favoriete spulletjes hier in steken. Daarbij kan zij dit tasje altijd en overal meedoen, zo zal ze zeker die toffe leerling uit haar klas niet vergeten. 

 

Was je al fan van dit leuke tasje, dan zul je onze shopper fantastisch vinden om als bedankje te geven. Een leuke tas voor jouw juf. En bovendien zijn shoppers tegenwoordig weer helemaal in, dus hier kun je ongetwijfeld niets fout mee doen. 

 

Eet je juf af en toe eens graag een snoepje of koekje? Verras haar dan met een gepersonaliseerde koekjestrommels gevuld met koekjes van Jules Destrooper of vul je hem met zelfgebakken koekjes? Mmmm… dat zal smaken en welke juf houdt nu niet van koekjes? 

 

Is je juf helemaal verzot op chocolade? Kies dan voor een luxe doos gevuld met ambachtelijke bonbons. Personaliseer deze doos met een toffe foto van de klas of misschien heb je wel een foto van jullie beide. 

 

Of verras je juf met een origineel bedankje zoals ons badzout. Een glazen pot gevuld met badzout. Super leuk toch!  Hiervan zal ze zeker kunnen ontspannen na een lange dag werken. 

 

Wist je trouwens dat dit badzout verkrijgbaar is in drie verschillende kleurtjes? Super leuk toch! Bovendien kun je het dekseltje nog eens personaliseren met een tof tekstje. Het badzout in een glazen potje gecombineerd met stoer dekseltje zorgt ervoor dat jouw bedankje helemaal af is. 

Ben je toch op zoek naar een bedankje met een extra touch? Neem dan zeker een kijkje naar onze snow globes! Kies voor een eigen tekstje zoals ‘bedankt juf’ of een toffe quote en verras je juf met dit unieke cadeau. 

 

Pas de kleur en de tekst aan voor een persoonlijk resultaat. Dit bedankje zal zonder twijfel een plaatsje krijgen op haar bureau. 

Heb je het perfecte cadeau voor je juf gevonden? Dat is super, maar neem zeker ook eens een kijkje naar al onze andere originele bedankjes voor je juf. Zoals bijvoorbeeld een kussen met haar naam of een toffe illustratie of kies je voor een geurkaars? Dit is pas een warm cadeau. 

Ontdek al onze cadeaus om je juf te bedanken voor dit schitterende schooljaar! 

 

De tofste bedankjes voor de leukste meester 

Heb je geen juf, maar wel een super toffe meester dat jij wil bedanken voor het fantastische jaar? Geen probleem! Wij hebben ook de leukste bedankjes waar je jouw meester mee kan verrassen. Laat je betoveren door al onze bedankjes voor jouw meester.

 

Drinkt jouw meester wel graag eens een wijntje of een lekker biertje? Dan kan je zeker niets fout doen met een flesje wijn of een flesopener. 

Kies voor een lekker rode of witte kwaliteitswijn en personaliseer de fles met een leuke tekst of een toffe foto! Of ga voor een houten flesopener. Dit komt altijd wel eens van pas! 

 

Of verras je meester met een leuk notitieboekje, waar hij alles in kan opschrijven. Misschien is hij wel een vergeetkous, dan is dit het ideale cadeau. Bovendien kan je dit ook nog eens personaliseren met een leuke tekst. Het perfecte bedankje voor je meester! 

 

Heb je trouwens als onze leuke zeeppompen gezien? Een origineel en handig cadeau om jouw meester mee te verrassen. Dit leuke zeeppompen kan je personaliseren met een leuke foto een origineel tekst voor jouw favoriete meester.  

 

Nog niet meteen iets gevonden dat past bij jouw meester? Geen probleem! Wij hebben nog veel meer bedankjes om hem eens te bedanken. Zoals bijvoorbeeld een gepersonaliseerde koekjestrommel die al gevuld is met lekker koekjes van Jules Destrooper of vul je hem zelfgebakken koekjes. 

 

Of kies voor een gepersonaliseerde mok, dit hij elke ochtend kan vullen met koffie. Het zal ongetwijfeld de mooiste mok hebben van de leraarskamer en wees maar zeker dat de andere leerkrachten jaloers zullen zijn op dit toffe bedankje! Personaliseer deze mok met zijn naam, zo zal iedereen meteen van wie deze leuke mok is. 

 

En wat is natuurlijk onmisbaar voor een meester? Juist, een brooddoos, waar hij elke middag zijn lunchpakket kan indoen voor op school. Daarnaast kun je deze brooddoos ook nog eens personaliseren met de naam van je meester. Zo zal er nooit nog discussie zijn van wie deze brooddoos nu weer is. 

Neem een kijkje naar al onze bedankjes en kies iets dat helemaal past bij jouw meester. 

 

Gepersonaliseerd bedankje voor de tofste juf en meester

Heb je het perfecte bedankje gevonden voor je juf of meester? Super, maar vergeet zeker dit bedankje niet te personaliseren. Al onze bedankjes kun je personaliseren met de leukste teksten, foto’s… 

 

Bij ons kun je je bedankje helemaal zelf ontwerpen. Gebruik je fantasie om ervoor te zorgen dat jouw geschenkje super origineel wordt. Misschien heb je wel nog enkele foto’s met je leerkracht van die ene schoolreis of van een leuke sportdag. 

 

Ga naar onze editor en kies voor jouw favoriete bedankje en begin maar met ontwerpen van jouw bedankje voor je juf of meester! Ga voor een mooie kleurtje en lettertype voor jouw cadeautje. Voilà, de eerste stappen zijn gebeurt. 

 

Voeg een persoonlijke touch toe aan je bedankje zoals een foto of een tekst. Je hebt zeker en vast wel nog enkele toffe foto’s die je kan toevoegen aan je cadeau en leuke ideeën voor een tekstje. Heb je verschillende leuke designs en weet je niet wat kiezen? Ontwerp ze allemaal via onze editor en kies jouw favoriet. 

Ben je zeker van je bedankje? Bestel je cadeau op onze site en wij doen de rest. Wij zullen ervoor zorgen dat jouw bedankje in perfecte kwaliteit geleverd wordt.

Laat jezelf en je leerkracht verrassen door de kwaliteit, kleuren en afwerking van Tadaaz. Wij zorgen ervoor dat alles tip top in orde is en dat jij en je juf of meester kunnen genieten van dit speciale moment. 

 

Dit leuke cadeau zal je leerkracht nooit vergeten! Zoals je ziet hebben wij zeker en vast een tof cadeau voor een juf of meester, waarmee je hen meer kan verrassen. 

 

Wij zorgen voor jouw Happy Moment

Met al deze leuke bedankje zorg je ongetwijfeld voor een Happy Moment, zowel voor jezelf als voor je leerkracht! Deze bedankjes zorgen ervoor dat je weer een fantastisch schooljaar kan afsluiten en dat allemaal te danken  aan je super leuke juf of meester. 

 

En wees maar zeker dat je juf of meester in de zevende wolken gaan zijn als je jouw cadeautje krijgen! Het zorgt voor een mooie afsluiter van een fantastisch jaar. Met Tadaaz beleef je de de mooiste Happy Moments! 

 

Vragen over je bestelling

Heb je vragen over je bestelling of opmerking? Contacteer onze klantendienst en zij helpen je graag verder met jouw bedankje voor jouw juf of meester. Onze klantendienst is open van maandag tot en met vrijdag.